Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 a mi w pracy z podwórka przychodzą mrówy :-? takie normalne duże , czarne :lol: .Chyba niejadalne :-? chociaż ja jako mały brzdąc zeżarłam kilka bo mnie moja starsza siostra namówiła :oops: A RR był dziś u weta bo mu na łepku plamki się porobiły i pod pachami i wygląda jakby go mole ogryzały :x i wieczorem kąpiel w Hexodermie :evil: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 iiiiiiiiihihihihihi RR zjadaja mole hihihihihihihihih ale postrach ćem i moli :D Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 agabass napisał(a):ojjojoj ale mole mają wyrzerkę :lol:nie śmiechać :evil: jak on będzie wyglądał Szpila go rzuci :cry: Wet wziął próbkę i będzie hodował czy to jakieś swiństwo nie jest :evil: ,łazi to po nasypie kolejowym , łeb w karzdą dziurę pcha i masz babo.... :evil: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):ojjojoj ale mole mają wyrzerkę :lol:nie śmiechać :evil: jak on będzie wyglądał Szpila go rzuci :cry: Wet wziął próbkę i będzie hodował czy to jakieś swiństwo nie jest :evil: ,łazi to po nasypie kolejowym , łeb w karzdą dziurę pcha i masz babo.... :evil: bidulek :( jak go Szpila rzuci to nie szkodzi ja go bede ciagle koffala :D Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ojoj biedny RR to pewnie ze stresu przed cimkami :roll: :) a Szpilakówna nie rzuci ona na serducho patrzy a nie na wygląd :wink: :D Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):ojoj biedny RR to pewnie ze stresu przed cimkami :roll: :) a Szpilakówna nie rzuci ona na serducho patrzy a nie na wygląd :wink: :Dpowtórzyłam Ozzyemu , już mu lżej na serduchu , bo się martwił :wink: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):ojoj biedny RR to pewnie ze stresu przed cimkami :roll: :) a Szpilakówna nie rzuci ona na serducho patrzy a nie na wygląd :wink: :Dpowtórzyłam Ozzyemu , już mu lżej na serduchu , bo się martwił :wink: RR-ku nie martw sie chłopie te baby wcale nie takie okropne jak sie wydaje :wink: :D a juz po kąpieli?? Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 teraz ostatni dziś spacerek Ozzyego z TZtem a potem gabinet odnowy biologicznej :evil: A ja tak ładnie sobie dziś posprzątałam mieszkanko... :evil: :cry: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):teraz ostatni dziś spacerek Ozzyego z TZtem a potem gabinet odnowy biologicznej :evil: A ja tak ładnie sobie dziś posprzątałam mieszkanko... :evil: :cry: ihihihi no to teraz Ci RR pomoże i podłoge umyje :wink: :D a że reszta przy tym mokra to co tam :D :D liczą sie chęci ihih Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):teraz ostatni dziś spacerek Ozzyego z TZtem a potem gabinet odnowy biologicznej :evil: A ja tak ładnie sobie dziś posprzątałam mieszkanko... :evil: :cry: ihihihi no to teraz Ci RR pomoże i podłoge umyje :wink: :D a że reszta przy tym mokra to co tam :D :D liczą sie chęci ihihtak dobrymi chęciami piekło wybrukowane :evil: , znowu będzie fruwać pełno kudłów :lol: ,jak ja to lubię :evil: No ale nic oby to tylko nic poważnego nie było :( .Harley był alergikiem ....i wiecznie coś się działo /ostatnio doczytałam że wg objawów to miał i gronkowca , a nasz były wet nigdy mu badań nie zrobił , a ten Ozzyemu zaraz na wejściu próbkę na posiew zrobił/jeszcze mi TZta chcą z pracy na 2 tyg. do Niemiec wysłać :evil: ,ale mam nadzieję że się wywinie. :wink: Dbsst , daj fotkę ,bo ci Ewelina topik zamknie :wink: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 hehehehehe straszycie mnie zamknieciem topiku jak nie wiem :D Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):hehehehehe straszycie mnie zamknieciem topiku jak nie wiem :Da pamiętasz jak Dage bloknęłą :wink: Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):tego sie nie da zapomniec :Dno to nie daj się nie daj ..... :lol: no daj fafelki na ekranik... :angel: /Szpilkowe :lol: / Quote
daga10011 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 no wlasnie daj :) :P .sorki,ze nie mam humorku-ale Szpilcie chetnie obejrze-moze mnie rozweseli :cry: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 O czym znów gadacie? :lol: A gdzie są zdjęcia Szpili? :evilbat: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 RR jade do ciebie moj drogi kochany lysku :D Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Haha ale Szpili śpieszno do RR :D Skąd ona wyczasneła takiego mercedesa?? :o :o Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Daga nie smutkaj sie Kara heheh wiesz Szpila ma znajomosci ;) Quote
Agga Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 a tu nic tylko gadaja... :cry: :wink: o jest fota SZPilcia :calus: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 KaRa_TC napisał(a):Haha ale Szpili śpieszno do RR :D Skąd ona wyczasneła takiego mercedesa?? :o :o haha jak to przecież RR jej kupił zamiast pierścionka zaręczynowego :wink: :D Quote
Recommended Posts