dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst twój RR dziś się spisał na 6 na szkoleniu :D /nawet na tupnięcie lewą nogą robił waruj :wink: /jutro pewnie odstawi kichę .Kiedy wyjeżdżacie na ten kursik :roll: Może da radę wrzucić jakąś fotkę Szpilci na osłodę :wink: hihi moj RR :D ale Szpila gosci u Gomezka :D jak mi sie net odmuli to cos wstawie na oslode ;) Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst twój RR dziś się spisał na 6 na szkoleniu :D /nawet na tupnięcie lewą nogą robił waruj :wink: /jutro pewnie odstawi kichę .Kiedy wyjeżdżacie na ten kursik :roll: Może da radę wrzucić jakąś fotkę Szpilci na osłodę :wink: hihi moj RR :D ale Szpila gosci u Gomezka :D jak mi sie net odmuli to cos wstawie na oslode ;)no to cekamy :roll: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 nie no taka zamulka ze szok :evil: siedze i czekam jak mi sie to zdjecie zaladuje i czekam i czekam i czekam i.....czekam kolejna Mala Miss ;) Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 o kurczaczek, ale ja rozjechało :lol: nie no, z taką klatą, to nie pogadasz 8) Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst']nie no taka zamulka ze szok :evil: siedze i czekam jak mi sie to zdjecie zaladuje i czekam i czekam i czekam i.....czekam kolejna Mala Miss ;) no bożyszcze ty moje :calus: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 no i miss mokrego podkoszulka :roll: czyli cos dla Rumaka :) jestem zalamana szybkoscia jaka rozwija moja maszyna net mnie dzis wykonczy :evil: Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 ihhhhaaaaaaa !!!!!! to jest świetne 8) moje psiaki takich fafluńków nigdy nie miały :D:D:D i za te fruwające kocham boxy więcej, plisss....jak Ci się net poprawi :modla: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']RR już pędzi wozem do MMP :wink: :wink: heheh widze ze RR rozwinal predkosc kosmiczna :D :angel: Ka-ka ja nerwowo juz nie aje rady ok 3 minut wchodze na topik a wlepienie foty to juz w godzinach licze ;) a zreszta juz nie mam latajacych falafeli Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 co tam fafelki latające ja Szpilę biorę w każdej możliwej postaci, zawsze mnie zadowoli :wink: (kwestia, jak bardzo :P ) Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 RR jechał z prędkością ponaddzwiękową ze szkolenia :lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst']o troche przyspieszyl necik :D :angel: pomogło hurrrrra :angel: no chyba dojeżdżamy tylko gdzie ta szpilka :o Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']o troche przyspieszyl necik :D :angel: pomogło hurrrrra :angel: no chyba dojeżdżamy tylko gdzie ta szpilka :o jeżu jaki on sliczny :D Szpila juz czeka w trawce na swojego RR zuje trawke i chce wygladac sexy Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 nie no...trawka rozbrajająca...idę do książek....ja tu bardzo proszę jeszcze cos wstawić, żebym miała jutro, co oglądać 8) Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 No to spadam Szufla Morda Pa PYSIACZKI :D :) C U za tydzien okolo :D ;) Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 RR już pędzi do swojej sexi Szpili chyba wyczuł zapach :wink: :wink: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']RR już pędzi do swojej sexi Szpili chyba wyczuł zapach :wink: :wink: o dzizys to te perfumy ze zdechlego golebia spadam :buzi: Quote
daga10011 Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 ale kawaler,fiu,fiu :lol: ..ale sunia warta :P :wink: Quote
Alicja Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Daga my tu teraz panie na włościach .Musimy zadbać o Szpilkową galerię ,Kara nam chyba pomoże :wink: Quote
Justi0022 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Daga my tu teraz panie na włościach .Musimy zadbać o Szpilkową galerię ,Kara nam chyba pomoże :wink: Tylko żeby jej nie zablokowali :roll: :lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='Alicjarydzewska']Daga my tu teraz panie na włościach .Musimy zadbać o Szpilkową galerię ,Kara nam chyba pomoże :wink: Tylko żeby jej nie zablokowali :roll: :lol:Justi to proszę włącz się do akcji ,co 10 postów fotka w prezencie dla Szpilki i nie zbanują :wink: /tak myślę ,chyba że się mylę :oops: / Quote
Recommended Posts