dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):duuuuuuuuuuchy duuuuuuuuuuuuchy aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu widzę umarłych ludzi no chyba tak ale tylem ich prawie nie podnoszac glowy z lap 8) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 dobra po raz milionowy raz moj spioch zezowaty hehehehe no wlasnie widac na tym zdjeciu jak sie wczuwa w duchy ;) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']no na maxa się wczuwa zwarjowana wariatka hihihi a pozniej tak patrzy i stracha systkie duchy z okolicy krowa jedna Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 hihihi no wlasnie kto widzial pomarszczona krowe Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 haha-znowu oplulam monitor i klawiature :lol: ...juz wymienialam jedna klawiature w tym miesiacu przez ciebie :evilbat: .A zgadnij czym oplulam 8) :P Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):czekaj zara taką znajdę oki czekam daga nawet mi nie mow bo jak to to czym mysle to musisz w tej sekundzie opuscic ten pokoj bo mi corke deprawujesz :lol: 8) :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']pomarszczony strach na wrony cholera kawalki orzeszkow sa na monitorze dobrze ze TZ nie ma ;) Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 też chcę taka krowę.....słodka minka :D P.S. bokser, to rzadki gatunek czworołapych istot (zwłaszcza w przypadku suń), które mój pies po dziś dzień darzy wyjątkowym uczuciem :oops: (niestety, jego ukochana boksereczka wyjechała i zostawiła go samiuteńkiego :cry: ech, te baby.... ) Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 to się doczekałaś cholera skońzył mi się sok do piwa i czipsy Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):to się doczekałaś cholera skońzył mi się sok do piwa i czipsy zamorduje wlasnymi Szpili lapami ;) draznia czlowieka o slabych nerwach Ka-ka hihihi a widzisz te niemieckie rasy cos maja bo moja uwielbia rotki ;) Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 moje zadnego rotka jeszcze nie znaja-a szkoda.Dbst-a o czym myslisz????????To czym pluje ma zlocisty kolor,jest schlodzone,przyjemnie gorzkie i ma babelki :wink: :P .i nie chce tym pluc bo to drogocenny napoj :lol: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 przepraszam bardzo to naturalne naje....... o tej porze zetrzyj te orzeszki zekranu A to już wszystko jasne gdy TZ-ta nie ma dbsst w necie siedzi ja mam dziś szczeście bo moji chłopcy już śpią i nie krzyczą A co by było gdyby nie spali aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :nono: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 daga10011 napisał(a):moje zadnego rotka jeszcze nie znaja-a szkoda.Dbst-a o czym myslisz????????To czym pluje ma zlocisty kolor,jest schlodzone,przyjemnie gorzkie i ma babelki :wink: :P .i nie chce tym pluc bo to drogocenny napoj :lol: uwazaj bo poszczuje Szpila ;) :lol: czlowieka nerwowac na wieczor Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst napisał(a):Ka-ka hihihi a widzisz te niemieckie rasy cos maja bo moja uwielbia rotki jakis psi patriotyzm, czy jak.... :hmmmm: daga10011 napisał(a):To czym pluje ma zlocisty kolor,jest schlodzone,przyjemnie gorzkie i ma babelki .i nie chce tym pluc bo to drogocenny napoj :cry: a ja tu o wodzie z cytrynką tylko. buuuuuu......... Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Ka-ka napisał(a):dbsst napisał(a):Ka-ka hihihi a widzisz te niemieckie rasy cos maja bo moja uwielbia rotki jakis psi patriotyzm, czy jak.... :hmmmm: daga10011 napisał(a):To czym pluje ma zlocisty kolor,jest schlodzone,przyjemnie gorzkie i ma babelki .i nie chce tym pluc bo to drogocenny napoj :cry: a ja tu o wodzie z cytrynką tylko. buuuuuu......... hehehe nio chyba tak ;) z tym patryjotyzmem ;) chociaz ta moje ze wszystkimi sie dogaduje (jak za bardzo na nia nie szczekaja :/) qrde nie jestem sama spragniona ;) Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 tez dobre :lol: przynajmniej nie tuczy :roll: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 daga10011 napisał(a):tez dobre :lol: przynajmniej nie tuczy :roll: a piwo to niby tucze hehehehe i orzeszki do tego nieby tucza hehehe bzdura to czysty blonnik ;) :lol: Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 to mi brzuch nie wiem od czego rosnie :lol: .bo ja jem jeden posilek dziennie,za to potrafie wypic sporo piwka :roll: .czasem bezalkoholowe-po prostu lubie ten napoj :oops: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 daga10011 napisał(a):to mi brzuch nie wiem od czego rosnie :lol: .bo ja jem jeden posilek dziennie,za to potrafie wypic sporo piwka :roll: .czasem bezalkoholowe-po prostu lubie ten napoj :oops: to pewnie ten poosilek za syty bo napewno nie od piffka ;) Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 mhm...czyli moge otworzyc jeszcze jedno piwo :lol: Quote
Recommended Posts