Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='dbsst']hihihihi Szpila i wystawa = Szpila i milony buziaczkow dla systkich :D Agga ja nie mam aparatu :( jestem geniuszem jestem geniuszem :lol: :wink: :fadein: :angel: to teraz wiadomo dlaczego dbsst w szkółce dobrze idzie :wink: Quote
Agga Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 no ale niech mi ktoś powie co jest ze szpilka...oczy sie swiecą, uszy stoja jakas taka powyginana... 0X :wink: Quote
ajka Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 no jak to co się dzieje ze Szpilką przeca gołym okiem widać,że dbsst zafundowała malutkiej elektrowstrząsy. Wstyd, dzisiaj odchodzi się już od tych metod leczenia :D Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 nie koffamy juz WAS Szpila sie cieszy bo sie rok szkolny skonczyl a ona rozszyfrowala zagadke nad zagadkami ;) Ajka jak milo Cie wiedziec w naszym burdello bum bum ;) Szpila ostatnio w ogole utytlana chadza Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):nie koffamy juz WAS Szpila sie cieszy bo sie rok szkolny skonczyl a ona rozszyfrowala zagadke nad zagadkami ;) Ajka jak milo Cie wiedziec w naszym burdello bum bum ;) Szpila ostatnio w ogole utytlana chadza :cry: :cry: :cry: Nas tes nie koffacie :cry: :cry: RR sie załamał :( Quote
ajka Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):nie koffamy juz WAS Ale my WAS bardzo koffamy, tralalala Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 I Torpeda III Rzeczmaniackej ;) no moze troske jesce Was koffamy ale troske ;) Quote
Justa Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Widzę Szpila z garanatem w pysku :evilbat: :lol: 8) Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Justa napisał(a):Widzę Szpila z garanatem w pysku :evilbat: :lol: 8)ona tą bombę do metra leci podłożyć :evil: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Justa napisał(a):Widzę Szpila z garanatem w pysku :evilbat: :lol: 8) hehehehehehe nio kce wysadzic systkich goopich wlascicieli psow Justa sliczny avantar :D oj Kara ;) Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 nie do metra tylko zbiore systkich debili w jednym miejscu i ich wysadze na serio serio Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A RR się załamał i poszedł spać :( alez on lamliwy a Szpila wlasnie robi podchody na kolana :evilbat: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A RR się załamał i poszedł spać :( alez on lamliwy a Szpila wlasnie robi podchody na kolana :evilbat:to będziecie razem w klawiaturkę bić :wink: Napisałaś że Szpila nas nie koffa i poszedł sobie precz :evil: Quote
Justa Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst czekam na wtorek :calus: tylko pamiętaj, żadnych piłek na wierzchu, bo psy zapomną o Bozym świecie :lol: A cóż to za obróżkę ma Szpilasta? :D Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Justa napisał(a):dbsst czekam na wtorek :calus: tylko pamiętaj, żadnych piłek na wierzchu, bo psy zapomną o Bozym świecie :lol: A cóż to za obróżkę ma Szpilasta? :D hihihi bez pilki to bedzie "dziwny" spacer ;) hihi a obrozke ma twarzowa to nie Szpila Was nie koffa tylko ja Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 No wiesz co my tu z RR takie 2 grzeczne żuczki przy kompie i nas nie koffasz :( Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No wiesz co my tu z RR takie 2 grzeczne żuczki przy kompie i nas nie koffasz :( juz Was nie niekoffam juz znowu zaczynam Was koffac bo mi dokuczacie ;) Quote
KaRa_ Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Szpila to kochana jest, a ty Dbsst beee beee jesteś :evilbat: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):Szpila to kochana jest, a ty Dbsst beee beee jesteś :evilbat: beeeeee beeeee beeeee oj tam beeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No wiesz co my tu z RR takie 2 grzeczne żuczki przy kompie i nas nie koffasz :( juz Was nie niekoffam juz znowu zaczynam Was koffac bo mi dokuczacie ;)My z RR no nie niemożliwe :o ja nic o tym nie wiem :( , czekaj obudzę RR to zapytam co narobił :evil: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No wiesz co my tu z RR takie 2 grzeczne żuczki przy kompie i nas nie koffasz :( juz Was nie niekoffam juz znowu zaczynam Was koffac bo mi dokuczacie ;)My z RR no nie niemożliwe :o ja nic o tym nie wiem :( , czekaj obudzę RR to zapytam co narobił :evil: hehehehe nie budz RR ka niech spi dzieciaczek ciezko dzis pracowal :D Quote
Recommended Posts