KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):no to może ja dziś coś wstawie po spacerku :D mejbi bejbi ;) hehe Dbsst lubisz spolszczać :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 agabass napisał(a):spolszczać zmieniać i przemieniać :wink: hehehe a To tobie poklona daje bo jestes mistrzem zabawy ze slowem :D Quote
agabass Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 :lol: kto by pomyślała ach te rymy częstochowskie od dziś mów mi Mistrzu hihihhi Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 agabass napisał(a)::lol: kto by pomyślała ach te rymy częstochowskie od dziś mów mi Mistrzu hihihhi a nawet Miszczu ;) Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Wow mamy miszcza :lol: hehe Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 agabass napisał(a)::B-fly: :ylsuper: no to Miszczu sie zgodzil byc Miszczem ;) Quote
agabass Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 przepraszam że się ukręciłam tak szybko ale odrobimy to w tym tygodniu :modla: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 agabass napisał(a):przepraszam że się ukręciłam tak szybko ale odrobimy to w tym tygodniu :modla: no nawet mnie nie nerwuj ;) w tym tygodniu to bedzie kicha bo wracam w piatek albo w sobote z Poznania ale Diana 14 przyjezdza i chcialabym sie z nia spotkac wiec moze w poniedzialek lub niedziele za tydzien ;) Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 agabass napisał(a):ok nie ma sprawy ale jak wroce z kursu to bede taka madra ze ie wiem ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Taki edukacyjny ten kurs?że będziesz taka mądra? :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Taki edukacyjny ten kurs?że będziesz taka mądra? :lol: nio bede tak madra ze az obrosne w piorka i bede sie moadrzyc ;) hahahhahahhaha Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Taki edukacyjny ten kurs?że będziesz taka mądra? :lol: nio bede tak madra ze az obrosne w piorka i bede sie moadrzyc ;) hahahhahahhahato będzie papugowy kurs :o no bo te piórka i mądrzenie :o Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 heheh dla papurzek nierozlaczek sayma i ja ;) Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):heheh dla papurzek nierozlaczek sayma i ja ;)a tak se zapytam , a piórka wam urosnom :-? :roll: :o Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 I jeszcze Szpilka Ciebie nie zjadła? :o bo pieski lubią ptaszki :evilbat: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):heheh dla papurzek nierozlaczek sayma i ja ;)a tak se zapytam , a piórka wam urosnom :-? :roll: :o nie bo ja jeszcze nie jestem ptasiopodobna (chyba) a nie dosc ze bedziemy niec piorka to jeszcze dzioby nam urosna jak u dziobaka ;) Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 oj to bardzo niebezpieczny ten kurs ja bym sie bojała :( dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):heheh dla papurzek nierozlaczek sayma i ja ;)a tak se zapytam , a piórka wam urosnom :-? :roll: :o nie bo ja jeszcze nie jestem ptasiopodobna (chyba) a nie dosc ze bedziemy niec piorka to jeszcze dzioby nam urosna jak u dziobaka ;) :o Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj to bardzo niebezpieczny ten kurs ja bym sie bojała :( dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):heheh dla papurzek nierozlaczek sayma i ja ;)a tak se zapytam , a piórka wam urosnom :-? :roll: :o nie bo ja jeszcze nie jestem ptasiopodobna (chyba) a nie dosc ze bedziemy niec piorka to jeszcze dzioby nam urosna jak u dziobaka ;) :o hehehe ta transformacja bedzie orawie bezbolesna ;) Quote
agabass Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 alfa i omega napewno A i już jestem u Goma Zapraszam Quote
Alicja Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Dbsst twój RR dziś się spisał na 6 na szkoleniu :D /nawet na tupnięcie lewą nogą robił waruj :wink: /jutro pewnie odstawi kichę .Kiedy wyjeżdżacie na ten kursik :roll: Może da radę wrzucić jakąś fotkę Szpilci na osłodę :wink: Quote
Recommended Posts