Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):strone albo dwie wczesniej ;) sa psie zdjecia :lol: strasznie dawno i nie prawda... :lol: :wink:niiiiiiiie chyba nnnie :wink: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='dbsst'] czy ktos mnie szukal :d ;)chiba Agga :lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 aha a gdzie ta niedobrota sie podziala w takim razie ;) Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 o widze tutaj jakas francuska kuchnia mi pachnie slimaczki i te sprawy :D Quote
KaRa_ Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ble ślimaki...kiedyś spróbowałam myślałam,że zaraz zwróce :lol: Nie mka to jak polska kuchnia schabowy z pyrami i kapustą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Olcia napisał(a):o widze tutaj jakas francuska kuchnia mi pachnie slimaczki i te sprawy :Ddobre winko by się przydało pod te ślimole :wink: Quote
malawaszka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 błeeeee jak smakują tak jak grzybki to ja zostanę przy grzybkach :-? Quote
Koma Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Niegdy nie próbowałam i nie zamierzam :roll: próbować slimaczków, krewetek, ośmiornic i innych paskudztw :-? Pamiętam jak mój wujek był kiedyś z ciotką w restauracji, i moja chrzestna mało nie zwróciła jak widziała wujka, który wysysał jakies paskudztwa ze skorupek :lol: To mi się wydaje smieszne ale na jej miejscu nie wiem jak bym zareagowała :roll: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 nie jest takie zle , nawet powiedzialabym ze moze byc, trzeba sie tylko przekonac, a udka zabie cos pysznego Quote
malawaszka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Koma napisał(a):Niegdy nie próbowałam i nie zamierzam :roll: próbować slimaczków, krewetek, ośmiornic i innych paskudztw AMEN :x Quote
sayma Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 malawaszka napisał(a):Koma napisał(a):Niegdy nie próbowałam i nie zamierzam :roll: próbować slimaczków, krewetek, ośmiornic i innych paskudztw AMEN :x i ja tez jak najbardziej sie przyłączam maślaczki mniam slimaczki bllleee a juz o innych nie wspomne :roll: 0X 0X 0X Quote
LAZY Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Widze, ze tutaj sa jacys amatorzy francuskich jedzonek... :o Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ej no a probowalyscie ze tak wybrzydzacie, jakby Wam podali i nie powiedziali co to to byscie pewnie zjadly i blagaly i jeszcze :lol: Quote
sayma Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 LAZY napisał(a):Widze, ze tutaj sa jacys amatorzy francuskich jedzonek... :o ihihihihe tammm pomyliły im sie maśloczki ze slimaczkami :wink: :D Quote
Koma Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 LAZY napisał(a):Widze, ze tutaj sa jacys amatorzy francuskich jedzonek... :o nieliczni :lol: maślaczki górą!!! :P Quote
Ka-ka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Koma napisał(a):Niegdy nie próbowałam i nie zamierzam :roll: próbować slimaczków, krewetek, ośmiornic i innych paskudztw :-? ale krewetki sa suuuupeer :multi: pychotka. nie dojrzałam jeszcze do takich podawanych w całości, ale są pyszne !!! delikatne mięsko, chudziutkie, lekkostrawne tak samo jak raczki. MMMMMIOOOOODZIOOOOOO :D:D:D:D:D kałamarnicy bym nie zjadła, jakbym ja całą zobaczyła, ael pokrojone ramionka-mniam a tak poza tym, to...... Olcia napisał(a):ej no a probowalyscie ze tak wybrzydzacie, jakby Wam podali i nie powiedziali co to to byscie pewnie zjadly i blagaly i jeszcze coś w tym jest...kiedys zwracałam na sama myśl o owocach morza... bueeeee......a przekonałam się 5 lat temu. bylam wtedy we Włoszech na Światowych Dniach Młodzieży. dawali nam gotowane posiłki w takich fajnych pojemniczkach, jeszcze cieplutkie :D i pewnego dnia dostaliśmy makaron z czyms dobrym. jedliśmy, aż nam się uszy trześły :lol: w pewnym momencie zapragnęłam zidentyfikować, z czym właściwie jest ten makaron, skoro mi tak smakuje 8) po bliższych oględzinach, okazało, się, że to...owoce morza :D były krewetki, byly ośmiornice i małże. pierwszy odruch-bueeeee...ale poem :hmmmm: kurczę, to jest DOBRE :D:D:D za małże mimo wszystko jakos się wziąć narazie nie mogę, ale krewetki gorrrrrąąąąącooo polecam, zwłaszcza osobom z delikatnym układem pokarmowym-miód na schorowany żołądek :D Quote
Camara Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 a te o jedzeniu... a ja przerwę śniadaniową na DGM zużyłam... i głodna jak pies jestem, nawet ślimaki bym połknęła... ale żaden do biura nie przytuptał :evil: :wink: :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Camara napisał(a):a te o jedzeniu... a ja przerwę śniadaniową na DGM zużyłam... i głodna jak pies jestem, nawet ślimaki bym połknęła... ale żaden do biura nie przytuptał :evil: :wink: :lol: heheh Lothia ma slimaki w pracy w akwarium juz wiem po co hahahahhaahahhahahahhaha pewnie na trzecie sniadanie zjada slimaczka z akwarium ;) Quote
agabass Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 jeszcze raz powtarzam Panie mają delikatne żoładeczki ciekawe jakby nie jadły tydzień - ślimak byłby rozszarpany zapewne A lothia kiedyś wspominała, że nie zabiera śniadania do pracy bo ma pełno smakołyków to pewnie o to chodziło :cunao: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [quote name='agabass']jeszcze raz powtarzam Panie mają delikatne żoładeczki ciekawe jakby nie jadły tydzień - ślimak byłby rozszarpany zapewne A lothia kiedyś wspominała, że nie zabiera śniadania do pracy bo ma pełno smakołyków to pewnie o to chodziło :cunao: buuuuuuuuuuuhahahaa no i rozszyfrowalysmy Lothie :d hihihihihi Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 agabass napisał(a):tylko ona jeszcze o tym nie w :wink: ie haha ale widze ze na dgm sie juz pojawila sprytna bestia Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']jeszcze raz powtarzam Panie mają delikatne żoładeczki ciekawe jakby nie jadły tydzień - ślimak byłby rozszarpany zapewne A lothia kiedyś wspominała, że nie zabiera śniadania do pracy bo ma pełno smakołyków to pewnie o to chodziło :cunao: buuuuuuuuuuuhahahaa no i rozszyfrowalysmy Lothie :d hihihihihiot cwane bestyjki :lol: Quote
Recommended Posts