anetta Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Przeciez dzis juz mieli mowic ogolnie o psach i podac info o tej suni zaginionej... :o :niewiem: Quote
dbsst Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 nic nie bylo w faktach a teraz kolega pod warszaawa znalaz poturobowanego psa i niekt nie chce pomoc teraz czeka na przyjaz strazy miejskiej zobaczymy no i ma numer na paluch Quote
daga10011 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 widze ze tu tez nieciekawy smutny temat-nie mam sily nadrabiac-jutro nadrobie :cry: ...ja mam zawsze paranoje,ze mi psy ktos ukradnie-a dzis stracilam galowe dokumenty=teraz ktos moze sprobowac ja ukrasc i wywiezc :cry: :evil: Quote
Justi0022 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 przy tej stafce to dosyć, że mogli ukraść to i jeszcze do walk suczka mogła się przydać :evilbat: Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Justi0022 napisał(a):przy tej stafce to dosyć, że mogli ukraść to i jeszcze do walk suczka mogła się przydać :evilbat:wiesz ja też zaraz o tym pomyślałam :evilbat: ,bądż o rozrodzie ,sunia jest piękna . Jakiś czas temu ok.2 miesięcy ginęły yorki ,teraz w ciągu kilku dni kilka Astów , ale większośc się znalazła ,oprócz Xandi. Jest mi tak potwornie przykro tym bardziej ze sama mam ASTa i wiem ze one strasznie przezywają rozstanie /zresztą jak kazdy inny/a ci którzy je kradną ......szkoda gadać .Ja Ozzyego pilnuję jak oka w głowie a małpiszon potrafi bawić się ze mną w berka i zwiewa jak go wołam ,więc go spuszczam ze smyczy tylko wtedy gdy jesteśmy na zamkniętym terenie. Staffka napisała że może program puszczą dziś , ale obiecywali wczoraj ,ja rozesłałam wici wśród znajomych z różnych miast ,bo nie wiadomo gdzie suńka teraz jest. Pilnujmy nasze psiaczki!!!!!!!!!!! Quote
KaRa_ Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Mi kiedyś Spike i Sabe ukradli co to było... ale dzięki mojejmu wyciu znalazłam :-? Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 nie wyobrazam sobie sytuacji jak ktos ukradlby mi Szpile ja bym sie chyba z rozpaczy zachlastala. mam wiesci udla mi sie dzis z promotorem spotkac i mam temat :D Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst napisał(a):nie wyobrazam sobie sytuacji jak ktos ukradlby mi Szpile ja bym sie chyba z rozpaczy zachlastala. mam wiesci udla mi sie dzis z promotorem spotkac i mam temat :Dno to pisiaj , pisiaj :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nie wyobrazam sobie sytuacji jak ktos ukradlby mi Szpile ja bym sie chyba z rozpaczy zachlastala. mam wiesci udla mi sie dzis z promotorem spotkac i mam temat :Dno to pisiaj , pisiaj :lol: hahaha a bende bende pisiac w mojej pracy odkryje to co nie odkryte, udowodnie to co nie udowodnione, uswiadomie to co nie uswiadomieone, stworze nowy kanon rehabilitacji w polsec bede drugim bede drugim Dega Polskiej rehabilitacji i drugim Weissem..........................a potem mnie udoopia za plagiat na obrnie hahahhahahahahahahahaha Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to nie plagiać tylko wymyśliwuj :lol: hehehe jak ja cos wymysle to odrazu dostane angaz w nasa normalnie ;) :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='Justi0022']I Nobla do tego :wink: hihihi chyba Jobla ;) a to moj piesiolek dumny ze mnie ze w koncu mam temat ;) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Szpila dumna ze ma taką pańcię :wink: hihihihi moja mordenia do cmokania :D Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Szpila dumna ze ma taką pańcię :wink: hihihihi moja mordenia do cmokania :Ddasz se tysz cmoknąć :wink: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Szpila dumna ze ma taką pańcię :wink: hihihihi moja mordenia do cmokania :Ddasz se tysz cmoknąć :wink: hehe a prosze comoknij se ;) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ja tyż chcę cmoknoć a prosze uprzejmie morda do cmokania :D jest dzis ogolnodostepna ;) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Justi0022 napisał(a):O, dziś dzień otwarty dla mordy :wink: hehehehehe nio ta morda mnie normalnie rozwala od wczoraj mam rzepa nie psa Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja tyz chce cmoknac :lol: .Gratuluje temaciku-pomozemy ci moze w wymyslaniu?????????to bedzie bardzo oryginalna praca-na pewno nie plagiat :lol: :evilbat: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 daga10011 napisał(a):ja tyz chce cmoknac :lol: .Gratuluje temaciku-pomozemy ci moze w wymyslaniu?????????to bedzie bardzo oryginalna praca-na pewno nie plagiat :lol: :evilbat: heheheheheh dobra ;) jestem za ;) dobra Koma mowisz i masz Quote
Weron_ciau Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 dbsst skarzy sie ze tu nei zagladam ale moze na żywo szpile zobacze kto wie ;) Szpila trawe od keidy je? :wink: Quote
Recommended Posts