dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 malawaszka napisał(a)::klacz: hahah Szpila potrafi być wszędzie na raz :lol: wszedzie jej pelno hahahahha Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Koma napisał(a):Ale ma żółtą obróżkę :lol: smierdziel przeciwkleszczowy :evilbat: nie znosze tej obrozki Quote
Koma Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):Ale ma żółtą obróżkę :lol: smierdziel przeciwkleszczowy :evilbat: nie znosze tej obrozki :roll: to teraz uświadomiłam sobie, że Komce nie kupiłam :P Quote
Koma Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dbsst napisał(a):hihihii a no widzisz Gapo ;) dzięki :evilbat: jej się jakoś kleszcze nie czepiają :roll: też dlatego o tym zapomniałam, ale musimy na wszelki wypadek się zaopatrzyć Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):hihihii a no widzisz Gapo ;) dzięki :evilbat: jej się jakoś kleszcze nie czepiają :roll: też dlatego o tym zapomniałam, ale musimy na wszelki wypadek się zaopatrzyć nio i my mamy na wszelki Quote
Camara Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='dbsst']Szpila sie szykuje do wyborow miss sadow ;) dbsst... teraz już nie wiem, czy Szpila robi się coraz ładniejsza, czy ty robisz coraz lepsze zdjęcia :question: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Camara'][quote name='dbsst']Szpila sie szykuje do wyborow miss sadow ;) dbsst... teraz już nie wiem, czy Szpila robi się coraz ładniejsza, czy ty robisz coraz lepsze zdjęcia :question: Ja bym powiedziała,że Szpila coraz śliczniejsza i Dbsst robi coraz ciekawsze zdjęcia :D Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 dziewczyny dziekuje bardzo za mile slowo ale ja mysle ze to Szpila pieknieje i mam coraz wiecej szczescia bo sie starzeje i czesciej przystaje ;) Quote
anetta Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :loveu: ale postawa :loveu: :klacz: Jakie ma udko 8) :lol: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 anetta napisał(a)::loveu: ale postawa :loveu: :klacz: Jakie ma udko 8) :lol: wynocha od moich udek :lol: :lol: hehehe postawa jak na drania przystalo ;) :d dzis polowala ta goopia na tzrmiela czy co to tam lata takie duzei ochydne Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 te brzęczące latające coś to ulubiona zabawka Goma łapie do pyska i potrząsa do góry marszcząc się przy tym na maksa Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 o fuuuuuuuuuuuuuu a Szpila w faflu przemycala mam nadzieje ze to nie gryzie :evil: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dbsst napisał(a):anetta napisał(a)::loveu: ale postawa :loveu: :klacz: Jakie ma udko 8) :lol: wynocha od moich udek :lol: :lol: hehehe postawa jak na drania przystalo ;) :d dzis polowala ta goopia na tzrmiela czy co to tam lata takie duzei ochydneto pewnie był Guniak czerwczyk :wink: taki chrząszcz Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 nie to tylko brzęczy jak byłam dzieckiem to się chrząszcze do pudełek po zapałkach wkładało i brzęczały a teraz mnie obrzydzają dziwne co :wink: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 a ja zamyklalam w kwiatkach takich kielichowych ale nie wiem czy powinnam to mowic na glos bo nie dosc ze znecza;am sie nad bzykami to jeszcze kwiatki zrywalam niedobla dziewczynka bylam Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 agabass napisał(a):ale wyrosłaś na cale szczescie przyrody :D Quote
Agga Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dbsst normalnie Szpilka robi sie coraz piekniejsza :lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dbsst napisał(a):a ja zamyklalam w kwiatkach takich kielichowych ale nie wiem czy powinnam to mowic na glos bo nie dosc ze znecza;am sie nad bzykami to jeszcze kwiatki zrywalam niedobla dziewczynka bylamoj niedobly skodnik z ciebie był :evil: dobze ze urosłaś :lol: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):a ja zamyklalam w kwiatkach takich kielichowych ale nie wiem czy powinnam to mowic na glos bo nie dosc ze znecza;am sie nad bzykami to jeszcze kwiatki zrywalam niedobla dziewczynka bylamoj niedobly skodnik z ciebie był :evil: dobze ze urosłaś :lol: niom baldzo niedobly byl skodnik ze mnie Agga co sie z nas nabija napisał(a):dbsst normalnie Szpilka robi sie coraz piekniejsza hiihi Agga Agga co Ty odemnie kcesz ;) Quote
Agga Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dbsst napisał(a):Agga co sie z nas nabija napisał(a):dbsst normalnie Szpilka robi sie coraz piekniejsza hiihi Agga Agga co Ty odemnie kcesz ;) ja nic od ciebie nie chce. Tylko mówie tzn stwierdzam fakt, że Szpilka jest cudna Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 KaRa_TC napisał(a):O czym gawedzicie? :wink:orobalachi innych szkodnikach :lol: Quote
Recommended Posts