dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):no pelzajac ;) inny chod nie wskazany ;)to ja chodniczki pozwijam , lepiej się popełznie :lol: hehehehhe dobra :D i jak mozesz to rogi drzwi zabezpiecz na wysokosci pelzajacej glowy ;) musze w pracy pozniej jakos wygladac ;)poduchom i śpiworkiem ogacem , bedzie miętko :wink: no to sie czuje odrazu lepiej :D Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 barek ibufecik tysz niziutko zrobiony co by sie plastiki nie połamały :lol: Quote
sayma Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 ihhihih o rany dziewczyny jestem godna podziwu tu juz chyba 4 dzien imprezy a wy jeszzce :drinking: :drinking: hahahah tylko położenie imprezy sie zmieniło na ciut niższe :wink: :D Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):barek ibufecik tysz niziutko zrobiony co by sie plastiki nie połamały :lol: heheheh zastawa najwazniejsza :D Quote
agabass Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :drinka: No to balujemy cały tydzień a gdzie zdjęcia Szpili imprezowiczki :drink1: :beerchug: :HUT012: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 agabass napisał(a)::drinka: No to balujemy cały tydzień a gdzie zdjęcia Szpili imprezowiczki :drink1: :beerchug: :HUT012: zdjecia so m ale nie ma czasu wstawic bo buszuje po sieci ;) Quote
sayma Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 hahah no to przestań na chwile buszować i wrzucaj foty :wink: :D Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 sayma napisał(a):hahah no to przestań na chwile buszować i wrzucaj foty :wink: :D qrde nie moge chyba bede na grono dgm posilki sciagac ;) Quote
Agga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='dbsst'][ A WAS ukatrupie Systkie ida do szafy zeby wlasna galerie nadrabiec :evilbat: hihihihihihi Aggus ja sie z Toba drocze tylko w szafie tylko razem albo wcale ;) Sarcie wezme na kolanka i gitara ;) : o jak ładnie sie podlizuje....a co wczesniej pisała ze Agge w szafie sie zamknie.... :lol: Alicjarydzewska bedziesz w Opolu na pewno sie spotkamy... A TERAZ KONIEC PISANIA PIERDUŁ.... dbsst ja po dobroci prosze SZPILKE daj :lol: Quote
Agga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='dbsst']nie dam ;) :evilbat: TO NIE IDE SOBIE !!!! :evilbat: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst']nie dam ;) :evilbat: TO NIE IDE SOBIE !!!! :evilbat: no nie idz sobie :D bo bendem plakac :fadein: Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 lo matko-przerwijcie ta impreze i daj fotki prosze :evilbat: ..zostawic was na chwile nie mozna bo nagadaja tyle,ze oczy bola :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 daga10011 napisał(a):lo matko-przerwijcie ta impreze i daj fotki prosze :evilbat: ..zostawic was na chwile nie mozna bo nagadaja tyle,ze oczy bola :lol: to nas nie zostawiaj :D Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 chcialabym :lol: .ale czasem trzeba sie oderwac :-? Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 daga10011 napisał(a):chcialabym :lol: .ale czasem trzeba sie oderwac :-?dbsst Daga ma nas po prostu dosyć :evilbat: ONA nas nie TOCHA :bigcry: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):chcialabym :lol: .ale czasem trzeba sie oderwac :-?dbsst Daga ma nas po prostu dosyć :evilbat: ONA nas nie TOCHA :bigcry: o nie zniose systko ale nie to ze Daga nas nie TOCHA :bigcry: Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):chcialabym :lol: .ale czasem trzeba sie oderwac :-?dbsst Daga ma nas po prostu dosyć :evilbat: ONA nas nie TOCHA :bigcry: o nie zniose systko ale nie to ze Daga nas nie TOCHA :bigcry:a jeszcze gorsze jest to ze agga tysz nas nie tocha :bigcry: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):chcialabym :lol: .ale czasem trzeba sie oderwac :-?dbsst Daga ma nas po prostu dosyć :evilbat: ONA nas nie TOCHA :bigcry: o nie zniose systko ale nie to ze Daga nas nie TOCHA :bigcry:a jeszcze gorsze jest to ze agga tysz nas nie tocha :bigcry: o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee agga tyż o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 ide se taka nie tochana ze spsem :cry: p a :cry: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ide se taka nie tochana ze spsem :cry: p a :cry: P :cry: A :cry: Quote
Agga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 ja was nie tocham ???? :o I czego ja sie doczekałam :o :-? :-? To ja nie jestem tochana nie tochacie mnie.... Nie ma Szpileczki... :roll: Ide sie cos zrobic z rozpaczy....dbsst to to twoja wina.... SzPILECZko papa..... Quote
Recommended Posts