dbsst Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Szpilka tylko na to kikutem merda ;) :drinking: Quote
sayma Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Koma napisał(a):no ładnie- rozpita galeryjka :lol: :drinking: ciekawe co na to Szpila :hmmmm: :P chyba też z nami pije bo coś sie focić nie daje ( zeby nie było dowodów, że szpilakówna pijana chodzi :wink: :D ) i za foty nowe :drinking: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 hehehe wstawiam nowe foty wstawiam i tak jak na osobe bez warunkow sprzetowych nieskromnie uwazam ze jestem niezla ;) w tym wstawianiu fot Quote
sayma Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):hehehe wstawiam nowe foty wstawiam i tak jak na osobe bez warunkow sprzetowych nieskromnie uwazam ze jestem niezla ;) w tym wstawianiu fot hmmm no pewnie, że tak :klacz: , tylko wiesz jak to jest fotek ciagle jest za mało, nawet jak jest ich dużo :wink: dziekujemy za fotaski :buzi: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 wlasnie przedemna lezy aparat i wiecie co nie ma weny :( cos sie dzieje z moimi pomyslami gdzies mi uciekly :( a tyle ich bylo :( :drinking: Quote
Alicja Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):wlasnie przedemna lezy aparat i wiecie co nie ma weny :( cos sie dzieje z moimi pomyslami gdzies mi uciekly :( a tyle ich bylo :( :drinking:o bidulko wena cię opuściła :( Wena gdzieżeś ty :evil: Quote
sayma Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):wlasnie przedemna lezy aparat i wiecie co nie ma weny :( cos sie dzieje z moimi pomyslami gdzies mi uciekly :( a tyle ich bylo :( :drinking:o bidulko wena cię opuściła :( Wena gdzieżeś ty :evil: ihihi no to moze trzeba cos chlupnąć to moze wena sie skusi i do Ciebie przylizie :wink: :drinking: :drinking: Weno przybądź :modla: :modla: Quote
daga10011 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 :o :o :o znowu nagadaly tyle i wychlaly tyle :o :o :o .Fotencje super-ale gadania za duzo :evilbat: to za Wene :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 daga10011 napisał(a)::o :o :o znowu nagadaly tyle i wychlaly tyle :o :o :o .Fotencje super-ale gadania za duzo :evilbat: to za Wene :drinking: :drinking: :drinking:za wene :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sayma Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a)::o :o :o znowu nagadaly tyle i wychlaly tyle :o :o :o .Fotencje super-ale gadania za duzo :evilbat: to za Wene :drinking: :drinking: :drinking:za wene :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no i jak dolazła ta Wena czy jeszzce za mało wypite :roll: :D :D Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 hehehe pijcie dziewczyny pijcie bo chyba mam nowy patent na psa ;) robione przed 5 minutami :D Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='dbsst'] i sie pieni na sama mysl o piffku ;) oo to tak jak ja :lol: :drinking: a ta ostatnia fota :roflt; buuuahahaha umarłam ze śmiechu :lol: scerbata spilka :lol: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 nie dosc ze scerbata to jeszcze zezowata po kim ona taka brzytka chyba po TZ ;) Quote
Justi0022 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='dbsst']hehehe pijcie dziewczyny pijcie bo chyba mam nowy patent na psa ;) robione przed 5 minutami :D co ona tu robiła? Quote
Justi0022 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):nie dosc ze scerbata to jeszcze zezowata po kim ona taka brzytka chyba po TZ ;) nieee nooo, Twój TZ całkiem wyględny na fotach się wydaje :lol: Quote
sayma Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='dbsst']hehehe pijcie dziewczyny pijcie bo chyba mam nowy patent na psa ;) robione przed 5 minutami :D no nie zdjęcie roku juz nie mam co pić bo zgadnij gdzie ze smiechu wylądowało :biggrina: please wrzuc mi fote na skrzyneczke bo musze zezulca pospolitego mieć na pulpicie :megagrin: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 tlumaczyla mi ze ma mnie juz serdecznie dosc ;) Quote
KaRa_ Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Dbsst to i ja wypije za wene :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Justi0022 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dbsst napisał(a):tlumaczyla mi ze ma mnie juz serdecznie dosc ;) Borek też tak usteczka składa jak mi tłumaczy różne swoje sprawy 8) Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 :o ze co sayma na maila ;) pijcie pijcie bo zaraz wychodze z psem aparatem i takim jednym rekwizytem dzieki ktoremu moge zrobic takie zdjecia minowate jak to zezowate Justi nie on zezowaty jest te foty na dg to fotomantare ;) Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 lothia napisał(a):a co to za mina?Szpilkowa chcialoby sie rzec ;) Quote
KaRa_ Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Haha przez Szpilke to ja komputer zepsóje ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts