Justi0022 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Ja trochę nie na temat, ale chyba przegapiłam jak się potoczyła dalej historia Bolka z kontenera :D Quote
daga10011 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 mam lody :wink: .to zapraszam 18 czerwca do nas :D Quote
dbsst Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 Justi0022 napisał(a):Ja trochę nie na temat, ale chyba przegapiłam jak się potoczyła dalej historia Bolka z kontenera :D Bolo wrocil do swoich "prawowitych" wlascicieli ostatnio go widzialam wygladal niezle hihihi Daga Daga nie kus ;) Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Gaduły , ledwo co wylazłam od Dagi to u dbsst też nagadane :evil: Agga i Dbsst , flaszki zostały w szfie i orzeszki :wink: :lol: dbsst , podrzuć Szpilę na tydzień do RR,ale byłby bal :lol: :lol: !9 czerwca mam 19 rocznice zamążwyjścia :lol: , to i na lody i co inkszego się załapiesz :wink: Quote
dbsst Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gaduły , ledwo co wylazłam od Dagi to u dbsst też nagadane :evil: Agga i Dbsst , flaszki zostały w szfie i orzeszki :wink: :lol: dbsst , podrzuć Szpilę na tydzień do RR,ale byłby bal :lol: :lol: !9 czerwca mam 19 rocznice zamążwyjścia :lol: , to i na lody i co inkszego się załapiesz :wink: hahahahahaha pisze sie pod warunkiem ze ze Szpila mozemy na 19 rocznice wejsc do wyrka z wami ;) hihihihihi bedziemy lezec miedzy Wami a Agge zamkniemy w szafie hihihihihihihihihihi Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gaduły , ledwo co wylazłam od Dagi to u dbsst też nagadane :evil: Agga i Dbsst , flaszki zostały w szfie i orzeszki :wink: :lol: dbsst , podrzuć Szpilę na tydzień do RR,ale byłby bal :lol: :lol: !9 czerwca mam 19 rocznice zamążwyjścia :lol: , to i na lody i co inkszego się załapiesz :wink: hahahahahaha pisze sie pod warunkiem ze ze Szpila mozemy na 19 rocznice wejsc do wyrka z wami ;) hihihihihi bedziemy lezec miedzy Wami a Agge zamkniemy w szafie hihihihihihihihihihino to w łóżku będzie ciasnawo ,ale co mi tam położymy sie w poprzek /bo nas 3 ,czyli ja , TZ i Ozzy +WY/ :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gaduły , ledwo co wylazłam od Dagi to u dbsst też nagadane :evil: Agga i Dbsst , flaszki zostały w szfie i orzeszki :wink: :lol: dbsst , podrzuć Szpilę na tydzień do RR,ale byłby bal :lol: :lol: !9 czerwca mam 19 rocznice zamążwyjścia :lol: , to i na lody i co inkszego się załapiesz :wink: hahahahahaha pisze sie pod warunkiem ze ze Szpila mozemy na 19 rocznice wejsc do wyrka z wami ;) hihihihihi bedziemy lezec miedzy Wami a Agge zamkniemy w szafie hihihihihihihihihihino to w łóżku będzie ciasnawo ,ale co mi tam położymy sie w poprzek /bo nas 3 ,czyli ja , TZ i Ozzy +WY/ :lol: :lol: :lol: :lol: hihihihihi spoko damy rade ;) :D Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gaduły , ledwo co wylazłam od Dagi to u dbsst też nagadane :evil: Agga i Dbsst , flaszki zostały w szfie i orzeszki :wink: :lol: dbsst , podrzuć Szpilę na tydzień do RR,ale byłby bal :lol: :lol: !9 czerwca mam 19 rocznice zamążwyjścia :lol: , to i na lody i co inkszego się załapiesz :wink: hahahahahaha pisze sie pod warunkiem ze ze Szpila mozemy na 19 rocznice wejsc do wyrka z wami ;) hihihihihi bedziemy lezec miedzy Wami a Agge zamkniemy w szafie hihihihihihihihihihino to w łóżku będzie ciasnawo ,ale co mi tam położymy sie w poprzek /bo nas 3 ,czyli ja , TZ i Ozzy +WY/ :lol: :lol: :lol: :lol: hihihihihi spoko damy rade ;) :Dzresztą czy MY bedziemy spać :o :drinking: :multi: :BIG: :tort: :laola: :drinka: :B-fly: :eating: :B-fly: :beerchug: :drink_2: :drinking: :ylsuper: Quote
dbsst Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 hihihi na Waszym wyrku nawkalmuczamy sie slodkosci ;) Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 dbsst napisał(a):hihihi na Waszym wyrku nawkalmuczamy sie slodkosci ;)ja uwielbiam siebzieć w wyrku i pożerać zimny ananas , najlepiej prosto z puchy :wink: MNIAM A teraz na pacerek , potrenować RR Quote
dbsst Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hihihi na Waszym wyrku nawkalmuczamy sie slodkosci ;)ja uwielbiam siebzieć w wyrku i pożerać zimny ananas , najlepiej prosto z puchy :wink: MNIAM A teraz na pacerek , potrenować RR a ja wlasnie po obiadku niestety nie w wyrku i ja lubic ananasa :D Quote
