Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Patka napisał(a):Alu Ozzy rośnie jak na drożdżach wielki jest :o przystojniak ale widze, że w pełni na bokserki sie przestawił gratuluję gustu bo Szpila to piekna panna :Doj Patka nie przestawił się na bokserki :lol: ,on ogólnie jest babiarz /ż :o /.A zakochany jest w dziewczynach swojej rasy także ,na razie pała uczuciem do Mini , Yuki i Ajszy wszystkie 3 to ASTki.Lilith to tylko zna :lol: z internetu :( to taka miłość z fotografii. :wink: A my tu się tak zagościliśmy żeby nam Szpila nie spadła na dołek , a Pańcia kocha boksie :wink: . Jak nam się sąsiadka dobrze postara to założymy sobie wspólną galeryjkę dla Ozzyego , Mini ,Tuffiego,czyli 2 ASTy + York :D Quote
KaRa_ Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Teraz ja trochę podniosę Dbsst galerie :wink: Uszami ulubienca :wink: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Och , jakiez piękne ucholki :D , a czyjeż to czyjeż :o Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):Spike uszolki :lol:to jego dbsst chciała podwędzić :lol: .Kiedy wraca Dbsst :o Quote
daga10011 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ala-to do roboty z ta galeria,bo az wstyd ze Ozzy nie ma gdzie sie uroda chwalic :cry: :lol: Ucholce super :wink: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 daga10011 napisał(a):Ala-to do roboty z ta galeria,bo az wstyd ze Ozzy nie ma gdzie sie uroda chwalic :cry: :lol: Ucholce super :wink:Jeszcze troszkę , bo muszę z sąsiadką Alką z yorków się dogadać .Ja na stanie mam narazie tylko aparat w telefonie , więc muszę założyć spółkę ZOO :lol: .Mam kilka zdjęć na płycie to gdzieś wrzucę :lol: Quote
daga10011 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 to szybko ta spolke zawiazuj :lol: :P .a fotki z plyty wrzucaj gdzie sie da :P Quote
KaRa_ Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Spike uszolki :lol:to jego dbsst chciała podwędzić :lol: .Kiedy wraca Dbsst :o No tak chciała mojeo królewicza zwinąć :evil: :lol: A co do powrotu to bodajże w niedziele Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 daga10011 napisał(a):to szybko ta spolke zawiazuj :lol: :P .a fotki z plyty wrzucaj gdzie sie da :Ptak jest, się zrobi :lol: Quote
Agnes Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 a ja wlasnie chcialam zobaczyc nowe zdjecia Szpili a tu gucio :cry: ni mo jej :cry: :cry: :cry: buuuuuuuuu Quote
dbsst Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 WrCiLaM nie wiem kiedy jutro zajze na dgm bo p[adam z nog caly tydzien balangi i nauka jestem najmadrzejsza w moim pokoju ;) KARA :evil: to za kapowanie ;) a to :buzi: za goscine sorrki ze udalo sie wpasc ale wiesz ;) to co bylo na stole to bylk maly miki ;)cudowniaste uszy swiata cudowniastego psa :D A KARA pila piwo lalalalalalala sayma ma dowody ;) wyjazd w deche itd :D bylo tak super ze kocham Jankowice :D szczerze :D Ala :iloveyou: :D pieknoty w Wy tak wogole to wariatki jestescie ;) :D jutro czytam dgo a teraz lece pac ;) Quote
Ka-ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 oooo.....to gadulstwo od jutra na pełnych obrotach będzie 8) a tak poza tym, to WITAMY W DOMKU :BIG: a uszy piękniaste, po prostu piękniaste :D:D:D Quote
dbsst Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 a no bedzie wszytsko Wam opowiem a teraz lece spac :D Quote
daga10011 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dbst-witaj :P ..stesknilysmy sie za toba gadulo :evilbat: .a dgm nie dzialala pare dni wiec spoko :lol: szczesciara jestes :wink: :evilbat: Quote
dbsst Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 daga10011 napisał(a):Dbst-witaj :P ..stesknilysmy sie za toba gadulo :evilbat: .a dgm nie dzialala pare dni wiec spoko :lol: szczesciara jestes :wink: :evilbat: hehehehehehehe sie wie kiedy ma sie wyjechac ;) w pazdzierniku znowu nie bedzie dzialac ;) bo do Jankowic jade :) Quote
daga10011 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 w pazdzierniku to se moze nie dzialac bo ja do Belgii uderzam :lol: :P tylko zeby w tym samym terminie bylo :lol: Quote
Ka-ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 dziewczyny-proszę mi tu DGM nie zawieszać 8) a tak na powaznie-ja nic nie mówię, ale przestała działać, jak się do uczenia na poprawkę zapędzić nie mogłam......a zaczęła działać, jak mi babka oddała indeks z wpisaną ocenką z tegoz samego przedmiotu (hehe...nawet nie napisała, że I termin ulałam :wink: ) więc Wy się raczej módlcie, żebym ja grzeczna była i na uczelni dobrze sobie radziła 8) :lol: Quote
agabass Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 o nareszcie dbsst się pojawiła i jak było? a i kiedy spotkanie? Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Witamy!!! Dbsst lepiej żebyś nie czytała tego co się nagromadziło :lol: czyli w pazdzierniku znów wpadasz tresować Meza? :lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 O Witamy w galerii Szpilki prawowitą właścicielkę :angel: :angel: :angel: czekamy na opowieści z ,, zielonego lasu'' :lol: Dbsst , o jakich ty piszesz Jankowicach , bo obok mojej miejscowości są też Jankowice .A wogóle to byłam juz w Jankowicach : 1. Rybnickich 2.Pszczyńskich 3.Rudzkich możesz przyjechać jak chcesz pozwiedzać :lol: Quote
Recommended Posts