agabass Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst nie ściemniaj wstawaj i na spacer wypad. Latało się po deszczu co? Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 hehehehhehe niedlugo ide z moim pokemonem niech tylko syscy pojda na film do domu ;) Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 a tu kilka Szpilek Szpila uciekinier Szpila wielki zab ;) Szpila rozowy ozorek ;) Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Poprosze długie streszczenie co się tutaj działo przez moją dłuugą nieobecność :lol: Bo teraz mogę na DGM znów siedzieć do późna, bo wszystko pozdawałam :D Kiedy przyjezdzacie do Poznania bo nie wiem na kiedy tego grilla szykować :wink: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):Poprosze długie streszczenie co się tutaj działo przez moją dłuugą nieobecność :lol: Bo teraz mogę na DGM znów siedzieć do późna, bo wszystko pozdawałam :D Kiedy przyjezdzacie do Poznania bo nie wiem na kiedy tego grilla szykować :wink: jedno slowo IMPREZA u Ali kilka dziewczyn siedzialo w szafie ;) + jakies przerywniki w postaci fot pokemona ;) 26 czerwca :D :D Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 G R A T U L U J E :multi: :smilecol: :laola: :beerchug: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Poprosze długie streszczenie co się tutaj działo przez moją dłuugą nieobecność :lol: Bo teraz mogę na DGM znów siedzieć do późna, bo wszystko pozdawałam :D Kiedy przyjezdzacie do Poznania bo nie wiem na kiedy tego grilla szykować :wink: jedno slowo IMPREZA u Ali kilka dziewczyn siedzialo w szafie ;) + jakies przerywniki w postaci fot pokemona ;) 26 czerwca :D :D To rozumiem,że truskaweczki mam szykować i grilla :lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Poprosze długie streszczenie co się tutaj działo przez moją dłuugą nieobecność :lol: Bo teraz mogę na DGM znów siedzieć do późna, bo wszystko pozdawałam :D Kiedy przyjezdzacie do Poznania bo nie wiem na kiedy tego grilla szykować :wink: jedno slowo IMPREZA u Ali kilka dziewczyn siedzialo w szafie ;) + jakies przerywniki w postaci fot pokemona ;) 26 czerwca :D :D To rozumiem,że truskaweczki mam szykować i grilla :lol: T R U S K A W K I :D :D :D Quote
Agga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):a tu kilka Szpilek jak to kilka Szpilek ???? :o Przeca jedna Szpilosława jest :wink: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Poprosze długie streszczenie co się tutaj działo przez moją dłuugą nieobecność :lol: Bo teraz mogę na DGM znów siedzieć do późna, bo wszystko pozdawałam :D Kiedy przyjezdzacie do Poznania bo nie wiem na kiedy tego grilla szykować :wink: jedno slowo IMPREZA u Ali kilka dziewczyn siedzialo w szafie ;) + jakies przerywniki w postaci fot pokemona ;) 26 czerwca :D :D To rozumiem,że truskaweczki mam szykować i grilla :lol: T R U S K A W K I :D :D :D ja już truskawek mam za dużo :lol: :lol: ale jeśli Tobie się nie znudziły :lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):a tu kilka Szpilek jak to kilka Szpilek ???? :o Przeca jedna Szpilosława jest :wink: eee tak jedna Szpinakolad jest tyle ile min ;) Kara zwariowalas truskawki maja mi sie znudzic phi ;) Quote
Koma Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):Kara zwariowalas truskawki maja mi sie znudzic phi ;) mi tam się już trochę przejadły :roll: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Kara zwariowalas truskawki maja mi sie znudzic phi ;) mi tam się już trochę przejadły :roll: normalne wariatki Quote
agabass Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 truskawki i szampana trza szykować - następna impra to my też się wkręcamy Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 :o :o :o to może na pole truskawek lepiej ciebie nie wpuścić, bo jeszcze żadnej truskawki nie zostawisz :lol: Quote
Koma Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Kara zwariowalas truskawki maja mi sie znudzic phi ;) mi tam się już trochę przejadły :roll: normalne wariatki e tam jakbyś jadła w takich ilościach co ja to pewnie też by Ci się przejadły :lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 KaRa_TC napisał(a)::o :o :o to może na pole truskawek lepiej ciebie nie wpuścić, bo jeszcze żadnej truskawki nie zostawisz :lol: a widzisz i tu w dobra strone zmierzasz ;) z krzaczkami zjem agabass jestes odpowiedzialana za dzisiejsze pijanistow ja za chwile ide na lody a potem z psem a potem to nie wiem ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Kara zwariowalas truskawki maja mi sie znudzic phi ;) mi tam się już trochę przejadły :roll: normalne wariatki e tam jakbyś jadła w takich ilościach co ja to pewnie też by Ci się przejadły :lol: ja codziennie kilo zjadam :D + sitko ;) Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 a ja idą do szkoły wchodzę na pole trsukawek, wracając tak samo , przed i po obiadku :lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):a ja idą do szkoły wchodzę na pole trsukawek, wracając tak samo , przed i po obiadku :lol: mniaaaaaaaaaaaaaaaam Quote
Agga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):a ja idą do szkoły wchodzę na pole trsukawek, wracając tak samo , przed i po obiadku :lol: mniaaaaaaaaaaaaaaaam spokojnie....dbsst spokojnie :lol: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):a ja idą do szkoły wchodzę na pole trsukawek, wracając tak samo , przed i po obiadku :lol: mniaaaaaaaaaaaaaaaam no mniam mniam :lol: Quote
agabass Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 agabass jestes odpowiedzialana za dzisiejsze pijanistow No niestety ja dziś uskuteczniam nauczanie i może wieczorkiem jakiś browarek, ale bawcie się dobrze do jutra Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 agabass napisał(a):agabass jestes odpowiedzialana za dzisiejsze pijanistow No niestety ja dziś uskuteczniam nauczanie i może wieczorkiem jakiś browarek, ale bawcie się dobrze do jutra Mi dziś braciszek z kufelkiem piwa prezyszedł i ptyta się mnie czy che, chłopak myślał,że odmówie, a ja mu na specjalnie pół kufla wypiłam :lol: :evilbat: Quote
Recommended Posts