dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Ka-ka napisał(a):buhahahaha...a czy Szpila i Ozzy(też jedzie?) potrafią wyć do Księżyca?? :lol: naumieja sie ale pytanie czy Preston potrafi ;) :lol: agabass jedz :D Kara nie ma sprawy mozesz z nami zawodzic czemu nie :Dno ktos nam musi pomóc :lol: :lol: :lol: złapać nutę :wink: i rytm :D Quote
agabass Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 pożyjemy zobaczymy a kiedy ten wyjazd - w tym terminie 24 - 28 sierpień 2005 ? Może coś się uda pewnie pod namiot, a może coś innego się załatwi. Będę nakręcać mojego Marcina może ulegnie moim namową i się zezlocimy. Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Ka-ka napisał(a):buhahahaha...a czy Szpila i Ozzy(też jedzie?) potrafią wyć do Księżyca?? :lol: naumieja sie ale pytanie czy Preston potrafi ;) :lol: agabass jedz :D Kara nie ma sprawy mozesz z nami zawodzic czemu nie :Dno ktos nam musi pomóc :lol: :lol: :lol: złapać nutę :wink: i rytm :Dno to ja może wezmę z przedszkola instrumenty :-? Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 agabass napisał(a):pożyjemy zobaczymy a kiedy ten wyjazd - w tym terminie 24 - 28 sierpień 2005 ? Może coś się uda pewnie pod namiot, a może coś innego się załatwi. Będę nakręcać mojego Marcina może ulegnie moim namową i się zezlocimy. :angel: pracuj pracuj :D i jak bylo na festiwalu :D mow :D Ala oby nie dete bo ja sie ofaflunie jak bede miala zadac ;) ale jakies cymbaly to owszem moge w nie naparzac ;) :D Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):pożyjemy zobaczymy a kiedy ten wyjazd - w tym terminie 24 - 28 sierpień 2005 ? Może coś się uda pewnie pod namiot, a może coś innego się załatwi. Będę nakręcać mojego Marcina może ulegnie moim namową i się zezlocimy. :angel: pracuj pracuj :D i jak bylo na festiwalu :D mow :D Ala oby nie dete bo ja sie ofaflunie jak bede miala zadac ;) ale jakies cymbaly to owszem moge w nie naparzac ;) :Dod faflunienia to jest Szpilkowa :lol: Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):pożyjemy zobaczymy a kiedy ten wyjazd - w tym terminie 24 - 28 sierpień 2005 ? Może coś się uda pewnie pod namiot, a może coś innego się załatwi. Będę nakręcać mojego Marcina może ulegnie moim namową i się zezlocimy. :angel: pracuj pracuj :D i jak bylo na festiwalu :D mow :D Ala oby nie dete bo ja sie ofaflunie jak bede miala zadac ;) ale jakies cymbaly to owszem moge w nie naparzac ;) :Dod faflunienia to jest Szpilkowa :lol: i wlasnie dlatego nie kcialabym jej funkcji zgarnac z przed nosa :D :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Szpila od faflunienia Ozzy od wycia a My będziemy naparzać w co się da :lol: /może w kogo :lol: / Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Szpila od faflunienia Ozzy od wycia a My będziemy naparzać w co się da :lol: /może w kogo :lol: / moze byc i w kogo ale pod warunkiem ze bedziemy walic jak w murzynski beben :D Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Szpila od faflunienia Ozzy od wycia a My będziemy naparzać w co się da :lol: /może w kogo :lol: / moze byc i w kogo ale pod warunkiem ze bedziemy walic jak w murzynski beben :Da to nie badzie rasizm :roll: Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Szpila od faflunienia Ozzy od wycia a My będziemy naparzać w co się da :lol: /może w kogo :lol: / moze byc i w kogo ale pod warunkiem ze bedziemy walic jak w murzynski beben :Da to nie badzie rasizm :roll: nie murzyna bic nie bedziemy za to beben jego tak :D :lol: Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Gdzie jest MOD??? Ma wakacje czy jaki diabeł??? :evil: Dawac foty wstretne baby a nie o zlocie biadolicie!!! :evil: :evil: Quote
Agga Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 LAZY napisał(a):Gdzie jest MOD??? Ma wakacje czy jaki diabeł??? :evil: Dawac foty wstretne baby a nie o zlocie biadolicie!!! :evil: :evil: No włąsnie nic tylko gadaja... a gdzie SZPILOSŁAWA :lol: Quote
Camara Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 ja się już przyzwyczaiłam... one tak potrafią przez pół nocy i wiele, wiele stron :roll: ale ja spokojny człek... czekam to i sie doczekam :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 no za duzo gadania :evilbat: :lol: .foteczki debe prosimy :P Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No i co :o krzyczycie i Szpilosława z Dbssławą uciokły bo sie przestraszyły :-? Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No i co :o krzyczycie i Szpilosława z Dbssławą uciokły bo sie przestraszyły :-? No prosze tu na mnie nie zwalac winy! :evil: :wink: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No i co :o krzyczycie i Szpilosława z Dbssławą uciokły bo sie przestraszyły :-? No prosze tu na mnie nie zwalac winy! :evil: :wink:no to na kogo :evil: a kto modem straszył :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No i co :o krzyczycie i Szpilosława z Dbssławą uciokły bo sie przestraszyły :-? No prosze tu na mnie nie zwalac winy! :evil: :wink:no to na kogo :evil: a kto modem straszył :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja tylko porządku pilnuje! I kciałam dobrze...zeby fotyy były... :( Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No i co :o krzyczycie i Szpilosława z Dbssławą uciokły bo sie przestraszyły :-? No prosze tu na mnie nie zwalac winy! :evil: :wink:no to na kogo :evil: a kto modem straszył :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja tylko porządku pilnuje! I kciałam dobrze...zeby fotyy były... :(no usz nie krzycze :wink: a zdjęć nie ma bo pewnie TZ oddał laptopa i zabrał dbsst kompa :evil: Quote
daga10011 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 to Tz trzeba zbanowac jak mojego :lol: :evil: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 daga10011 napisał(a):to Tz trzeba zbanowac jak mojego :lol: :evil:ja zaraz mojego też zbanuje bo się czepia ze ciągle przy kompie siedzę :evilbat: :lol: Quote
Patka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Alu to faza AQ Twojego męża przyzwyczaji sie i mu zobojetnieje jak mojemu ale na to trzeba czasu :lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Patka napisał(a):Alu to faza AQ Twojego męża przyzwyczaji sie i mu zobojetnieje jak mojemu ale na to trzeba czasu :lol:tak ale ja tego czasu nie mam , bo teraz mam nieograniczony dostęp do kompa :D ,bo Kuba wyjechał :lol: Oj chyba mi się TZ starzeje :evil: :lol: :lol: Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 to nie zależy od wieku im przeszkadza, że więcej czasu spędzamy przed kompem, a nie zajmujemy się nimi trzeba czasem iść na kompromis, a wszysto pozostaje tak jak sobie zaplanowałyśmy Quote
Recommended Posts