Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Justi0022'][quote name='Alicjarydzewska']Daga my tu teraz panie na włościach .Musimy zadbać o Szpilkową galerię ,Kara nam chyba pomoże :wink:

Tylko żeby jej nie zablokowali :roll: :lol:Justi to proszę włącz się do akcji ,co 10 postów fotka w prezencie dla Szpilki i nie zbanują :wink: /tak myślę ,chyba że się mylę :oops: /

Dagę "zamknęli" za 8 :lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Ka-ka napisał(a):
tylko skąd tu wziąc fotki dorównujące szpili :( :wink:
ale dbać o galerię będziemy, a jakże :P

Nawet nie śmiemy przyposzczać, że dorównamy, ale pewnie im będzie miło, że nie wylądują na 2-3 stronie :lol:

Posted

to galeria hop do gory :lol: .a jak ktoras ma jakies ladne fotki-na przyklad kandydatow na narzeczonego dla Szpilci to prosimy wklejac,coby debe nam nie zabanowali :lol:

Posted

Ja mam ładną fotkę z przed godziny :evilbat:
http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/444444444444.jpg

I teraz się wygadam w pokoju Dbsst to niezła balanga się szykuje 2 wódeczki na stole i soczki :lol: Pod ich pokojem jest teraz wesele. Na zajęciach będzie musiała w zakresie kursu włożyć palec do pupy Saymy :lol: Zjadła 2 miski trudkawek :lol: Ależ się rozgadałam :lol: :lol: I mi sąsiada podrywała :lol: :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ja mam ładną fotkę z przed godziny :evilbat:
http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/444444444444.jpg

I teraz się wygadam w pokoju Dbsst to niezła balanga się szykuje 2 wódeczki na stole i soczki :lol: Pod ich pokojem jest teraz wesele. Na zajęciach będzie musiała w zakresie kursu włożyć palec do pupy Saymy :lol: Zjadła 2 miski trudkawek :lol: Ależ się rozgadałam :lol: :lol: I mi sąsiada podrywała :lol: :lol:Dbsst :smhair2: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Aaa zapomniałam dodać,że sąsiad miał przez cała drogę powrotną wykład dlaczego boksery się ślinią :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

i bardzo dobrze
widzę, że dbsst stanęła na wysokości zadania i jest głównym wektorem boksowirozy. i baaaaaaaaardzo dobrze :D:D:D

zlituj się, Kara, wrzuć jak najszybciej jakieś foteczki (zresztą trzeba, bo się coś pogaduchy wydłużyły 8) )