Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

no nie wiem dzis znowu kce jom oddac :evilbat:

jak mnie pociagnela to na kolanach po podworku przejechalam :evil:

male a silne ak cholera

Posted

malawaszka napisał(a):
łoranysiu - to trza w nakolannikach na psacerki :lol:

iii całuski w fafluny :angel:

wez obciach sasiadce w oczy nie spojerze

fajeranckie fafelki wlasnie kogos oszczekuja przez sen :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha skąd ja to znam - mnie Lunicha z torebki papierki kradnie :lol:

Szpila "swoja" torbe spacerowa okrada regularnie ze smakolykow

ale jak pileczka wpadnie pod szafke to siedzi i czeka az jej wyciagniemy ;) - pierdola

qrcze wygwiazdkowalo mi i teraz dopiero zle brzmi

popierdolka

Posted

malawaszka napisał(a):
aahahahh to pewnie dlatego luna okrada moją bo swojej nie ma :lol:

a widzisz podstawowy blad ;)

kazda kobita musi miec swoja torbe ;) :D

Posted

Co Wy się tyle napisaliście??? :evil: ja jestem wykończona jak nie wiem co i nawet nie mam siły czytać :-? A mówiłam pisać kiedy ja jestem :lol:

Posted

dbsst piękny ten twój złodziejacha. Wiem coś na ten temat mój Gom jak coś ukradnie to patrzy tylko czy nikt nie widzi i leci do posłanka poskładać swoje skarby. Śmiałam się kiedyś strasznie jak mój Marcin naprawiał szafkę i przyniósł śrubokręt, a ten cap i do siebie. Marcin patrzy nie ma i poszedł po drugi i Gom znowu z nienacka przyatakował i schował. Jeszcze ufo zawinęło 2 paczki zapałek. A ten mój zakręt dopiero po chwili spojrzał na Goma a tam skarby, a skarby. Ze wszystkim tak robi ten nasz rudas i uważa to za świetną zabawę.
przykład
http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/604_fotki_060f35f/8141_871553.jpg

Posted

buuuuuuuuuhahahahhaha rewelacja

Szpila tez nosi wysztstko do siebie ;)

jak dostanie cos brudzacego do jedzonka to zawija sie i jej nie ma jest u siebie juz nie musze jej nic mowic heheh sama wie co ma robic ;)

Posted

dbsst napisał(a):

Niby nie powinnam się śmiać, ale :lol: :lol: :lol:
Moją byłą sąsiadkę jak bokser pociągnął, to spędziła pół roku na zwolnieniu, oka długo nie było widać zza sinej opuchlizny, połamane żebra...itp. itd. Trzeba uważać :roll:

Posted

adda napisał(a):
dbsst napisał(a):

Niby nie powinnam się śmiać, ale :lol: :lol: :lol:
Moją byłą sąsiadkę jak bokser pociągnął, to spędziła pół roku na zwolnieniu, oka długo nie było widać zza sinej opuchlizny, połamane żebra...itp. itd. Trzeba uważać :roll:

hehehehe no wlasnie wiem ale jak Szpili ktos rzuci pilke o nie ma mocnych psychol sie wlacza i o

a dziecie wiecie jakie sa dzieci mowie ni rzucajcie dlaeko to nie rzucily daleko ale pod nogami sasiadki :evil:

obciach na maxa

jechalam jak Travolta w goraczcce sobotniej nocy :D

Posted

dbsst napisał(a):
jechalam jak Travolta w goraczcce sobotniej nocy :D
Hahahahahahahahahahahahaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Pokażesz nam kiedyś? :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']jechalam jak Travolta w goraczcce sobotniej nocy :D Hahahahahahahahahahahahaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Boshe nie bez kitu obciach w poludnie

i dokladnie wlasnie zdalam sobie sprawe ze jechalam jak dbsst w garaczce(pilkowej) sobotniego popoludnia

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='adda'][quote name='dbsst']jechalam jak Travolta w goraczcce sobotniej nocy :D Hahahahahahahahahahahahaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Boshe nie bez kitu obciach w poludnie

i dokladnie wlasnie zdalam sobie sprawe ze jechalam jak dbsst w garaczce(pilkowej) sobotniego popoludniano to ty talentna jezdes :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
wiesz w soboty dorabiam jako Pajac Osiedlowy :clown:

hehehhehehhehe
ja dorabiałam jak Harley biegał z Wenus/ta dalmatynką /jak mnie podcięli w kolanach to glebilam z wybicia na plery .Przez chwilę slowa nie moglam wydusić ,ale jak się zorientowałam ze zyję to zaczęłam sie tak śmiać ze wszyscy dopiero mysleli ze mi się coś stało :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):
wiesz w soboty dorabiam jako Pajac Osiedlowy :clown:

hehehhehehhehe
ja dorabiałam jak Harley biegał z Wenus/ta dalmatynką /jak mnie podcięli w kolanach to glebilam z wybicia na plery .Przez chwilę slowa nie moglam wydusić ,ale jak się zorientowałam ze zyję to zaczęłam sie tak śmiać ze wszyscy dopiero mysleli ze mi się coś stało :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehehehehehe a takich kochanych pieszczota to ma kilka na stanie

jedna gdzie o malo nie zlamalam sobie kosci guzicznej (oj bolaly by pewnw czynnosci gdymy sie zlamala)

stoje ze znajomymi i opowiadam jak to Szpila mnie kiedys wywalila koncze opowiesc a moj pies z impetem w moje kolana z nia drugi bokser ja zawislam na chwile w gorze spojrzalam na kolege i zaczyelam spadac

szanownym doopskiem rymcnelam ale naszczescie upedek zminimalizowala moja reka ;0 i doopsko cale

a kolezanka (qtora uwielbiam) i kolega (posiadacz boksera drugiego zloczyncy) smiali sie do lez a ja wstac nie moglam

oczywiscie sama ryczalam ze smiechu a moj pies nawet sie tym nie przejal :evil:

teraz co sie w trojke widzimy to ten temat powraca ponoc mialam tam w gorze mine jak z kreskowki i wierzcie mi naprwade zawislam

bylam w gorze w siadzie prostym nogi na wysokosci pepka :)

Posted

no ja też wtedy wyleciałam dość wysoko wgóre aż sie potem dziwiłam , bo ze mnie lekkoatletka zadna :oops: ,a jedna upadek z wysoka dość bolesny :(
Twój rumak wczoraj zwiał z placu ćwiczeń .Pobiegł za przeszkode zrobić siku :lol: :lol: , myślałam że sama sie zleje :lol:

Posted

nie ma się czego wstydzić tak to już bywa z rozpuszczonymi psami
Ja miałam kilka takich akcji z Gomem, który uwielbia w parku zabierać zabawki dzieciom i biegać uciekać ja go gonię a on się śmieje. Babcie lamentują dzieci krzyczą, a basek ma niezłą jazdę. Bo to taki dziki łobuz