KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):czemu śmieszne :-? bo sie nigdzie nie wybierasz moja panno :D Hehe ja mam szkołe rano, nie mam tak dobrze jak Wy :evilbat: ja mam prace wrrrrrrrrrr i opitol jutro pewnie :evilbat: dlaczego?? :lol: ale Ty nie musisz się uczyc do pracy, i pewnie tak rano nie wsytjesz jak ja :wink: Quote
sayma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']czemu śmieszne :-? bo sie nigdzie nie wybierasz moja panno :D Hehe ja mam szkołe rano, nie mam tak dobrze jak Wy :evilbat: Kara ja się z Tobą zamieniem bez dwóch zdań :) ja mam prace wrrrrrrrrrr i opitol jutro pewnie ihihih a za co :wink: :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 zostalam zlapana w szatni 15 minut przed koncem pracy ;) a to pokemonowa Szpila dla mojej kochanej pokemonowej Saymy :buzi: sayma a tak nie umiesz lalalalaala ;) Quote
Camara Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst'] sayma a tak nie umiesz lalalalaala ;) :eek: :cunao: :cunao: nie tylko sayma... ja też tak nie umiem :wink: :lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']zostalam zlapana w szatni 15 minut przed koncem pracy ;) a to pokemonowa Szpila dla mojej kochanej pokemonowej Saymy :buzi: sayma a tak nie umiesz lalalalaala ;) o rety jak koziczka :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 hehehehe dobra jest pokemonka musze to i ja dzis przyznac na glos ;) a naj ze ona taka skupiona zawsze ;) Quote
sayma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Dbsst :buzi: Ty wiesz że Cię kofffam normalnie nooo ihihih o jutro sie ne mart bo później Gremlin był na górze i miał humor ponad miarę wiec jutro spoko ihihihih :wink: :D no nie a co ona z dupencją tak wywija hihihih ???? a minencję ma taka jak by jej jaki jakiś duszek dupcie do góry podniósł :lol: hihihih a mówiłam,że jednak ten grillik będzie Szpilakómna napewno nam coś z PTACTWA upoluje ihihihihih Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):zostalam zlapana w szatni 15 minut przed koncem pracy No wiesz co, jak tak można :lol: . A co ciekawgo w tej pracy robisz? :wink: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 hihi sayma to mi ulzylo :lol: hehehehe i nieskoromnie powiem ze i mnie sie podobaja te ;) i to J A je robilam ;) zaraz kolejne ;) Quote
sayma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']hihi sayma to mi ulzylo :lol: hehehehe i nieskoromnie powiem ze i mnie sie podobaja te ;) i to J A je robilam ;) zaraz kolejne ;) hihih poczekaj chwile musze truskawy przełknąć bo inaczej zdławieniem grozi :wink: :D ALA a Ty miałaś wpaść na truskawy, a ja czekam i czekam :roll: :wink: :D Quote
Magda-Amir Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 jaaaaa Szpila jest znakomita i w ogóle pozy strzela niesamowite :lol: całuski dla Pokemonki w nośiaczek :buzi: :D debest widzisz jaki masz talent do robienia fotek 8) :lol: czekam na kolejne :D Quote
mrowka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']Daga for U puszczam do Ciebie oczko :D :o :o jaka napakowana! Co Ty jej dajesz? :lol: :lol: Szpilcia haha boskie miny :iloveyou: :angel: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 :o qrcze ile dzis nas jest na galerii i na dgm :D mrowa to takie zdjecie ona jest malunia slowo hihihi Magda ona sama sie tak wystawia nic tylko pstrykac a ja dzis kilo truskawek juz mam w brzuchu :D Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 A gdzie są fotki dla mnie? :cry: zapomniałaś o mnie :cry: Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):zostalam zlapana w szatni 15 minut przed koncem pracy No wiesz co, jak tak można :lol: . A co ciekawgo w tej pracy robisz? :wink:o rany chyba nic ciekawego skoro ucieka przed końcem :lol: sayma , deszczyk padał no i nie dojszłam :( Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):A gdzie są fotki dla mnie? :cry: zapomniałaś o mnie :cry: pamietam pamietam ;) :D Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 wlasnie-dawaj fotki dla Kary-niech spac idzie :evilbat: ...ja zaraz tez uciekam 8) :lol: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A gdzie są fotki dla mnie? :cry: zapomniałaś o mnie :cry: pamietam pamietam ;) :D Jak pamiętasz to wstawiaj, bo ja chcę je dzisiaj zoabaczyć, a nie nastawiac budzik na 6:15 o 10min wcześniej żeby wejść na DGM i podziwiać :lol: Quote
Koma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 A czy dla mnie też się jakaś fotecka znajdzie?? :lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 hahaha Szpila klaszcze tylnymi nogami :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):wlasnie-dawaj fotki dla Kary-niech spac idzie :evilbat: ...ja zaraz tez uciekam 8) :lol: No wiesz Daga już mnie do wyrka wyganiasz :lol: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Wszystkim zdjęcia dedykujesz oprócz mi :cry: :cry: Quote
malawaszka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 :o jaka scęka scerbata :lol: :lol: :lol: zaba serokoustna :lol: Quote
Recommended Posts