LAZY Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ja tyz trzymam...:kciuki: nie wiem jak dlugo, ale trzymam! Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 cos dlugo z tymi kciukami debe kaze nam siedziec :lol: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 :angel: :iloveyou: :D a bylam na rozmowie o prace ale wiecie co pan mnie niczym nie zaskoczyl bylam z Agabass i Gomcian na spacerku wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypas nie mam sil ;) :D Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no i co z ta praca?????????nasze kciuki sie przydaly?????? a jak spacerek????????????foty som????? 8) :P :lol: Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no to my cały czas trzymamy kciuki za dobre skutki tej rozmowy :D:D:D Quote
agabass Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 spacer udany odjechany i ja też się zmęczyłam a pies jeszcze by polatał hihihi i koniki były Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 no coz panu sie raczej spodobaly moje preferencje ale mnie nie do konca warunki zobaczymy ;) :lol: Szpila taka raczej martwawa niz zywa ;) :lol: :lol: zdjec ja nie mam :( spacer extra Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 :( nie ma fot??????? a co do pracy-to trzymanie kciukow pomoglo skoro panu sie spodobalas :lol: ..a to ze pan sie tobie nie spodobal :evilbat: -nikt za niego kciukow nie trzymal :lol: Quote
agabass Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 od dziś mówcie do dbsst Czarna Stopa z Plemienia Szpilerii no chyba mnie nie zabijesz :diabloti: Quote
sayma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no właśnie gdzie fotaski??? 8) :D ale nie zamierzasz mnie w pracy opuścić jeszzce?? :roll: :( :cry: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 [quote name='agabass']od dziś mówcie do dbsst Czarna Stopa z Plemienia Szpilerii no chyba mnie nie zabijesz :diabloti: hehehe nie zabija UKATRUPIE :) nog doszorowac niemoglam :oops: Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='agabass']od dziś mówcie do dbsst Czarna Stopa z Plemienia Szpilerii no chyba mnie nie zabijesz :diabloti:a co wlazła w błocko :o :lol: Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no dbst godoj ino szybko :lol: ..co to za czarna stopa????????? :evilbat: :lol: buty zgubilas czy jak??????? Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 daga10011 napisał(a):no dbst godoj ino szybko :lol: ..co to za czarna stopa????????? :evilbat: :lol: buty zgubilas czy jak???????Szpila zeżarła :lol: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 qrde no to wygladalo jakbym bez butow latala :evil: Quote
agabass Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 zabroniła mi fotosować swoich stóp ale następnym razem zostaną uwiecznione a zdjęcia dziś albo jutro zobaczy się jeszcze nie ma ich zbyt wiele bo nie chciało mi się przyznaję ale są Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 no wez nastepnym razem biore kalosze TZ meczy psa a ten nie drga hihihihihihi Szpila mnie nienawidzi dwa razy chyba za duzo jej pilka rzucilam hahahahhahahahhahaha Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 dbsst napisał(a):no wez nastepnym razem biore kalosze TZ meczy psa a ten nie drga hihihihihihi Szpila mnie nienawidzi dwa razy chyba za duzo jej pilka rzucilam hahahahhahahahhahaharodzina sadystów :evilbat: Quote
Recommended Posts