sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a)::hmmmm: bo już się pogubiłam... o czuje foty tu chodzi?? sayma cos bredzi boli ja dzis szyja i wiecie :evilbat: ojjj boli, boli :cry: , ale nie bredzę :evilbat: :D JA KCEEMMM FOTYYYYYY wwwwrrrrrrrrrr daj najpierw cos swojego :evilbat: łłłłłoooooo matko to jest szantaż :roll: :evilbat: :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a)::hmmmm: bo już się pogubiłam... o czuje foty tu chodzi?? sayma cos bredzi boli ja dzis szyja i wiecie :evilbat: ojjj boli, boli :cry: , ale nie bredzę :evilbat: :D JA KCEEMMM FOTYYYYYY wwwwrrrrrrrrrr daj najpierw cos swojego :evilbat: łłłłłoooooo matko to jest szantaż :roll: :evilbat: :D tak tak tak :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Koma napisał(a):nadal nie rozumiem :niewiem: na piatkowych zdjeciach nie ma Szpili ;) i to najwazniejsze ;) Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):nadal nie rozumiem :niewiem: na piatkowych zdjeciach nie ma Szpili ;) i to najwazniejsze ;) chyba coś mało kumata dziś jestem :oops: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a):nadal nie rozumiem :niewiem: na piatkowych zdjeciach nie ma Szpili ;) i to najwazniejsze ;) chyba coś mało kumata dziś jestem :oops: to sa moje zdjecia z imprezy ktore sayma mysli ze umieszcze ale ja ich nie umieszcze Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):nadal nie rozumiem :niewiem: na piatkowych zdjeciach nie ma Szpili ;) i to najwazniejsze ;) ale są za to zdjęcia jej pani i to zapewno supeeeranckie z tego co słyszałam. a teraz muszę żyć w niewiedzy i o niczym innym nie myślę tylko o tych fotkach a Dbsst taka bez serducha dla mnie, trzyma mnie w niepewności i nawet błaganie i warczenie nie pomaga................ :cry: :cry: :cry: (to może płacz pomoże ??) Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a):nadal nie rozumiem :niewiem: na piatkowych zdjeciach nie ma Szpili ;) i to najwazniejsze ;) ale są za to zdjęcia jej pani i to zapewno supeeeranckie z tego co słyszałam. a teraz muszę żyć w niewiedzy i o niczym innym nie myślę tylko o tych fotkach a Dbsst taka bez serducha dla mnie, trzyma mnie w niepewności i nawet błaganie i warczenie nie pomaga................ :cry: :cry: :cry: (to może płacz pomoże ??) eee eee a jak kiedys bede prezydentowa a moje foty takie foty dostana sie w niepowolane rece ;) jak przyjedziesz to zobaczysz ;) jedna widac w avantarze ;) Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 no dobra poddaję się może kto inny Cię namówi :wink: :D Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 A ja tam bym chętnie zobaczyła :D No moze dasz się namówić... :lol: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbst-dawaj foty :evilbat: .ja swoje wkleilam na swoim topicu-niechetnie :roll: ...wiec Ty tez musisz,tym bardziej,ze Ty nie masz sie czego wstydzic :wink: :lol: Quote
agabass Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst jakie zdjęcia jakie fotosy, dlaczego nie chcesz pokazać ? Może to była imprezka toples :) Pozdrawiam Quote
Dalma&Maja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Świetne!! Dbsst, poproszę o więcej :D :angel: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 sepy to teraz ja czekam na foty od Was :evil: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst nie wykręcaj się, ja chcę imprezowe foty :drinking: :cunao: Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):sepy to teraz ja czekam na foty od Was :evil: ja dałam wcoraj :D Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 a ja dzisiaj :lol: ..na swoim topicu :roll: ...twoja kolej :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):sepy to teraz ja czekam na foty od Was :evil: ja dałam wcoraj :D tak Alicja ma zaliczone odbebnione ;) to co Wy w koncu chcecie Szpile czy moje :evil: hihi o moich zapomnijcie ;) Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Koma napisał(a):obydwie :evilbat: nie nie nie a czy u ciebie sa nowe foty :evilbat: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ja tez kce obydwie :lol: masz mi cos do zarzucenia???? :evilbat: Quote
Recommended Posts