Agga Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='dbsst'] a Agge zamkniemy w szafie hihihihihihihihihihi dbsst ZDRADA!!!!!! :evilbat: To zabolało!!!! Quote
Justi0022 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'] a Agge zamkniemy w szafie hihihihihihihihihihi dbsst ZDRADA!!!!!! :evilbat: To zabolało!!!! Ale Cię potraktowały, babiszony jedne. Ja pewnie też w tej szafie, bo w poprzek się z moim TZtem i dwoma leośkami nie zmieścim. No cóż Agga, wliziemy do szafy, a co nam, i tam pokażemy jak się trza bawić :bigcool: :ghost_2: :drink1: :jumpie: :mdrmed: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Będą się prosiły, aby do nas dołączyć :evil: :wink: Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'] a Agge zamkniemy w szafie hihihihihihihihihihi dbsst ZDRADA!!!!!! :evilbat: To zabolało!!!! Ale Cię potraktowały, babiszony jedne. Ja pewnie też w tej szafie, bo w poprzek się z moim TZtem i dwoma leośkami nie zmieścim. No cóż Agga, wliziemy do szafy, a co nam, i tam pokażemy jak się trza bawić :bigcool: :ghost_2: :drink1: :jumpie: :mdrmed: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Będą się prosiły, aby do nas dołączyć :evil: :wink:a kto powiedział że się nie zmiescice ,w pokoju jest jeszcze druga kanapa do rozkładania , a tam spoko w poprzek i leośki i Sara i TZty i wy się zmiescicie / a właściwie to od czego mamy podłogę :o / :drinking: :multi: :laola: :HUT012: :drinka: :B-fly: :kaffee_2: :laola: :tort: :B-fly: Quote
daga10011 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 a mnie nikt nie zaprosil :cry: :cry: :cry: ja nawet w szafie moge z takim towarzystwem :lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 daga10011 napisał(a):a mnie nikt nie zaprosil :cry: :cry: :cry: ja nawet w szafie moge z takim towarzystwem :lol:przecie my jak rodzina to się wchodzi i się jest :D , no nie rycz już :wink: przecież my i tak umówione /bo impreza jest w Rybniku/ :lol: :drinking: Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 daga10011 napisał(a):aa to trza bylo od razu tak godoc :lol:musi niedokładnie czytałaś :-? że nie doczytałaś najważniejszych rzeczy, bo my już od wczoraj balujemy :drinking: Quote
daga10011 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 przeoczylam pewnie-bo balujecie za ostro :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 daga10011 napisał(a):przeoczylam pewnie-bo balujecie za ostro :lol: :lol: :lol:oj , chyba bo dbsst TZ chyba już zakosił kompa :evil: /na jakies gierki ,parszywki :evilbat: / Quote
Agga Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Justi0022 napisał(a): Ale Cię potraktowały, babiszony jedne. Ja pewnie też w tej szafie, bo w poprzek się z moim TZtem i dwoma leośkami nie zmieścim. No cóż Agga, wliziemy do szafy, a co nam, i tam pokażemy jak się trza bawić :bigcool: :ghost_2: :drink1: :jumpie: :mdrmed: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Będą się prosiły, aby do nas dołączyć :evil: :wink: Ja sobie to zapamietam to zamkniecie w szafie....To sie na mojej psychice :evilbat: Quote
daga10011 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 oj w szafie tez jest fajnie :D .z takim towarzystwem :lol: oj ten TZ dbst-moj TZ gra zawsze w pasjanse na kompie :roll: .na szczescie ja madra kobieta jestem i wzielam TZ starszego ode mnie-o tej porze juz lula jak dziecko :lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 daga10011 napisał(a):oj w szafie tez jest fajnie :D .z takim towarzystwem :lol: oj ten TZ dbst-moj TZ gra zawsze w pasjanse na kompie :roll: .na szczescie ja madra kobieta jestem i wzielam TZ starszego ode mnie-o tej porze juz lula jak dziecko :lol:mój dostał telewizorek z większym ekranikiem i sobie patrzy :o :lol: , z Kubą też ide na układy /jakies większe kieszonkowe etc :wink: /,ale wieczorem jak za pózno to gonią spać :evilbat: Agga to nie ja cię do szafy wcisnęłam ,sama wlazłaś do dbsst /gdzie mieszkasz w Opolu ?ja mam tam siostrę , na Rzeszowskiej/ Quote
daga10011 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 ahaha-dlatego ja mojej corki do kompa nie bede przyzwyczajac :lol: ...albo niech zbiera z kieszonkowego na wlasny :evilbat: w przyszlosci-nie ma letko :evilbat: Quote
Recommended Posts