agabass Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ja Szpilataor zapraszam do Galerii Gomeza na fotosy. Może jak moja Pancia będzie chciała to się jerszcze i u mnie wstawi. A tym czasem JA Szpila zdobywca. Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 hehehehehhe biedny Gomez ciekawe czy ja dogonil ;) Ala tak rodzina sadystow hioihihihihi Quote
Guest bernulka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Szpilusia jest códowna! :iloveyou: paździoszki :lol: Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a): Szpila mnie nienawidzi dwa razy chyba za duzo jej pilka rzucilam hahahahhahahahhahaha o podpadłas suni..hihihihi....nie źle... :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a): Szpila mnie nienawidzi dwa razy chyba za duzo jej pilka rzucilam hahahahhahahahhahaha o podpadłas suni..hihihihi....nie źle... :lol: hehehe nio ;) ale dzis juz ja nosi ;) wiec chyba mi wybaczyla hihihihi Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): Szpila mnie nienawidzi dwa razy chyba za duzo jej pilka rzucilam hahahahhahahahhahaha o podpadłas suni..hihihihi....nie źle... :lol: hehehe nio ;) ale dzis juz ja nosi ;) wiec chyba mi wybaczyla hihihihi pewnie cie tylko podpuszcza :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): Szpila mnie nienawidzi dwa razy chyba za duzo jej pilka rzucilam hahahahhahahahhahaha o podpadłas suni..hihihihi....nie źle... :lol: hehehe nio ;) ale dzis juz ja nosi ;) wiec chyba mi wybaczyla hihihihi pewnie cie tylko podpuszcza :lol: heheh albo dzis ona kce mie wykonczyc ;) Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a): heheh albo dzis ona kce mie wykonczyc ;) bedziesz biegac za piłka :o Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a): heheh albo dzis ona kce mie wykonczyc ;) bedziesz biegac za piłka :o hehehe no ba jasne ze tak zawsze tak robie ;) Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): heheh albo dzis ona kce mie wykonczyc ;) bedziesz biegac za piłka :o hehehe no ba jasne ze tak zawsze tak robie ;) ahhahaha i tez biegasz z wywieszonym jęzorem? Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): heheh albo dzis ona kce mie wykonczyc ;) bedziesz biegac za piłka :o hehehe no ba jasne ze tak zawsze tak robie ;) ahhahaha i tez biegasz z wywieszonym jęzorem? hehehe bede ;) Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a): heheh albo dzis ona kce mie wykonczyc ;) bedziesz biegac za piłka :o hehehe no ba jasne ze tak zawsze tak robie ;) ahhahaha i tez biegasz z wywieszonym jęzorem? hehehe bede ;) Szpila rob panci zdjecia :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):[quote name='dbsst'] heheh albo dzis ona kce mie wykonczyc ;) bedziesz biegac za piłka :o hehehe no ba jasne ze tak zawsze tak robie ;) ahhahaha i tez biegasz z wywieszonym jęzorem? hehehe bede ;) Szpila rob panci zdjecia :lol: hehehe nia ma czasu bo wlasnie uczy mnie aportowac ;) :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Tofik Coli ja Szpila teraz to Was zagiela m co hahahahahhaha Quote
agabass Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 no zagiełaś i to nieźle a gdzie ujęcie stóp :diabloti: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 agabass napisał(a):no zagiełaś i to nieźle a gdzie ujęcie stóp :diabloti: heheh stopy z premedytacja ucielam ;) Quote
Magda-Amir Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst']Tofik Coli ja Szpila teraz to Was zagiela m co hahahahahhaha hahaha Debe wyglądasz jakbyś balowała równo :lol: :lol: :roll: super zdjęcie :lol: i pieeeeekny avatarek :angel: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 hehehe to fakt balet byl ostry wtedy ;) ale ciiiiiiiiiiiiiiii ciesze sie ze avantar sie podoba :D Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst']Tofik Coli ja Szpila teraz to Was zagiela m co hahahahahhaha nie :lol: Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :evilbat: :evilbat: :evilbat: dbsst, ktoś mi tu w mojej galeri wpominał, że moja galeria jest zagadana, ciekawe :P :evilbat: Quote
Agga Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a): hehehe nia ma czasu bo wlasnie uczy mnie aportowac ;) :lol: :lol: swiat zwariował :o :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst']teraz to Was zagiela m co hahahahahhaha nie :lol: jak nie jak tak :evil: :lol: Ka-ka nie mozliwe cholera jakis urwis Ci w galerii rozrabia niech ja go dorwe to 0X ;) Agga swiat staje na glowie ja sie aportowania naumiec nie umiem ;) Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ka-ka nie mozliwe cholera jakis urwis Ci w galerii rozrabia niech ja go dorwe to no własnie nie wiem, co to...chyba raczej, co to za WIRUS :P 8) muszę to zgłosić adminowi 8) :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka']Ka-ka nie mozliwe cholera jakis urwis Ci w galerii rozrabia niech ja go dorwe to no własnie nie wiem, co to...chyba raczej, co to za WIRUS :P 8) muszę to zgłosić adminowi 8) :lol: obowiazkowo :D bo jak sie rozprzestrzeni to mogila Quote
Recommended Posts