malawaszka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 buuahaha czuję się przeklęta przez Guru Szpile :lol: :lol: :lol: chyba wyskocze z okna :lol: Quote
Siostra Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):do innych tez kieruje to pytanie ryby= moje odwiedziny ;) naprawdę? wpadaj zatem, mój TZ robi pyszną solę z koperkiem, zapraszamy :D Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='dbsst']i na dobranoc spiochul :D Cudny ten śpiochul mordeczka słodka taka. A kolejne fotki pokemonowate też super, no i klatwa :thumbs: Quote
Wojtek Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 nieee, no dbsst :o Masz Archiwum X w domu :o Agenci wiedzą już o tym? 8) Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Siostra napisał(a):dbsst napisał(a):do innych tez kieruje to pytanie ryby= moje odwiedziny ;) naprawdę? wpadaj zatem, mój TZ robi pyszną solę z koperkiem, zapraszamy :D mniam ale obawiam sie ze o wiecej niz jedna chodzi ;) hihihiii hi ano mam archiwum x w chacie nie da sie ukryc ;) :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 do zainteresowanych prezent sie baaaaaardzo podobal :D Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hahahah i to w niej właśnie uwielbiam, zdolności mimiczne ponad przeciętność, a może Ty z nią na jakies kursy chodzisz???? :wink: :D do zainteresowanych prezent sie baaaaaardzo podobal a toooo super cieszem siem bardzooo :drinking: :drinking: IMIENINOWE TZ :drinking: :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Szpilunia SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPPPPPPPPPER !!!! Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Szpilunia SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPPPPPPPPPER !!!! dawno Pni tu ni ewidzialam prosze Pani ;) :lol: heheheheh sayma chodze z nia na kurs wiesz gdzie nie moge tego na glos mowic bo nie cenzurapne Inia mam nowe wyrabane w kosmos skarpety rozowe w dziewczynki na jednej skarpecie jestes Ty na drugiej ja :D Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 heheheheh sayma chodze z nia na kurs wiesz gdzie nie moge tego na glos mowic bo nie cenzurapne Inia mam nowe wyrabane w kosmos skarpety rozowe w dziewczynki na jednej skarpecie jestes Ty na drugiej ja mów mów tu sami swoiiii :wink: :D oojjaaa ja chcemmm je zobaczyc słodziutkie muszą być!!!! Może mi pożyczysz to jutro na weselicho w nich skoczę, to przynajmniej furrorę zrobie :wink: :D Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 [quote name='sayma']heheheheh sayma chodze z nia na kurs wiesz gdzie nie moge tego na glos mowic bo nie cenzurapne Inia mam nowe wyrabane w kosmos skarpety rozowe w dziewczynki na jednej skarpecie jestes Ty na drugiej ja mów mów tu sami swoiiii :wink: :D oojjaaa ja chcemmm je zobaczyc słodziutkie muszą być!!!! Może mi pożyczysz to jutro na weselicho w nich skoczę, to przynajmniej furrorę zrobie :wink: :D sa zarabiste rozowe jasne z rozowym ciemniejszym i z dziewczynkom Toba na jednym przodzie i dziewczynkom na drugim to ja :D a dziewczynki sa otoczone zoltymi kwiakami:D Quote
Pasavera Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hi hi hi jaką Szpila minkę zrobiła :cunao: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Pasavera napisał(a):hi hi hi jaką Szpila minkę zrobiła :cunao: :klacz: :klacz: :klacz: hehehe minke miniecstwo ochydne ;) Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma']heheheheh sayma chodze z nia na kurs wiesz gdzie nie moge tego na glos mowic bo nie cenzurapne Inia mam nowe wyrabane w kosmos skarpety rozowe w dziewczynki na jednej skarpecie jestes Ty na drugiej ja mów mów tu sami swoiiii :wink: :D oojjaaa ja chcemmm je zobaczyc słodziutkie muszą być!!!! Może mi pożyczysz to jutro na weselicho w nich skoczę, to przynajmniej furrorę zrobie :wink: :D sa zarabiste rozowe jasne z rozowym ciemniejszym i z dziewczynkom Toba na jednym przodzie i dziewczynkom na drugim to ja :D a dziewczynki sa otoczone zoltymi kwiakami:D no nie mogę a nie dało by się fotecki chociaż jakiej strzelic dziewczynkom, bo do poniedziałku to strasznie długo zanim je zobaczę. Quote
Pasavera Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 :lol: 8) :lol: czekamy na inne miny 8) :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma']heheheheh sayma chodze z nia na kurs wiesz gdzie nie moge tego na glos mowic bo nie cenzurapne Inia mam nowe wyrabane w kosmos skarpety rozowe w dziewczynki na jednej skarpecie jestes Ty na drugiej ja mów mów tu sami swoiiii :wink: :D oojjaaa ja chcemmm je zobaczyc słodziutkie muszą być!!!! Może mi pożyczysz to jutro na weselicho w nich skoczę, to przynajmniej furrorę zrobie :wink: :D sa zarabiste rozowe jasne z rozowym ciemniejszym i z dziewczynkom Toba na jednym przodzie i dziewczynkom na drugim to ja :D a dziewczynki sa otoczone zoltymi kwiakami:D no nie mogę a nie dało by się fotecki chociaż jakiej strzelic dziewczynkom, bo do poniedziałku to strasznie długo zanim je zobaczę. nie mam aparatu i musze dziewczyny wymyc jak na poniedzialek maja sie pokazac w qrw....................... Pas hehe cwaniaro ;) Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Pasavera napisał(a)::lol: 8) :lol: czekamy na inne miny 8) :angel: :angel: :angel: popieram jak najbardziej popieram!!!!!!!! :D :D :D no cóż, to sie z dziewczynkami obaczę dopiero w qrw ( haha super skrót) :cool1: Quote
Pasavera Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 :cunao: :cunao: :cunao: Jak ona w fafelki sobie dmucha :lol: :cunao: :lol: :klacz: Quote
Pasavera Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):Pas hehe cwaniaro ;) :lol: 8) Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 [quote name='Pasavera']:cunao: :cunao: :cunao: Jak ona w fafelki sobie dmucha :lol: :cunao: :lol: :klacz: bo to dmuchawiec ;) jest prawdziwy ;) Quote
Recommended Posts