Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

moja miłość do Szpili rozkwitła na nowo pełnią sił :iloveyou:

P.S> chciałam zauważyć, że z taką skłonnością do uśmiechów-idealnie się komponuje z moim czarnym Księciem 8) :evilbat: (a on lubi zgrabne boksereczki :lol: )

Posted

biedna Szpilowa, z Nandą mam to samo, w zeszłe wakacje to się rozchorowała na wiesć, że zostaje - nie uwierzycie, ale dokładnie tegoo samego dnia. Dostała strasznego rozstroju żołądka i tak przez cztery doby, aż zapadła decyzja, że jedzie. nastąpiło nagłe, cudowne ozdrowieni. Wet się specjalnie nie zdziwił, powiedział, że u psów mocno związanych z właścicelem nie taki rzeczy się zdarzają. No i targamy się wszędzie z Nandą, a teraz jeszcze Niunia dojdzie. Oj będzie się działo, chyba czas na zmianę samochodu :))

Posted

Siostra ja jestem całkowicie za zabieraniem zwierzaków wszędzie gdzie tylko można. Tak trzymać i szybko zmieniać samochód. Jeszcze przed wyjazdem.

dbsst biedna Szpilowata kocha to tęskni i płacze nie ma się co dziwić potrzebuje Cię zawsze, a jak wyjeżdżasz to nie wie co się dzieje i czy jescze zobaczy swoją ukochaną mamcie. Ale teraz jesteś i rozpieszczaj rozpieszczaj do nieprzytomności.
Pozdrawiam

Posted

Dbsst to następnym razem wez ją ze sobą do Jankowic :D Jak nie będzie mogła być w dworku to byłaby u mnie :evilbat: A tu rowerkiem do niej byś przyjedzała :evilbat: :lol: :lol: :D

Posted

Gdy pierwszy raz zostawiliśmy Larego samego na weekend przez dwa dni po naszym powrocie był obrażony - nie podchodził do nas, olewał pańciuff, ale przeszło. W ubiegłym roku nie było nas 2 tygodnie - w pierwszym tygodniu nic nie jadł, leżał w miejscu skąd najlepiej widać ulicę, na której się pojawiamy... Jak wróciliśmy szalał z radości, obyło się bez obrażania :lol:

Posted

Szpila jeszcze starjkuje z jedzeniem jak wychodzimy ale tak juz dobrze z tym ze mam cienia wszedzie ;)

Wlasnie wrocila z zabaw z Maja Esi zesmy sie spotkaly i teraz chrapie :D

Szpia z moim bratem zostawala juz tyle razy ale zawsze max 2 dni a teraz taka trauma :/ biedny pies mam wyrzuty i jak cos to w pazdzierniku ja wezme ze soba hehehehe tylko kto sie nia bedzie zajmowac od 9-18

Ka-ka no wiesz Szpila ma tu juz kilku lamaczy serc ;) Czaeny Ksiaze musi jakos swoje wdzieki zaprezentowac ;) :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

Szpia z moim bratem zostawala juz tyle razy ale zawsze max 2 dni a teraz taka trauma :/ biedny pies mam wyrzuty i jak cos to w pazdzierniku ja wezme ze soba hehehehe tylko kto sie nia bedzie zajmowac od 9-18

Jak to kto??? JA :lol:

Posted

Czarny Książę jest na poszkodowanej pozycji, bo go pod ręką Mamusia nie ma, ani owa wyrodna Mamusia, niedostosowana do dzisiejszych realiów, jeszcze nie ma aparaciku cyfrowego, coby cykać tyle fotek, co Wy :evilbat:

ale Książę przeszedł już poważną rozmowę z Mamusią (zwłaszcza, że już tam jedna na Niego czeka-długonoga lasencja 8) już nawet do Niego niedawno w galerii biegła :lol: )
i wie, jak należy z szacunkiem traktować kobiety :D:D:D

słuchał bardzo, bardzo uważnie i z pewnością bardzo się "przejął" 8) sądząc po jego inteligentnej minie i głupkowatym usmieszku :wink: :lol:

a teraz siedzi.....i czeeeeeekaaaaa.........:wink: (no nie mów, że Szpila na takiego faceta nie poleci, bo nie uwierzę.....jak nie poleci, to Go na sesję artystyczną do Wind wyślę 8) :wink: )

Posted

KaRa_TC napisał(a):
dbsst napisał(a):

ale musialabys zamieszkac z nami w dworku :D
bo Szpila i tak by cierpiala rozlake :D

Posted

dbsst napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
dbsst napisał(a):

ale musialabys zamieszkac z nami w dworku :D
bo Szpila i tak by cierpiala rozlake :D

Eee przywoziła byś ją do mnie :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ej no co jest Szpila mówiłaś, że jesteś moja, a tu jakiś Preston.
Oj laleczko nie wiesz sama czego chcesz. Raz czarny raz biały może jeszcze rudy się pojawi?

a ja kwiatki dal Ciebie zbierałem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Szpilcia , NNNNIIIIIIIEEEEEEE nie zostawiaj mnie Ja mam już dla Ciebie welon :roll:

oj sama nie wiem co mam zrobic jeden Rozwazny
Drugi silny

a trzecie romantyczny

(ktory to ktoory czy zgadniecie )

moja slaba glowa

Posted

chyba imprezka była i dlatego globus pęka
ciekawe z którym wczoraj piła
a wybór partnera trudny, bo każdy przystojny, umięśniony i cudny
co to będzie

Gomez: Jak to co? Ja powiem. Wybierze mnie, bo nie ma takiej suczki na świecie która nie zakochałaby się w tych oczach. Jestem delikatny i czuły i spełniam wszystkie marzenia moich gorących suczek. A już mnie poznała i wiem, że tęskni i to mina globusowata to wspomnienia naszej letniej przygody. Sorki chłopcy ona już była moja hihihihi i raczej nikt się do niej nie dobierze.

A niech sprubuje to rozszarpię.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']popatrz we wte oczy :o

hehehehe niemoge biedna Szpila nie wiem czy sie kiedys zdecyduje na jednego :D ;)

ale moze haremik :D