dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 a to poslanie mojego psa nie dosc ze czarne jak swieta ziemia (w poniedzialek swiezo powlekane) to jeszcze porzadek na nim takie ze glowa boli ona tak sypia :evil: :oops: macie jakis pomysl naniebrudzenie poslania 0X Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A ja moim przefarbuje pyski :lol: :lol: hehehehe to Ty im rob parkowanie w kuble z czarna farba ;) :lol: Znienawidziły by mnie panienki :lol: :lol: ale ile miały by dzięki temu facetów :lol: :lol: :lol: heheheh musza ta baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo powaznie przemyslec ;) Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):A moje do jakiej wielkości by tu zaliczyć? :-? srednie gorna granica ;) Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 o matko jakie poslanie :o .moje nie maja poslania :oops: ..bo jakbym 3 takie wstawila to nie mialabym podlogi :lol: ..a poza tym moje wola na zimnych kaflach spac-z kocykow wogole nie korzystaly jak im polozylam na podlodze :roll: Quote
Koma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 e tam posłanie.... moja ma ale raczej tylko teoretycznie... :lol: bo w praktyce to cichaczem zakrada się do mnie wieczorkiem na łóżko :roll: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Fiuuu fiuu jakie posłanie :o Czekoladką jak miały dywany w budach to po jednej nocy zostały strzępki :lol: :lol: :lol: A Sharon i Era mają posłanie z którego nie korzystają i koty na nim śpią , bo sunie wolą kanapy :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 syfeks jest taki ze ja przy niej zbankrutuje na praniu ;) brudas nie baba ;) Quote
Wojtecki Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):a to poslanie mojego psa nie dosc ze czarne jak swieta ziemia (w poniedzialek swiezo powlekane) to jeszcze porzadek na nim takie ze glowa boli ona tak sypia :evil: :oops: macie jakis pomysl naniebrudzenie poslania 0X Nooo..... - trzeba zabrać posłanie :lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Dbsst , a ta flacha za posłaniem to jak Szpila ma kaca :o Ozzy nie ma czyściejszego :oops: a na balkonie to jeszcze zakrwawione :evil: bo ogryzał surowa koche cielęcą :evilbat: /teraz to już mam w domu mordercę zeżarł kość i uciekał w te pędy jak nadlatywał na niego chrząszcz :lol: / Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Wojtecki napisał(a):dbsst napisał(a):a to poslanie mojego psa nie dosc ze czarne jak swieta ziemia (w poniedzialek swiezo powlekane) to jeszcze porzadek na nim takie ze glowa boli ona tak sypia :evil: :oops: macie jakis pomysl naniebrudzenie poslania 0X Nooo..... - trzeba zabrać posłanie :lol: hehehe nie chce pytac gdzie psa wtedy mam ulokowac na noclegi ;) :lol: no nie RR jest krwiozercza bestia nie wierze taki :angel: to dobrze ze nie tylko ja mam syfeksowy mebel w domu ;) Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ta flacha za posłaniem to jak Szpila ma kaca :o Ozzy nie ma czyściejszego :oops: a na balkonie to jeszcze zakrwawione :evil: bo ogryzał surowa koche cielęcą :evilbat: /teraz to już mam w domu mordercę zeżarł kość i uciekał w te pędy jak nadlatywał na niego chrząszcz :lol: / buuuuuuuuhahahahh no to odwazniacha z RR jest :wink: 8) Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :lol: :lol: :lol: moje ganiaja chrzaszcze i muchy :lol: fajnie to wyglada-zwlaszcza Galowa jest zaciekla-spi,nawet jak ja wolam to udaje ze nie slyszy..a tylko muszka brzeknie-i hop do gory-jak kot :lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ta flacha za posłaniem to jak Szpila ma kaca :o Ozzy nie ma czyściejszego :oops: a na balkonie to jeszcze zakrwawione :evil: bo ogryzał surowa koche cielęcą :evilbat: /teraz to już mam w domu mordercę zeżarł kość i uciekał w te pędy jak nadlatywał na niego chrząszcz :lol: / buuuuuuuuhahahahh no to odwazniacha z RR jest :wink: 8)a co :roll: jak ćma wyleciała zza szafki i usiadła na lustrze to mało przedpokoju nie przemeblował :oops: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 daga10011 napisał(a)::lol: :lol: :lol: moje ganiaja chrzaszcze i muchy :lol: fajnie to wyglada-zwlaszcza Galowa jest zaciekla-spi,nawet jak ja wolam to udaje ze nie slyszy..a tylko muszka brzeknie-i hop do gory-jak kot :lol: hahahahaha kot kocur a nie kot ;) ale to musi kosmicznie wygladac :D Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ta flacha za posłaniem to jak Szpila ma kaca :o Ozzy nie ma czyściejszego :oops: a na balkonie to jeszcze zakrwawione :evil: bo ogryzał surowa koche cielęcą :evilbat: /teraz to już mam w domu mordercę zeżarł kość i uciekał w te pędy jak nadlatywał na niego chrząszcz :lol: / buuuuuuuuhahahahh no to odwazniacha z RR jest :wink: 8)a co :roll: jak ćma wyleciała zza szafki i usiadła na lustrze to mało przedpokoju nie przemeblował :oops: :roflt: :biggrina: ihihih no to rzeczywiście bestia z niego kwiorzercza :wink: a przed muchami i komarami też ucieka? :P Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 oj wyglada,zebys wiedziala :lol: ..ale zawsze jest to tak blyskawiczne,ze nie mam czasu aparatu odpalic :lol: No ja nie moge-zeby pies sie cmy bal :lol: :lol: :lol: niezle :lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ta flacha za posłaniem to jak Szpila ma kaca :o Ozzy nie ma czyściejszego :oops: a na balkonie to jeszcze zakrwawione :evil: bo ogryzał surowa koche cielęcą :evilbat: /teraz to już mam w domu mordercę zeżarł kość i uciekał w te pędy jak nadlatywał na niego chrząszcz :lol: / buuuuuuuuhahahahh no to odwazniacha z RR jest :wink: 8)a co :roll: jak ćma wyleciała zza szafki i usiadła na lustrze to mało przedpokoju nie przemeblował :oops: :roflt: :biggrina: ihihih no to rzeczywiście bestia z niego kwiorzercza :wink: a przed muchami i komarami też ucieka? :Plekutko siem miota :oops: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 i to nie zwylky pies tylko PIES MORDERCA buuuuuuuuuuuhahahhaha Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 chlopaki znalazlam wasz trop tylko Ozzy gdzies mi zaginal cholera RRa goni WIELKI Ćem :cunao: Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 no i siem stydam :oops: :oops: :oops: a jak inne się piesy podgryzają to on bezpiecznie i zainteresowaniem obserwuje rozwój sytuacji :-? Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no i siem stydam :oops: :oops: :oops: a jak inne się piesy podgryzają to on bezpiecznie i zainteresowaniem obserwuje rozwój sytuacji :-? heheheh Szpila jak kiedys sie gryzly psy o nia to miedzy nich wchodzila i patrzyla co robia :oops: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Szpila nie uciekaj mi za daleko, bo chcę mieć cie na oku Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :mdrmed: buhahhahah już mnie brzucho ze śmiechu boli :roll: :scream_3: teraz ja będę w nocy mieć horrory z ćmami i chrabąszczykami ihihihih Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 dobrze moj drogi juz zwalniam musialam tylko Ozzyiego uratowac Quote
Recommended Posts