Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hej sis:kiss_2::grins: gdzie ty się podziewasz? Quote
AśkaK Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wszystkiego naj-naj-naj-le-psiejszego!:loveu: W Nowym 2008!!!:multi::multi::multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Debe! Królowo zdjęć! Wszystkiego naj w 2008 roku i pięknych fot Ci życzę... :-) Quote
dbsst Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]guzik prawda[/FONT] [FONT=Arial]już robie rozpiske [/FONT] [FONT=Arial]PIKA[/FONT] [FONT=Arial].[/FONT] [FONT=Arial].[/FONT] [FONT=Arial]MALAWASZKA[/FONT] [FONT=Arial]Pysia....................................................................................................Clockwork[/FONT] [FONT=Arial].[/FONT] [FONT=Arial].[/FONT] [FONT=Arial]1.Alicja[/FONT] [FONT=Arial][ *Anja33[/FONT] [FONT=Arial]*Żonkilka[/FONT] [FONT=Arial]*Vectra(AGBAR vel Dilerka , Olek , Matusz{Gonia} )[/FONT] [FONT=Arial]2.Dbsst[/FONT] [FONT=Arial][*Paula (Honey , Evaxon)][/FONT] [FONT=Arial]3.Bonita [/FONT] [FONT=Arial][*Kate i Luka[/FONT] [FONT=Arial]*Medorowa ( Imbirka , Leemonca)][/FONT] [FONT=Arial]w nawiasach są dziecka zapisane [/FONT] szacuneczek :crazyeye: [quote name='Matusz']hm..... dobra niech zostanie tak jak było DEbe jako ciocia też dobra zdrajca :diabloti: [quote name='BBeta']http://images23.fotosik.pl/133/a32bca2d05478a27.jpg Spanielek Mówiłam już, że Cie lubie? Szczęśliwego Nowego Roku :drink1: tyż Cie kocham :loveu: Szczęśliwego :drinking: [quote name='basia2202']witajcie debeściaki noworocznie!!! dawno nas tu nie było korzystając z okazji - życzymy Wam, razem z Zuzanką - żeby ten nowy roczek był dla Was szczęśliwszy, radośniejszy, bogatszy i w ogóle lepszy od poprzedniego pod każdym względem:) pozdrowionka:) ano kopa lat ;) i Wam Najlepszego :drinking: [quote name='malawaszka'] jeny Ala ja tak wysoko w rodzie??? toż jak królowa niemal :evil_lol::diabloti: Ala to wie jak się ustawić - teraz ma nas wszystkich w garści ;) [quote name='Maga100']ja jestem porzuconą kochanką :placz: nie porzucona tylko nie zdobytą :placz: [quote name='Paula_']Witaj mamo noworocznie :grins: :loveu: Witaj :multi: [quote name='BeaC']Witam poświątecznie i noworocznie byłam tu.widziałam jakieś bardzo agresywne zagryzające się wzajemnie psy witamy to najniebezpieczniejsze psy w Szpilowie ;) [quote name='bigos']Wchodze na nasza klasa... Zaproszenie od Dominika Borowska:-o A któż to? <zastanawia się>:errrr: A to nasza kofana Debe heheheh to Cie wziełam z zaskoczenia cio :evil_lol: [quote name='Saint']Dzień dobry dbsst :eviltong: tak się tylko przypominam.. :eviltong: wo mama to Ty nie nie możliwe to jednak chyba nie Ty ;) witaj :multi: [quote name='Matusz']Hej sis gdzie ty się podziewasz? no jak to gdzie TU --------- zdrajco :mad: [quote name='AśkaK']Wszystkiego naj-naj-naj-le-psiejszego!:loveu: W Nowym 2008!!! dziękujemy i również NAJLEPSZEGO :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Debe! Królowo zdjęć! Wszystkiego naj w 2008 roku i pięknych fot Ci życzę... :-) witaj kochana bardzo dziękuje za życzenia i równiez Najlepszego :multi: Quote
Saint Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Debeściaro - to ten sam Saint we własnej osobie :eviltong: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Matusz']Hej sis:kiss_2::grins: gdzie ty się podziewasz? [FONT=Arial]CIOTECZKA:mad: SIS :loveu:..................zaniemówiłam ....foty iście debeściarskie :Rose: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]QFFFAAAAA!!!!! zajebiaszcze te foty..... :mdleje: nauczysz mnie choc w połowie TAKIE robić??? buziaczkuje cie co to za lista?? bom sie potraciła przez te foty :roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] co to za lista?? bom sie potraciła przez te foty :roll: [/FONT][FONT=Arial]Nasze drzewko ginekologiczne :cool1:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 o jesteś debe !!;) super foty !! :loveu::loveu: Quote
BBeta Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dzień dobry ;) http://images28.fotosik.pl/135/8afb5de169d93d6c.jpg Świetne :mdleje: Miłego dnia :loveu::loveu: ;) Quote
AśkaK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Napisał clockwork [FONT=Arial] co to za lista?? bom sie potraciła przez te foty :roll:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Nasze drzewko ginekologiczne :cool1:[/FONT] :roflt::roflt::roflt::grin: Ale fajerki były nad starówką!:loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hej Debe ale nastrzelałas fotosków Witam Cię serdecznie noworocznie cmok;) Quote
bonita Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Heloł sis :loveu: Przybyłam i fotki zobaczyłam Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]:hand: sis......:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ........:modla::modla::modla::modla:.................foty debestttt:diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 witanko DEBE!! :loveu: zaarąąbista fotaaa :crazyeye: :loveu: http://images25.fotosik.pl/133/83abf29fcd557835.jpg kobieto.. czy Ty jakiej gorszej naprawdę nie umiesz zrobić? :roll: przecież to załamać się idzie, jak się takie ogląda, a samemu się ni umi:placz: chciałabym Szpamelę popodziwiać :roll: będą jakie focisze? :cool3: :lol: buziole.. ja i Zuzka:) Quote
BBeta Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jakie dawaj... :shake: :shake: :shake: DB trzeba ładnie poprosić... O tak: Może wstawisz jakieś fotki? Prosze... :Rose: :diabloti: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 basia2202 napisał(a):chciałabym Szpamelę popodziwiać :roll: A ja chcę Szpilunię wymiźkać :placz: i piłkę porzucać :placz: i dać się uślinić :placz: cześć debe !!! :multi: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 nie ma zdjęciów?? :crazyeye: :-( no to se idę...:roll: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 basia wyciągła mi cie z czeluści piekieł, więc wlazłam z nadzieją że Cię tu spotkam... a ciebie niet :niewiem: więc całuję cię w ten twój aparat ... w oba zresztą :evil_lol::evil_lol:i zmykam ...:loveu: P.S. daj znać że żyjesz:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Debe mła sis :loveu::loveu::loveu:kombeknij no na dogo :razz::razz: Quote
Recommended Posts