dbsst Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 czesc znowu przelotem :D opowiem wszystko jak wroce i odsiwze wizerunek pokemona ;) wlasnie widzialam plebiscyt na galerie hihihi extra :D dziekuje za glosy Agabass, Komka, Agga :buzi: musze i ja jaks wybrac ;) koffam Jankowice te "niedaleko" Kary :D Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 I jak byłaś na konikach? tańczyliście z tym przystojniakiem ( :lol: ) co prosił o taniec??? :lol: :lol: :lol: Jak wracaliśmy to były koniki :wink: Quote
dbsst Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 koniki nie byly do jazdy :cry: a z weselnikami nie powiem byl bal ;) bylo extra :D czad komando Quote
dbsst Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 a to na rozgrzewke male co nie co :D jaka morda tesknila za WAMI :D Quote
dbsst Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 malawaszka napisał(a):Szpila sika na dywanie :roflt: hihihihi wydalo sie ;) Quote
Daisunia Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 śliczne zdjęcia ! :D pozdorw i wytarmoś Szpille od nas :lol: :lol: :lol: i... WITAJ W DOMU (tzn. na dogomanii) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Pozdr. Quote
dbsst Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Daisunia napisał(a):śliczne zdjęcia ! :D pozdorw i wytarmoś Szpille od nas :lol: :lol: :lol: i... WITAJ W DOMU (tzn. na dogomanii) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Pozdr. hehehe dziekuje :D Ka-ka Ty moja piekna truskawko masz pecha ;) Quote
Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 ja Ci dam truskawę 8) a ja widziałam Twoje fajne fotki, których Wind nie wstawiła :P (ale dało się znaleźć w neciku) jakie fajoskie skarpetki palczaste, łomatko !!!!! :multi: też takie chcę :D:D:D Quote
dbsst Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 :o widzialas fotki ktorych ja nie widzialam :o ja tez kce je zobaczyc :D skarpety to moja druga natura ;) mam imponujaca kolekcje ;) Tuskawenko Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Dbsst a ty gdzie masz zdjęcia z truskawkami :lol: :lol: <--- ona zjadła 2 miski truskawek :lol: :o Quote
Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 widziałam, bo je sama znalazłam 8) ciiiii....bo się Wind zdenerwuje i na mnie nakrzyczy. ale w końcu-skoro wrzuca w necik, to trzeba przewidzieć, że zdarzają się osoby, którym się mudzi po nocach, są wytrwałe i uwielbiają oglądać dobre zdjęcia :wink: dbsst napisał(a):Tuskawenko ależ to słodko zabrzmiało, ojeeeejjjjjj :oops: :oops: :oops: Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 no to mi na pw wyslij linka jesli laska :D ano zjadlam malutkie miseczki truskaweczek :D Quote
KaRa_ Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 taaa malutkie :lol: Ty lepiej opowidaja teraz jak było na kursie :wink: Czego się nauczyłaś? :D Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 KaRa_TC napisał(a):A co z miednicą można robić? :o :-?w miednicy można zjeżdżać z górki na śniegu :lol: Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A co z miednicą można robić? :o :-?w miednicy można zjeżdżać z górki na śniegu :lol: w miednicy mozna rowniez deptac winogrono na wino :D Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 super fotki :D :P .Witaj Szpilcia z powrotem :D :P Quote
daga10011 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 ojej jaka smutna minka :lol: :lol: :lol: .Szpilciu-nam tez bylo smutno Quote
dbsst Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 he he he ale juz jestem niestety teraz bede mniej przy kompie pewnie :( i nie obiecuje ze bede systko czytac ale zdjecia bede ogladac :D Quote
Recommended Posts