dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 troche duszno jak to w szafie i jakies fredzle po nosie mnie gilaja ale co tam wazne ze chlodne napoje sa ;) :drinking: Quote
anetta Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Dbsst, pytalam sie wcziraj jakis kilka stron wczesniej (:o ) "Dbsst, film mi sie nie otwiera. Slysze jedynie glos a filmu niet. Jake kodeki musze zainstalowac aby sie odtworzylo?" :P A foty wyrabiste :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):troche duszno jak to w szafie i jakies fredzle po nosie mnie gilaja ale co tam wazne ze chlodne napoje sa ;) :drinking:no okno uchylam ,a frędzle ciachnij co tam :wink: muzyczke włączyłam :B-fly: :B-fly: :B-fly: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Agga Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 NO oflagowałam sie i tak bo mało fot szpilki.... Dbsst daj cos jeszcze plosiem wiem ze masz :lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 anetta napisał(a):Dbsst, pytalam sie wcziraj jakis kilka stron wczesniej (:o ) "Dbsst, film mi sie nie otwiera. Slysze jedynie glos a filmu niet. Jake kodeki musze zainstalowac aby sie odtworzylo?" :P A foty wyrabiste :D wiesz to strasznie trudne pytanie nie wiem :-? cholercia Agga siedzisz mi na rekawie :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Tylko bez wyglupow w szafie dbsst widze ze fredzle wiazesz siuuuuu z lapami ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):anetta napisał(a):Dbsst, pytalam sie wcziraj jakis kilka stron wczesniej (:o ) "Dbsst, film mi sie nie otwiera. Slysze jedynie glos a filmu niet. Jake kodeki musze zainstalowac aby sie odtworzylo?" :P A foty wyrabiste :D wiesz to strasznie trudne pytanie nie wiem :-? cholercia Agga siedzisz mi na rekawie :drinking: :drinking: :drinking:rękaw tysz możesz obciąć :lol: :drinking: :beerchug: Quote
Agga Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 ahahahah Szpileczko kochana :calus: upssss sory juz złaze z rekawa :oops: JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):anetta napisał(a):Dbsst, pytalam sie wcziraj jakis kilka stron wczesniej (:o ) "Dbsst, film mi sie nie otwiera. Slysze jedynie glos a filmu niet. Jake kodeki musze zainstalowac aby sie odtworzylo?" :P A foty wyrabiste :D wiesz to strasznie trudne pytanie nie wiem :-? cholercia Agga siedzisz mi na rekawie :drinking: :drinking: :drinking:rękaw tysz możesz obciąć :lol: :drinking: :beerchug: heheheheh tylko co moj TZ powie jak mnie z jednym rekawem zobaczy ;) no to zeby szafa sie powiekszyla ;) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 [quote name='Agga']ahahahah Szpileczko kochana :calus: upssss sory juz złaze z rekawa :oops: JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihi ni ejuz dobrz nie siedzisz na rekawie ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 wygodniej :) szafa skromnych rozmiarów bo to Kubkowa, a on duzo wieszaczków nie potrzebuje :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']wygodniej :) szafa skromnych rozmiarów bo to Kubkowa, a on duzo wieszaczków nie potrzebuje :lol: :drinking: :drinking: :drinking: i do tego sa na m potzrbni mezczyzni do wykorzystywania ich szaf ;) :drinking: :drinking: stoie na czatach dziewczyny ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']wygodniej :) szafa skromnych rozmiarów bo to Kubkowa, a on duzo wieszaczków nie potrzebuje :lol: :drinking: :drinking: :drinking: i do tego sa na m potzrbni mezczyzni do wykorzystywania ich szaf ;) :drinking: :drinking: stoie na czatach dziewczyny ;)pilnuj Szpilcia , to ja dolewam :beerchug: :beerchug: :beerchug: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 hihihihi wspolpraca pelna to do dna :popcorn: a czy chlopy czegos nie podejrzewaja ;) Quote
agabass Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Hej Szpilowa laleczko czy ja mogę powygłupiać się z tobą w szafie proszę nie odmawiaj Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 boshe on jest cuuuuuuuuuuuuuudowniasty :D alez ja taka wstydliwa :lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='dbsst']boshe on jest cuuuuuuuuuuuuuudowniasty :D alez ja taka wstydliwa :lol: nie stydaj Szpila my się odwrócimy :oops: Chłopaki mnie gonią od kompa :evil: no to jeszcze raz :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 no to jeszcze jeden i ich zagadaj a my pocichutku uciekniemy ;) :drinking: Quote
agabass Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Jestem delikatny i bardzo uczuciowy, Choć mam na imię Maczo Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='agabass']Jestem delikatny i bardzo uczuciowy, Choć mam na imię Maczo to jest ten Maczo ,a kobitki mu wybaczą :roll: Subcio Maczo Quote
Justi0022 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 No widzę, że imprezka trwa a i Szpilówa baluje i do Szpilówy goście zaglądają. Oj się dzieje - parafrazując Dańca - Dogomanie łikend :wink: :smokin: :scream_3: :drinking: :drink1: :HUT012: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Justi0022 napisał(a):No widzę, że imprezka trwa a i Szpilówa baluje i do Szpilówy goście zaglądają. Oj się dzieje - parafrazując Dańca - Dogomanie łikend :wink: :smokin: :scream_3: :drinking: :drink1: :HUT012:o! gości nam przybyło a ja muszę spadać od kompa :cry: :evil: no to na koniec i do juterka :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 i do tego jestem bardzo wrazliwa i potzrbuje duuuuuuuuuuuuuuuzo czulosci hihihi Justi cos w tym jest ale musimy zmienic miejscowe szafa zostala "spalona" :roll: Quote
LAZY Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Oj dogomania łikend!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts