dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 daga10011 napisał(a):a czemu mniej przy kompie???????? :cry: bo musze trenowac chwyty :D Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 daga10011 napisał(a)::o jakie chwyty??????????? :o te qtorych sie uczylam przez tydzien ;) no i mam pewne braki w wiedzy i musze je nadrobic :( ale narazie jeszcze jestem :D Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 daga10011 napisał(a):to super :D hihihihihi :D :D kiedy do wawki wpadacie :D Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 daga10011 napisał(a):we wrzesniu na klubowa molosow 8) :D o bonciu tylko zeby to nie pokrywalo sie z moim wyjazdem do bydgoszczy :-? hihihi Alu a jak RR radzi sobie na szkoleniach :D Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):we wrzesniu na klubowa molosow 8) :D o bonciu tylko zeby to nie pokrywalo sie z moim wyjazdem do bydgoszczy :-? hihihi Alu a jak RR radzi sobie na szkoleniach :DRR wczoraj miał wolne a dziś był na wagarach w Ustroniu jako podglądacz :wink: i ciągał się jak głupi , bo chyba jakaś suczka była ,,pachnąca'' bo przy ASTach nie tylko on się tak zachowywał :evil: Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 dbsst napisał(a):hehehe zew krwi :Dno TZ to się cieszył że mu dłoni do krwii nie poodzierał :lol: :lol: :lol: Ale jak poszliśmy nad wodę to matołek położył się w poprzek , otworzył japę i woda mu przez ryłko przepływała :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']hehehe zew krwi :Dno TZ to się cieszył że mu dłoni do krwii nie poodzierał :lol: :lol: :lol: Ale jak poszliśmy nad wodę to matołek położył się w poprzek , otworzył japę i woda mu przez ryłko przepływała :lol: :lol: hihihihi taki filterek robil z siebie :D oki spadam musze sie napic wlasnie sie dowiedzialam o zwolnieniach Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']hehehe zew krwi :Dno TZ to się cieszył że mu dłoni do krwii nie poodzierał :lol: :lol: :lol: Ale jak poszliśmy nad wodę to matołek położył się w poprzek , otworzył japę i woda mu przez ryłko przepływała :lol: :lol: hihihihi taki filterek robil z siebie :D oki spadam musze sie napic wlasnie sie dowiedzialam o zwolnieniachale ciebie nie zwalniają :o a ja se piję Redd"sa malinowego :wink: Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 trzymam kciuki-żądna głupia lista Ci nie straszna :wink: link poszukam jutro, bo muszę poszukać, a teraz lecę w książki-bo inaczej będę miała rok wolnego :evilbat: :evilbat: a poza tym-śliczny avatarek :D:D:D Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 :lol: no-moje zawodowo rownaja-ale nie na wystawie :evil: .Myslalam ze reka mi odpadnie-znam ten bol :lol: Quote
anetta Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Wrocilas juz :) Ale smutas z tej naszej Szpileczki :puppydog: Trzymam kciuki, bedzie dobrze!! :thumbs: Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 dzieki za kciuki musi byc dobrze jak nie ta to inna ;) Justi0022 napisał(a):A jak Szpila zniosła rozstanie ? dramatycznie :cry: jest dziwna ma mi za zle jak chce sie z nia pobawic to musze ja prosic jak ide do lazienki to piszczy (czego nigdy nie robila) nie wiem jak zniesie jutrzejsze rozstanie :( wczoraj jak wyszlismy wieczorem to nie tknela kolacji :( jak mam jej pomoc ciesze sie ze avantarek sie podoba :D Quote
LAZY Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Biedna Szpilencja...niestety nie wiem jak Wam pomóc? Nie rozstawac sie nigdy??? :lol: Quote
Koma Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Oj biedna Szpila, bardzo tęskni... :( , wycałuj ją ode mnie :calus: Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 qrde nie sadzilam ze az tak to zniesie teraz spi :D ale pierwszej nocy to przez sen piszczala :-? jak ja poglaskalam to sie uspokoila i poszla dalej spac juz spokojnie Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 no dobra Miski Niebieskie spadam spac :buzi: i nie rozrabiac mi tu ;) bede miac na Was oko :D Quote
Recommended Posts