agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Szczelne nie szczelne ale podomki, chyba, że arimo masz z ortalionu. A co tak naprawde nie jest narażone na przeciekanie :wink: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 [quote name='agabass']Szczelne nie szczelne ale podomki, chyba, że arimo masz z ortalionu. A co tak naprawde nie jest narażone na przeciekanie :wink: hehe ale taka kozaka podmomka to calkiem fajerancka musi byc masz moze jakas podomkowa fote :D Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hahaha aż wstyd pokazać się w takim stroju, bo można nieźle nastraszyć uhahahauchacha Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 agabass napisał(a):hahaha aż wstyd pokazać się w takim stroju, bo można nieźle nastraszyć uhahahauchacha no wez mnie sie marzy szlafrok frote taki mega gruby z napisem na plecach mistrzunio albo cos ;) hihihihihihi Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a co to za problem wystarczy tylko kupić i sobie wyszyć A moja ulubiona bluzeczka to z Gomezem i Maczem - zrobiłyśmy sobie takie z siostrą. Co najśmieszniejsze zakładamy je w te same dni nie umawiając się - dziwne te przypadki- albo telepatki Quote
Justi0022 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a): mnie sie marzy szlafrok frote taki mega gruby z napisem na plecach mistrzunio albo cos ;) hihihihihihi i do tego frotowe skarrpety :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a): mnie sie marzy szlafrok frote taki mega gruby z napisem na plecach mistrzunio albo cos ;) hihihihihihi i do tego frotowe skarrpety :lol: hehehe rozowe wywijane :D agabass jak jabym sobie cos wyszyla to pozal sie Boze ;) a zreszta ja kce miec trzy takie szlafroki najwiekszy dla TZ mniejszy dkla mnie i najmalusienszy dla naszej ludzkiej Fasolki (wiec jeszcze muskamy poczekac ;)) Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 gratuluję fasolki super super brak mi słow zajefajnie buzi buzi a jeżeli chodzi o podomke to swoją siostrę wklejam zabiłaby mnie ale co tam nie dowie się zdjęcia z podomowskiej impry rozmyte rozmazane jak my wtedy Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 heheh fasola to w planach i to dalekich :evil: heheheh czuje sie jakbym miala w glowie melanz jak patrze na te foty :D Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a ja już myślałam, że to już a melanż ostry był wtedy uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bardzo Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 agabass napisał(a):a ja już myślałam, że to już a melanż ostry był wtedy uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bardzo heheh no jakby po zdjeciach mozna wywnioskowac ze sie dzialo :d qrde lubie ten stan ;) Quote
arima Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Fajnie nam siostre przedstawiłaś :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 heheheheh masz cos jeszcze z tego wieczora :D Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 tak ale raczej nie na forum bo są niezłe maski i zabiją mnie jakby wyszło na jaw Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Dbsst , ty tylko wczoraj a ja i dzisiaj i jeszcze teraz mi znikała/ o Dogo piszę :D / :evilbat: A co do podomkowych tematów to strasznie to niewygodne , ja to wrzucam jakąś bluzię i dresiki w spadku po synku :oops: ,bo synek urósł a mamcia się zdeptała a gacie ofaflunione ciągle przez Rumaka :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 [quote name='agabass']tak ale raczej nie na forum bo są niezłe maski i zabiją mnie jakby wyszło na jaw to my nikomu nic nie powiemy slowo slowo :D Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ok. ale ciiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssszzzzzzza zara coś wrzucę Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 agabass napisał(a):Ok. ale ciiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssszzzzzzza zara coś wrzucę oki milcze jak nie wiem co Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Od podomki do najebki już troche normalniej - cztery pokemony jak zawsze z mordami psowymi i zaliczamy podłogę mamy i filmik ale to już ciężka opcja ale spoko impra straszne te fotki, ale niech tam Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 zarabiste odrazu kce sie bawic :D extra fiu fiu dziewczyny :D Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 agabass napisał(a):dodam 5 rano była a jakie psy aktywnemusi zahartowane w boju :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):dodam 5 rano była a jakie psy aktywnemusi zahartowane w boju :lol: heheheh tylko dlaczego potem w dzien spaly jak zabite ;) Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 tego nie wie nikt a tak na marginesie Gomez to władca snu uuuu apsi apsi spaDAM BO MARCIN Z BROWARKIEM WRACA I ZARAZ MNIE ZABIJE ZA TE SIEDZENIE DOBREJ ZABAWNEJ NOCKI Quote
Recommended Posts