dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alfik napisał(a):Wspólczuję Ci bardzo. Bądź dzielna :wink: he hehe dzieki nawet nie mam sily przejzec innych galerii :( Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 U nas lipa tak pyli, ze jakby snieg padał. Ja to tylko sie denerwuje, bo mi pyłki wpadaja do oczu i włażą pod szkła kontaktowe i strasznie wtedy oko draznia, ale poza tym to zadncyh alergicznych objawów nie mam...współczucia i duza buzka :buzi: Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 wstawiam fotki zebyscie mi wybaczyly ze dzis nie pochulam z Wami po topikach :( oto jak teraz wlasnie wygladam a tak wyglada Szpila qtora sie dobrze czuje i rozwala mi chate teraz :evilbat: Quote
Agga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 oj biedna dbsst..... szpileczko ukochaj pania :calus: Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 LAZY napisał(a):U nas lipa tak pyli, ze jakby snieg padał. Ja to tylko sie denerwuje, bo mi pyłki wpadaja do oczu i włażą pod szkła kontaktowe i strasznie wtedy oko draznia, ale poza tym to zadncyh alergicznych objawów nie mam...współczucia i duza buzka :buzi: Ci zazdroszcze normalnie :D hihii ona mnie do szalu doprowadza teraz Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 a to na dobranoc bawcie si edobrze za duzo nie piszcie po galeriach bo jutro osiwieje ;) z nadrabiania Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 [quote name='Betina']Niech nadzieja będzie z wami... :bigcool: witaj dobra duszo :D czy my sie znamy czy sie dopiero poznajemy :D :angel: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 No to trzymaj się , będzie dobrze :kciuki: Szpilcia ukochaj pańcię i nyny :sleep2: Quote
Magda-Amir Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 powrotu do zdrófka debeściaro :buzi: i pościskaj szpileńke ode mnie :D Quote
Justa Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 gdybys debest Szpilki tak starydami nie napychała [patrz mięśnie :evilbat: :lol: ], to by Ci psinka teraz leżała na kanapie, a nie damolowała dom 8) :calus: :angel: Quote
Camara Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='dbsst'] oto jak teraz wlasnie wygladam ojojoj :saeek: jakby nie było następnych fotek, to prawie bym uwierzyła, że małe :evil_lol: Szpilunia współczuje pani :wink: :lol: Quote
Koma Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dbsst, szybciutko nam do zdrowia :angel: współczuje Ci bardzo, 3maj się ;) te pyłki są cholernie uciążliwe :evil: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 [quote name='Anakin']najpiękniejsze bokserzątko na świecie!!! Witaj :D widze ze i Ty pochodzisz z dziwnego miejsca na wswiecie ;) badz w internecie ;) hihihi i bardzo dziekuje za uzanie moje corci qtora dzis kocham nad zycie :d ZYJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE i katar mam maly i w ogole dzis jest OK i zdalam egzamin i zostal mi tylko jeden :D wiec w najgorszym wypadku tylko jedna kampania wrzesniowa :D a czuje sie dobrze tylko dzieki WAM :D Quote
Alicja Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 no kamulec mi z serca spadł :D hurrrrra dbsst ŻYJE :angel: :angel: :angel: :angel: :lol: a teraz spadam do szkółki co by pomóc przy komersie mojego dużego syna :lol: Quote
daga10011 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 To sie cieszymy,ze juz ci lepiej :D .a mi Gala cos zachorowala i auto sie popsulo :cry: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 daga10011 napisał(a):To sie cieszymy,ze juz ci lepiej :D .a mi Gala cos zachorowala i auto sie popsulo :cry: uuuuuuuuuuuuuuuu :( nie dobrze :( Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 KOCHANI jest taka sprawa ze RUDY potrzebuje kasy zeby ZYC jesli ktos moze sypnac groszem to plizzzzzzzzzzzzzz Quote
anetta Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ulala Dbsst alergiczka... :( nie dobrze, nie dobrze. :calus: Galunia, trzymaj sie malutka :kciuki: A co jej wogole jest? Quote
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 o jaaa debeściaku coś faktycznie zaczęło chyba u mnie tezż pylić bo dziś mam zapuchnięte oczyska i wogóle jakoś tak alergicznie się czuję :-? Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 malawaszka napisał(a):o jaaa debeściaku coś faktycznie zaczęło chyba u mnie tezż pylić bo dziś mam zapuchnięte oczyska i wogóle jakoś tak alergicznie się czuję :-? wspolczuje waszko baaaaaaaaaardzo Quote
Recommended Posts