dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Justi0022 napisał(a):bardzo elegancki krawacik :D baaaaaaardzo dziekuje ulzylo mi :D Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Śmieszny ten krawacik taki kolorowy :lol: bardziej jak na imieninki, niż na jakieś delegacje. Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):Śmieszny ten krawacik taki kolorowy :lol: bardziej jak na imieninki, niż na jakieś delegacje. ona ma taka fajowa koszule i do niej bedzie jak ulal ;) chyba :roll: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 moj pies mysli ;) (zaczynam skromnie:D) oczka ma jeszcze zaspane bo to foty z rana :D (i nie zdarzyla sie zolza jeszcze wytrzec o moje spodnie :evilbat: ) a tu moj pies gamon szuka pilki (wiem jest chuda ;) ) Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 jaka skupiona na tym szukaniu :lol: debesciara :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 a najlepsze to ze pilka jak zwykle kilometr dalej a moj posokowiec tropi ;) (wiecej sie nafuka niz nawacha ;) ) Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ahaha....moje za pilka to jak perszingi-czasem szybsze niz pilka :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):ahaha....moje za pilka to jak perszingi-czasem szybsze niz pilka :lol: szpila tez i przez to zerwala sobie pazur cholera jedna i przez kilka dni zero biegania :evil: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Daga for U puszczam do Ciebie oczko :D i przesylam buziaczka :D Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ale sie usmialam :lol: ..rewelacja-dziekujem bardzo :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):ale sie usmialam :lol: ..rewelacja-dziekujem bardzo :lol: :lol: :lol: ;) :D cala przyjemnosc po naszej stronie :D Quote
Alfik Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Czy ja też mogę całusa przesłać w ten czarny nosek? :lol: Quote
Alfik Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Dbsst, moje Szwagrostwo mieszka na Żoliborku i też mają boksia :wink: Trzeba umówić małą randeczkę dla Szpilencji :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Alfik napisał(a):Dbsst, moje Szwagrostwo mieszka na Żoliborku i też mają boksia :wink: Trzeba umówić małą randeczkę dla Szpilencji :D tak tak tak jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D a prosze powiedz mi gdzie moze znam juz tego boksia :D Kara dla Ciebie na koniec ;) Quote
Alfik Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Boskio nazywa się Bono i mieszka przy Duracza. Na spacerki chodzą do pobliskiego parku. Bono ma niecałe 2 lata. Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Dla mnie koniec to niedługo będzie bo za jakieś 20min się zbieram :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Alfik napisał(a):Boskio nazywa się Bono i mieszka przy Duracza. Na spacerki chodzą do pobliskiego parku. Bono ma niecałe 2 lata. o cholercia to chyba nie znam chociaz raz spotkalam pania z Bono przy Duracza jak sie tam zapuscilam zolty byl ale to pewnie nie ten 8) Kara HA HA bardzo smieszne ;) Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):czemu śmieszne :-? bo sie nigdzie nie wybierasz moja panno :D no co Ty :o tamten mial zawila historie pani go wziela bo ktos chcial go oddac czy cos juz nie pamietam a pies to taki bysiobyl Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):czemu śmieszne :-? bo sie nigdzie nie wybierasz moja panno :D Hehe ja mam szkołe rano, nie mam tak dobrze jak Wy :evilbat: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):czemu śmieszne :-? bo sie nigdzie nie wybierasz moja panno :D Hehe ja mam szkołe rano, nie mam tak dobrze jak Wy :evilbat: ja mam prace wrrrrrrrrrr i opitol jutro pewnie :evilbat: Quote
Recommended Posts