dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no ja też wtedy wyleciałam dość wysoko wgóre aż sie potem dziwiłam , bo ze mnie lekkoatletka zadna :oops: ,a jedna upadek z wysoka dość bolesny :( Twój rumak wczoraj zwiał z placu ćwiczeń .Pobiegł za przeszkode zrobić siku :lol: :lol: , myślałam że sama sie zleje :lol: hahaha ach ten moj rumak jest taki samodzielny :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ja też wtedy wyleciałam dość wysoko wgóre aż sie potem dziwiłam , bo ze mnie lekkoatletka zadna :oops: ,a jedna upadek z wysoka dość bolesny :( Twój rumak wczoraj zwiał z placu ćwiczeń .Pobiegł za przeszkode zrobić siku :lol: :lol: , myślałam że sama sie zleje :lol: hahaha ach ten moj rumak jest taki samodzielny :Dbyle czego bym ci nie polecała/byle kogo , chyba :o / :lol: Ide sie szykować do szkółki ,trza wziąć gumiaczki :-? Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ja też wtedy wyleciałam dość wysoko wgóre aż sie potem dziwiłam , bo ze mnie lekkoatletka zadna :oops: ,a jedna upadek z wysoka dość bolesny :( Twój rumak wczoraj zwiał z placu ćwiczeń .Pobiegł za przeszkode zrobić siku :lol: :lol: , myślałam że sama sie zleje :lol: hahaha ach ten moj rumak jest taki samodzielny :Dbyle czego bym ci nie polecała/byle kogo , chyba :o / :lol: Ide sie szykować do szkółki ,trza wziąć gumiaczki :-? to trzymam kciuki za Rumakowego Rumaka w skrocie RR ;) mam nadzieje ze dzis tez cos odpali :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ja też wtedy wyleciałam dość wysoko wgóre aż sie potem dziwiłam , bo ze mnie lekkoatletka zadna :oops: ,a jedna upadek z wysoka dość bolesny :( Twój rumak wczoraj zwiał z placu ćwiczeń .Pobiegł za przeszkode zrobić siku :lol: :lol: , myślałam że sama sie zleje :lol: hahaha ach ten moj rumak jest taki samodzielny :Dbyle czego bym ci nie polecała/byle kogo , chyba :o / :lol: Ide sie szykować do szkółki ,trza wziąć gumiaczki :-? to trzymam kciuki za Rumakowego Rumaka w skrocie RR ;) mam nadzieje ze dzis tez cos odpali :D :evil: lepiej niech nie odpala :wink: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ja też wtedy wyleciałam dość wysoko wgóre aż sie potem dziwiłam , bo ze mnie lekkoatletka zadna :oops: ,a jedna upadek z wysoka dość bolesny :( Twój rumak wczoraj zwiał z placu ćwiczeń .Pobiegł za przeszkode zrobić siku :lol: :lol: , myślałam że sama sie zleje :lol: hahaha ach ten moj rumak jest taki samodzielny :Dbyle czego bym ci nie polecała/byle kogo , chyba :o / :lol: Ide sie szykować do szkółki ,trza wziąć gumiaczki :-? to trzymam kciuki za Rumakowego Rumaka w skrocie RR ;) mam nadzieje ze dzis tez cos odpali :D :evil: lepiej niech nie odpala :wink: no wez niech cosik zajstruje to bede miala sie dzis z czego a raczej z KOGO posmac :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 No to wykrakałaś :evilbat: Małpiszon dzisiaj olał szkółkę, nic nie chciał robić , 2 razy nawiał do psów szkoleniowca /owczarki belgijskie,ostre/ale jak go oryczały to stanął i czekał az po niego przyjdę.Poza tym robił wszystko na odwrót ,no bo po co go wszyscy tak chwalili ,to se dziś wrzucil na luz :evil: Dzisiaj bolą mnie ręce i nogi.Ale w ciągu tygodnia się wezmę za tego świra :roll: . Zresztą dzisiaj zaden nie dostał pochwały bo co chwilę któryś robił jakiś numer :lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 :lol: to bylo wesolo :D wycmokaj łobuziaka po nochalku :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a)::lol: to bylo wesolo :D wycmokaj łobuziaka po nochalku :Dbyło bardzo wesoło ,bo oba z bullkiem robili takie numery że pod koniec to juz wszyscy rechotali ,a ja musiałam mocno nóżki ściskać :lol: :lol: :lol: wycmokany oszkliwiec ,wyciumkany :calus: i widze że znowu głupnie bo idzie z Kubą i TZtem na spacer :wink: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a)::lol: to bylo wesolo :D wycmokaj łobuziaka po nochalku :Dbyło bardzo wesoło ,bo oba z bullkiem robili takie numery że pod koniec to juz wszyscy rechotali ,a ja musiałam mocno nóżki ściskać :lol: :lol: :lol: wycmokany oszkliwiec ,wyciumkany :calus: i widze że