Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

sayma napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
sayma napisał(a):
haha to przekupstwo juz teraz Bruti nie ma szans :roll: :D
no żartujesz chodzi ci o jedną małą piłeczkę :wink:

a za ta piłeczką szpilakówna to pójdzie i nawet sie nie obejrzy za brutim :roll: :D szczególnie po tym jak ją dbsst tak wygłodzila robiąc foty :wink: :D

heheh swiete slowa :D

Posted

[quote name='Patka']ZDRAJCA WOLI MŁODSZE :wink: WYBACZYMY MU BO UWIELBIAMY SZPILE :wink: DLA SZPILCI - TAK SIE OPDPOCZWYA JAK SIE JEST SENIOREM ;)

Ozzy ma ogromne serce i jest bardzo kochliwy :loveu:
Lilith wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :calus: :tort: :BIG: :new-bday: od Ozzyego i ciotki Alicji :calus:

Posted

[quote name='Patka']ZDRAJCA WOLI MŁODSZE :wink: WYBACZYMY MU BO UWIELBIAMY SZPILE :wink: DLA SZPILCI - TAK SIE OPDPOCZWYA JAK SIE JEST SENIOREM ;)

no nie wszystko co najlepsze na wierzchu :D

STO LAT LILITH MOJA KOCHANA :tort:

Posted

to ja sie dolaczam do zyczen dla naszej cudnej suni Lilith :D .Duzo mizianek,buziakow i smakolykow i duzo zdrowka :D
Szpila cudenko jak zwykle i troche do czytania :evilbat:

Posted

daga10011 napisał(a):
Lilith mogla na urodzinowe party do nas do ogrodka przyjsc-Patka nas juz nie lubisz????????? :cry: :cry: :cry:

Patka Was nie koffa ;)

Posted

daga10011 napisał(a):
Lilith mogla na urodzinowe party do nas do ogrodka przyjsc-Patka nas juz nie lubisz????????? :cry: :cry: :cry:
no fakt wy obie Torunianki :wink:

Posted

Lubie i to bardziej :D ale niestety Lilith jest nietowarzyska bo ma zapalenie stwów i koniec ciazy urojonej (to moja wina za duzo pracuję i nie iałam kiedy jej wybiegać) ale odrobie wszystkie zaleglosci w lipcu bo mam urlop inaczej bym padła dziś ponad 9 godzin w pracy non stop :-?
sorki za rosterki Dbsst :D

Posted

Patka napisał(a):
Lubie i to bardziej :D ale niestety Lilith jest nietowarzyska bo ma zapalenie stwów i koniec ciazy urojonej (to moja wina za duzo pracuję i nie iałam kiedy jej wybiegać) ale odrobie wszystkie zaleglosci w lipcu bo mam urlop inaczej bym padła dziś ponad 9 godzin w pracy non stop :-?
sorki za rosterki Dbsst :D

nie ma sprawy :D ;)

fajnie ze nas odwiedzilas :D :angel:

Posted

nie zniknęła tylko Ty nie po drodze :wink: ale serio obroniłam dyplom na studiach podyplomowych zmieniłam prace i tak wszystko biegnie jak szalone ...
Nawet z małym Dalim fotki na początku topicu Dagi są zajrzyj Alu :D

Posted

Patka napisał(a):
nie zniknęła tylko Ty nie po drodze :wink: ale serio obroniłam dyplom na studiach podyplomowych zmieniłam prace i tak wszystko biegnie jak szalone ...
Nawet z małym Dalim fotki na początku topicu Dagi są zajrzyj Alu :D

G R A T U L U J E :drinking: