dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):haha to przekupstwo juz teraz Bruti nie ma szans :roll: :Dno żartujesz chodzi ci o jedną małą piłeczkę :wink: a za ta piłeczką szpilakówna to pójdzie i nawet sie nie obejrzy za brutim :roll: :D szczególnie po tym jak ją dbsst tak wygłodzila robiąc foty :wink: :D heheh swiete slowa :D Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='Patka']ZDRAJCA WOLI MŁODSZE :wink: WYBACZYMY MU BO UWIELBIAMY SZPILE :wink: DLA SZPILCI - TAK SIE OPDPOCZWYA JAK SIE JEST SENIOREM ;) Ozzy ma ogromne serce i jest bardzo kochliwy :loveu: Lilith wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :calus: :tort: :BIG: :new-bday: od Ozzyego i ciotki Alicji :calus: Quote
Patka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 DZIEKUJEMY SORKI DBSST, ŻE NA WASZYM TOPICU SIE WYDALO :wink: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [quote name='Patka']ZDRAJCA WOLI MŁODSZE :wink: WYBACZYMY MU BO UWIELBIAMY SZPILE :wink: DLA SZPILCI - TAK SIE OPDPOCZWYA JAK SIE JEST SENIOREM ;) no nie wszystko co najlepsze na wierzchu :D STO LAT LILITH MOJA KOCHANA :tort: Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Patka napisał(a):DZIEKUJEMY SORKI DBSST, ŻE NA WASZYM TOPICU SIE WYDALO :wink:nic się nie wydało dbsst zrobi imprezkę :beerchug: Quote
Justi0022 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 A seniorka jak suptelnie tylne łapki zaplata :wink: zalotnica :lol: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Patka napisał(a):DZIEKUJEMY SORKI DBSST, ŻE NA WASZYM TOPICU SIE WYDALO :wink: MY SIE BAAAAAAAAAAAAAARDZO CIESZYMY :D Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 to ja sie dolaczam do zyczen dla naszej cudnej suni Lilith :D .Duzo mizianek,buziakow i smakolykow i duzo zdrowka :D Szpila cudenko jak zwykle i troche do czytania :evilbat: Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):Patka napisał(a):DZIEKUJEMY SORKI DBSST, ŻE NA WASZYM TOPICU SIE WYDALO :wink: MY SIE BAAAAAAAAAAAAAARDZO CIESZYMY :Da torcik :o Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Patka napisał(a):GORACE BUZIAKI OD LILITH DLA WAS :D :angel: :angel: to za Lilith :drinking: oj Dagus ;) Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Lilith mogla na urodzinowe party do nas do ogrodka przyjsc-Patka nas juz nie lubisz????????? :cry: :cry: :cry: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 daga10011 napisał(a):Lilith mogla na urodzinowe party do nas do ogrodka przyjsc-Patka nas juz nie lubisz????????? :cry: :cry: :cry: Patka Was nie koffa ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 daga10011 napisał(a):Lilith mogla na urodzinowe party do nas do ogrodka przyjsc-Patka nas juz nie lubisz????????? :cry: :cry: :cry:no fakt wy obie Torunianki :wink: Quote
Patka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Lubie i to bardziej :D ale niestety Lilith jest nietowarzyska bo ma zapalenie stwów i koniec ciazy urojonej (to moja wina za duzo pracuję i nie iałam kiedy jej wybiegać) ale odrobie wszystkie zaleglosci w lipcu bo mam urlop inaczej bym padła dziś ponad 9 godzin w pracy non stop :-? sorki za rosterki Dbsst :D Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 no tak-i nawet zaliczylysmy jeden spacerek.A teraz Patka zniknela :cry: Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 to czekamy do lipca :P .Wymasuj biedna Lilith od nas :cry: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Patka napisał(a):Lubie i to bardziej :D ale niestety Lilith jest nietowarzyska bo ma zapalenie stwów i koniec ciazy urojonej (to moja wina za duzo pracuję i nie iałam kiedy jej wybiegać) ale odrobie wszystkie zaleglosci w lipcu bo mam urlop inaczej bym padła dziś ponad 9 godzin w pracy non stop :-? sorki za rosterki Dbsst :D nie ma sprawy :D ;) fajnie ze nas odwiedzilas :D :angel: Quote
Patka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 nie zniknęła tylko Ty nie po drodze :wink: ale serio obroniłam dyplom na studiach podyplomowych zmieniłam prace i tak wszystko biegnie jak szalone ... Nawet z małym Dalim fotki na początku topicu Dagi są zajrzyj Alu :D Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 gratuluje obrony :D :drinking: :drinking: :drinking: Mam nadzieje,ze Lilith sie wykuruje z tych stawow :cry: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Patka napisał(a):nie zniknęła tylko Ty nie po drodze :wink: ale serio obroniłam dyplom na studiach podyplomowych zmieniłam prace i tak wszystko biegnie jak szalone ... Nawet z małym Dalim fotki na początku topicu Dagi są zajrzyj Alu :D G R A T U L U J E :drinking: Quote
Patka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Dzięki Lilith walczy dzielnie łapa przednia najgorzej chodzi w opasce lestycznej wzbudzając niestety ogólne zainteresowanie gawiedzi ale jest chyba już lepiej po lekach bo jest dużo bardziej energiczna :D A to dla Ali http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20177&postdays=0&postorder=asc&start=180 Quote
Recommended Posts