dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Weron_ciau napisał(a):dbsst skarzy sie ze tu nei zagladam ale moze na żywo szpile zobacze kto wie ;) Szpila trawe od keidy je? :wink: od zeszlego roku ;) :lol: zasmakowala i wiosna lato jest na zielonej diecie ;) kto wie kto wie Werona :D Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Weron_ciau napisał(a):dlatego ma taka figure... 8) hehehe nio trwaw wcina mleko daje tylko nie jest w ciapki ta moja sezonowa krowa ;) Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst napisał(a):Weron_ciau napisał(a):dlatego ma taka figure... 8) hehehe nio trwaw wcina mleko daje tylko nie jest w ciapki ta moja sezonowa krowa ;)tysz chce taką krówke ,a bede se dzis zachciewna a zaraz lece od kompa bo Kuba wrócił :evil: Komu pożyczyć 15latka/i 9msc/na jakis czas np na wakacje :roll: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Weron_ciau napisał(a):dlatego ma taka figure... 8) hehehe nio trwaw wcina mleko daje tylko nie jest w ciapki ta moja sezonowa krowa ;)tysz chce taką krówke ,a bede se dzis zachciewna a zaraz lece od kompa bo Kuba wrócił :evil: Komu pożyczyć 15latka/i 9msc/na jakis czas np na wakacje :roll: hihi do mnie przyslij juz ja mu dam szkole ;) przetrwania ;) odechce mu sie mame z pokoju wywalac ;) jak zabawa z okazji EMERYTURKI kolezanki emeryturki o ktorej ja marze :D Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Weron_ciau napisał(a):dlatego ma taka figure... 8) hehehe nio trwaw wcina mleko daje tylko nie jest w ciapki ta moja sezonowa krowa ;)tysz chce taką krówke ,a bede se dzis zachciewna a zaraz lece od kompa bo Kuba wrócił :evil: Komu pożyczyć 15latka/i 9msc/na jakis czas np na wakacje :roll: hihi do mnie przyslij juz ja mu dam szkole ;) przetrwania ;) odechce mu sie mame z pokoju wywalac ;) jak zabawa z okazji EMERYTURKI kolezanki emeryturki o ktorej ja marze :Dzabawa przednia napiszę jak wrócę do klawiatury bo teraz szlaban :evil: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Weron_ciau napisał(a):dlatego ma taka figure... 8) hehehe nio trwaw wcina mleko daje tylko nie jest w ciapki ta moja sezonowa krowa ;)tysz chce taką krówke ,a bede se dzis zachciewna a zaraz lece od kompa bo Kuba wrócił :evil: Komu pożyczyć 15latka/i 9msc/na jakis czas np na wakacje :roll: hihi do mnie przyslij juz ja mu dam szkole ;) przetrwania ;) odechce mu sie mame z pokoju wywalac ;) jak zabawa z okazji EMERYTURKI kolezanki emeryturki o ktorej ja marze :Dzabawa przednia napiszę jak wrócę do klawiatury bo teraz szlaban :evil: cholela jasna no :evil: Kuba bo bede gryzla ;) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):witamy spowrotem hihihihi jakie powitanie a co tak pusto na galerii dzis Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hehe Dogomaniacy spac poszli :lol: ja też zaraz ide... Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 imprezują a ja jutro do szkoły, ale zaraz piwko z sokiem trzasne a jak w domu bo w domu ale zawsze piwko :drinking: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 qrde i mnie sie kce piffka a zapomnialam kase na spacer wziasc :/ psia kosc i w domu mam wino i zdechlego psa :( Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 wino też się da wypić więc do dzieła zdrówko jak to mawia Basenji Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):imprezują a ja jutro do szkoły w niedziele :o czy mi się w mózgu zegar przestawił :hmmmm: dbsst napisał(a):a zapomnialam kase na spacer no ładnie ze spaceru, zakupy robi :evilbat: i to jeszcze procentowe :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):wino też się da wypić więc do dzieła zdrówko jak to mawia Basenji ale ja mam dzis ochote na rasowy napoj bogow a zreszta na stole mam kilo orzeszkow ziemnych mniammmmm z piffkiem Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 o ja mam czipsy orzechowe a piwko zabija pragnieniae ale dobrze Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']o ja mam czipsy orzechowe a piwko zabija pragnieniae ale dobrze spadaj Ty duszo nieczysta zaraz sie ofaflunie Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 o jeżu kolczasty !!!!!!! mój stan agonalny boksowirozy sie odnowił :iloveyou: P.S. i piffko mają, też chcę :cry: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Ka-ka napisał(a):o jeżu kolczasty !!!!!!! mój stan agonalny boksowirozy sie odnowił :iloveyou: P.S. i piffko mają, też chcę :cry: hahahhahahha no tom sie ciesze ;) i gratuluje odwagi ;) tyle stron to ja bym nawet zajrzec nie kciala ;) Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst no to co jak zawsze hlup pijemy nie mulimy się Ka-ka A bskowiroza brrrrr groźna tylko o północy wtedy puchną od niej strasznie oczy Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']dbsst no to co jak zawsze hlup pijemy nie mulimy się Ka-ka A bskowiroza brrrrr groźna tylko o północy wtedy puchną od niej strasznie oczy hehehehe wariatko a siu mi z tym piwem dziecko mi na zla droge sprowadzasz ;) pochlaniam orzeszki i ubolewam ze ma w odmu szczekajacy dywan (moj pies tylem drzwi oszczekal cos nie wiem co bo w szedzie cisza :o ) moze jakas fote poszukam ;) Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 duuuuuuuuuuchy duuuuuuuuuuuuchy aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu widzę umarłych ludzi Quote
Recommended Posts