Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']teraz to Was zagiela m co hahahahahhaha nie :lol: jak nie jak tak :evil: :lol: Agga swiat staje na glowie ja sie aportowania naumiec nie umiem ;) no nie zagiełąs.... jak to nie nauczyłas sie jeszcze? SZPILA ja widze, że twoja pancia ciężko sie uczy Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 obowiazkowo bo jak sie rozprzestrzeni to mogila narazie się nie rozprzestrzenia, skupił się na mojej galerii :evilbat: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst']teraz to Was zagiela m co hahahahahhaha nie :lol: jak nie jak tak :evil: :lol: Agga swiat staje na glowie ja sie aportowania naumiec nie umiem ;) no nie zagiełąs.... jak to nie nauczyłas sie jeszcze? SZPILA ja widze, że twoja pancia ciężko sie uczy heheheheheh tempa ;) jezdem hahahhaa Ka-ka to tego wira za leb i z galerii Quote
agabass Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 pancia Szpilowatej jak zawsze ściemnia że się uczy Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 agabass napisał(a):pancia Szpilowatej jak zawsze ściemnia że się uczy hihihi rozgryzlas mnie ;) Quote
agabass Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 chyba porządne piłki szpilce kupiłaś a nie jakieś pseudo piłki Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 agabass napisał(a):chyba porządne piłki szpilce kupiłaś a nie jakieś pseudo piłki super extra porzadne za niska cene ;) Quote
agabass Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 a byłaś w hurtowni jak tak to powiedz czy były tam rzeczy które mnie interesowały może w przyszłym tygodniu się tam wybiorę, bo jutro wyjeżdżam do Gdyni na weekend i zosdtawiam mojego syncia z rodzicami jak ja to przeżyję :cry: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 nie nie bylam w hurtowni a jednak jedziesz fajnie Ci rob foty for me :D sayma ja tyz nie mam systkich zebow nawet ani jednego nie mam ;) Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 kolejny portret mojego autorstwa :D hokus pokus podejdz blizej :D Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst']nie nie bylam w hurtowni a jednak jedziesz fajnie Ci rob foty for me :D sayma ja tyz nie mam systkich zebow nawet ani jednego nie mam ;) buuuuuuuuuhahahahah Szpilakówna nie martw się moja sister strzeli Ci protezke i znoffu będziesz ślicznościowa :wink: :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 daga10011 napisał(a):haha-bezzebna Szpilka :lol: hihihi smieszne ;) heheh sayma zapisuje szpile na zabki :d Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Koma napisał(a):Nieno genialna Szpileczka :roflt: dziekuje :D Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst'] Szpilka gdzies ty zeby pogubiła :o Trzeba bedzie sie na protezke złożyc... Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 ano trzeba bedzie pogubila zeby na mnie :fadein: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No nie mogę z Szpili jak patrze na te zdjęcia :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 biedactwo, z tęsknoty za panią zęby straciło....wyrodna dbsst :evilbat: Quote
LAZY Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tyle facetów się za Szpileczka ugania a tu sie okazuje, ze ona bezzebna jest! :lol: :evilbat: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Szpila jest bezzebna, a Spike jej kość przyniusł, co za wstyd :oops: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka'][img]biedactwo, z tęsknoty za panią zęby straciło....wyrodna dbsst :evilbat: :oops: :oops: :lol: Lazy grunt to dobry kamufaz ;) :lol: oj Spike ty pogryziesz a ja polkne ;) Quote
Recommended Posts