sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):hahahah to chyba telepatia juz od pół godziny staram się foty wkleić ale coś image szwankuje mi :roll: :-? :-? ale początki juz są :wink: :Dmi też nie chodziło ,Agga tysz miała problemy :( nommm teraz troszku lepiej ale zdjęcia nadal potwornie wolno idą :roll: :-? Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):hahahah to chyba telepatia juz od pół godziny staram się foty wkleić ale coś image szwankuje mi :roll: :-? :-? ale początki juz są :wink: :Dmi też nie chodziło ,Agga tysz miała problemy :( nommm teraz troszku lepiej ale zdjęcia nadal potwornie wolno idą :roll: :-? To może wklejaj na inny album? :D Bo my chcemy fotecki :evilbat: Quote
LAZY Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Szpilencja i adoratorzy to istne Love story!!! Hihi...Sayma ja tysz czekam na foaski... :lol: Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 LAZY napisał(a):Szpilencja i adoratorzy to istne Love story!!! Hihi...Sayma ja tysz czekam na foaski... :lol: juz mi się troszeczkę udało wkleić :) ufff ale sie nameczyłam :roll: :wink: Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no i fotczki śliczniaste...a te kocięta........ :iloveyou: Daga, dzięki, poduszki nie potrzebuję, ale żeby było duże, miękkie i się gdzieś z boku pod ręką uwaliło :lol: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 haha-Szpila jaka przychylna mina dla spike :lol: Ka-Ka-moje sa nawet puchate-spoko,mozesz je przytulac :lol: Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :hmmmm: mam tylko nadzieję, że nie chrapią za głośno :wink: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 ta najbardziej puchata chrapie :lol: ..czyli gala 8) ..chrapie baardzo glosno :-? Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ka-Ka to ja Ci współczuję mieć chrapiącą poduchę :lol: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 cos dzie sie adoratorzy nie ubiegaja o wzgledy ;) Szpinakolady hihihihi Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuhahahahha no nie moge jaka morda do calowania :D :buzi: w pycha spadam trzymajcue kciuki wiecej mowic nie moga ;) Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: /ozzy 4 ja 2/ Quote
Siostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']padłem na pleca ze szczęścia :oops: No cuuuuuudo, Ozzy w tej pozie może śmiało pretendować do tytułu zdjęcia roku. :D debe, a za co mamy trzymać kciuki, bo znowu nie nadążam za dyskusją :oops: Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 agabass napisał(a):no i poleciała na kase :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']padłem na pleca ze szczęścia :oops: jaki ryjek slodki rozowy :lol: :lol: :lol: debe-a za co mamy trzymac kciuki???????? :oops: :o .trzymamy z ciekawoscia :P Quote
agabass Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 oddałem Ci serce a ty na kasę poleciałaś nie wiem co robić to zbyt bolesne muszę wszystko przemyśleć Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ja trzymam kciuki i cała piątka ogonki trzyma :D Szpilka gdzie jesteś? kupiłem Ci pole żebyś miała gdzie biegać... Quote
Weron_ciau Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 O kurde ja dopieru tu weszłam! Szpila mnie rozbraja :] :P BOMBA! Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 chrapiąca poduszka :-? to ja chyba stopery do uszu zabiorę ze sobą 8) dbsst, trzymamy, trzymamy (chociaż nie wiemy, za co 8) bo chyba nie chodzi o pracę :hmmmm: to czekamy na wyjasnienia ) Quote
Alfik Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='agabass']oddałem Ci serce a ty na kasę poleciałaś To takie brutalne :( Debe trzymamy mocno, tylko powiedź kiedy można przestać, bo nic w domu nie mogę zrobić :lol: Quote
Recommended Posts