znowu głupnie bo idzie z Kubą i TZtem na spacer :wink: hehehehe czyli masz chate wolna :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a)::lol: to bylo wesolo :D wycmokaj łobuziaka po nochalku :Dbyło bardzo wesoło ,bo oba z bullkiem robili takie numery że pod koniec to juz wszyscy rechotali ,a ja musiałam mocno nóżki ściskać :lol: :lol: :lol: wycmokany oszkliwiec ,wyciumkany :calus: i widze że znowu głupnie bo idzie z Kubą i TZtem na spacer :wink: hehehehe czyli masz chate wolna :Dchata wolna :roll: będzie BAL :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 juuuuuuuuuuha juuuuuuuuuuuuuuuuha to imprezujemy :drinking: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Dbsst :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: zdrówko :beerchug: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: zdrówko :beerchug: hehehe zdrowko :popcorn: :D :drinking: tylko co rodzina powie jak Cie zobaczy taka ten tegez ;) :lol: Quote
agabass Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 My też chętnie do imprezki dołączamy :drinking: :drink1: :HUT012: :beerchug: :popcorn: IMPREZKA Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: zdrówko :beerchug: hehehe zdrowko :popcorn: :D :drinking: tylko co rodzina powie jak Cie zobaczy taka ten tegez ;) :lol: :drinking: powiem żem zmenczonam :drinking: po szkoleniu :lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 agabass napisał(a):My też chętnie do imprezki dołączamy :drinking: :drink1: :HUT012: :beerchug: :popcorn: IMPREZKAno to zdrówko :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 a to jak zmeczona to zdroffko drogie panie :D :popcorn: :drinking: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):a to jak zmeczona to zdroffko drogie panie :D :popcorn: :drinking:zdrówko po raz pierwszy :drinking: :HUT012: Quote
Justi0022 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 a niech się nam dzieje :multi: :drinking: :drinka: :laola: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):a to jak zmeczona to zdroffko drogie panie :D :popcorn: :drinking:zdrówko po raz pierwszy :drinking: :HUT012: hehehehe po raz pierwszy :drinking: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Justi0022 napisał(a):a niech się nam dzieje :multi: :drinking: :drinka: :laola:no to sie nam imprezka rozkręca :ylsuper: :HUT012: :beerchug: :drinking: :laola: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):a niech się nam dzieje :multi: :drinking: :drinka: :laola:no to sie nam imprezka rozkręca :ylsuper: :HUT012: :beerchug: :drinking: :laola: Ala jako organizator ma prawo nas wykopac jak juz bedziemy za glosno spiewac ;) :drinking: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):a niech się nam dzieje :multi: :drinking: :drinka: :laola:no to sie nam imprezka rozkręca :ylsuper: :HUT012: :beerchug: :drinking: :laola: Ala jako organizator ma prawo nas wykopac jak juz bedziemy za glosno spiewac ;) :drinking:ja przyzwyczajona jezdem do śpiewów i hałasów/tak zawodowo :wink: / :beerchug: Quote
Justi0022 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):a niech się nam dzieje :multi: :drinking: :drinka: :laola:no to sie nam imprezka rozkręca :ylsuper: :HUT012: :beerchug: :drinking: :laola: Ala jako organizator ma prawo nas wykopac jak juz bedziemy za glosno spiewac ;) :drinking: Jak usłyszymy dyszenie jej Rumaka i człapanie TZta i Kuby to się trochę ogarniemy i zaczniemy gadać na temat sytuacji gospodarczej Chin :wink: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):a niech się nam dzieje :multi: :drinking: :drinka: :laola:no to sie nam imprezka rozkręca :ylsuper: :HUT012: :beerchug: :drinking: :laola: Ala jako organizator ma prawo nas wykopac jak juz bedziemy za glosno spiewac ;) :drinking:ja przyzwyczajona jezdem do śpiewów i hałasów/tak zawodowo :wink: / :beerchug: :o ło a zawodowo to co robisz ze zwyczajna jestes ;) do takich rzeczy :D :drinking: Justi ja bede przytakiwac nie jestem pewna czy za chwile wydusze z siebie slowo ;) :drinking: jak w takim tepie bedziemy sie zaprawiac - do boju oczywiscie Quote
Recommended Posts