Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']nie ale takie busy z wawki do poznaniano napewno na kołach :wink: he he ale na jakich kolach ;)no chyba nie drewnianych :-? Nie mogłaś to do jakich Katowic , albo i bliżej na te kursa się zapisać a nie mi tam po Poznaniu sie będzie szlajać :-? hihihi wyszukaj mi kurs kolo Rybnika albo w Rybniku to i Ciebie odwiedze :Da to kursów ci u nas dostatek ,tylko na jaki chcesz przyjechać to wynańdę :wink: i koniecznie odwiedzinki :angel: no jakis zwiazany z moim zawodem :Deeeeeeeeee wymyślasz .Znalazłam następujące kursa:na spawacza , operatora jakiś tam wózków , komputerowy........itd. No to co ja mam z tym zrobić :o Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='dbsst'] zalamana Sz[ilacoś ty jej zrobiła :evil: Quote
Justi0022 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'] zalamana Sz[ilacoś ty jej zrobiła :evil: to samo pomyślałam Szpila ma dość, bo TZ marudzi coś dbsst :roll: :lol: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 hehe Szpila ma dosc bo zamiast sie z nia bawic to ja foty pstrykam ;) hehe to ja na spawacza wpadne na kurd nadaje sie ;) czy moge Was pozameczac fotami ostrzegam wszystkie sa identyczne :D Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):hehe Szpila ma dosc bo zamiast sie z nia bawic to ja foty pstrykam ;) hehe to ja na spawacza wpadne na kurd nadaje sie ;) czy moge Was pozameczac fotami ostrzegam wszystkie sa identyczne :Dczekajem i ocenim , wreszcie będzie galeria :angel: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 duzo jest podobnych bo sie bawilam aparatem ;) i probowalam ;) naprzyklad tu moj tołdi czekal az jej rzuce pilke a ja zmienialam programy w aparacie :lol: Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 buuuuhahahhahah jaki ona ma upaprany jęzorek, czy Ty jej oby napewno piłke rzucałaś? :lol: :D Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 hihihihi no wlasnie tak sciemnialam z tym rzucaniem ;) ale ozor zdazyl sie ufaflunic ;) Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):bidulka na piłeczkę musiała czekać :( :-? :D ihihihi cierpliwość to ta Szpilakówna ma :roll: :D Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 niooooooooooooooo musiala :D a potem ja wzielam z gory ;) moj kurdupel moj ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='dbsst']niooooooooooooooo musiala :D a potem ja wzielam z gory ;) moj kurdupel moj ;)wow co ta pani ma przy twarzy :o Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 :) ale ma klate mała pakerka :iloveyou: http://img155.echo.cx/img155/9417/obraz0117mg.jpg Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 hihihi no nie patrzy z niedowierzaniem ze taka podobna do mamusi ;) Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):hihihi no nie patrzy z niedowierzaniem ze taka podobna do mamusi ;) hahahah no taaaak wykapana mamusia Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [quote name='sayma']:) ale ma klate mała pakerka :iloveyou: http://img155.echo.cx/img155/9417/obraz0117mg.jpg prosze nie presadzaj ona teraz tak okropnie wyglada gdzies zgubila wszystkie miesnie i w ogole Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma']:) ale ma klate mała pakerka :iloveyou: http://img155.echo.cx/img155/9417/obraz0117mg.jpg prosze nie presadzaj ona teraz tak okropnie wyglada gdzies zgubila wszystkie miesnie i w ogole dobra dobra :wink: juz pochwal córę na zielonej diecie wygląda super Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 heheehehe musisz wpasc i ja zobaczyc wyrodna ciotka jestes :eviltong: Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):heheehehe musisz wpasc i ja zobaczyc wyrodna ciotka jestes :eviltong: ja wyrodna :oops: :oops: no nie mów Szpilakówna wie, że jommm kocham. A Ty za tydzień bedziesz mnie miała dość ihihihi :wink: :D Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst']heheehehe musisz wpasc i ja zobaczyc wyrodna ciotka jestes :eviltong: ja wyrodna :oops: :oops: no nie mów Szpilakówna wie, że jommm kocham. A Ty za tydzień bedziesz mnie miała dość ihihihi :wink: :D ale to ja bede Cie miec dosc a nie ona Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst']heheehehe musisz wpasc i ja zobaczyc wyrodna ciotka jestes :eviltong: ja wyrodna :oops: :oops: no nie mów Szpilakówna wie, że jommm kocham. A Ty za tydzień bedziesz mnie miała dość ihihihi :wink: :D ale to ja bede Cie miec dosc a nie ona Szpilakówna porzuć Warszawkę i przyjedż do Rumaka,my ci będziemy rzucać piłke :wink: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 hehehehehehe Alu nie nie tylko wymiana wchodzi w rachube prosze mi tu wrogiej propagandy nie robic ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):hehehehehehe Alu nie nie tylko wymiana wchodzi w rachube prosze mi tu wrogiej propagandy nie robic ;)no przecież ja ja na wakacje zapraszam 8) Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']hehehehehehe Alu nie nie tylko wymiana wchodzi w rachube prosze mi tu wrogiej propagandy nie robic ;)no przecież ja ja na wakacje zapraszam 8) aaaaaaaaaaaa chiba ze tak ;) to ona juz pedzi do RR ;) Quote
Recommended Posts