sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ło ranyśku :o wierszem gada :roll: super życzonka :wink: no to rozkręcajcie imprezkę :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :kociak: :kociak: :drink_2: :eating: :popcorn: :tort: bo coś tu cicho sayma to przechowaj ten talerzyk z owocem już płynę ,bo leje jak z cebra :wink: no widzisz a u nas słoneczko :D to czekam talerzyk chowam do lodówki bo jak mi będzie pod ręka stał to duzo nie zostanie :wink: :D Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 czy jest jakis chetny do poloneza :D :drinking: Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst napisał(a):heheh pyszota nie ;) a jak chrupie ;) hahahahha :drinking:mniam na mięsko trafiłam , miodzio :wink: :beerchug: Szpila poczekaj Rumak już pędzi to zatańczycie :Dog_run: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 buuuuuhahhahaha mój chętny ale Szpilakówna dla niego za duza troszkieee :roll: :D :D :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='dbsst']dobra czekam to se jeszcze poczekasz :evil: jak jestem ci za mały :cry: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 sayma napisał(a):buuuuuhahhahaha mój chętny ale Szpilakówna dla niego za duza troszkieee :roll: :D :D :drinking: :drinking: :drinking: alez to sayma powiedziala a nie Szpila sayma jest zazdrosna :D :eviltong: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 :roll: :o zazdrosna?? Przecież mówię, że mój to ewentualnie moze posłużyć Szpili jako zabaweczka a nie jako partner do tańca :( :( Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 sayma napisał(a):buuuuuhahhahaha mój chętny ale Szpilakówna dla niego za duza troszkieee :roll: :D :D :drinking: :drinking: :drinking: hehehe Alu nieporozumienie :D wracajcie tanczyc :D Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):buuuuuhahhahaha mój chętny ale Szpilakówna dla niego za duza troszkieee :roll: :D :D :drinking: :drinking: :drinking: hehehe Alu nieporozumienie :D wracajcie tanczyc :Dno sayma żeby mi to było ostatni raz :evil: rumak się w sobie zamknie , oko mu zacznie latać i co wtedy :evil: kto za rumaka dbsst posłuży :wink: no to Szpilka do tańca z Ozzambrem :D :Dog_run: :Dog_run: :beerchug: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):buuuuuhahhahaha mój chętny ale Szpilakówna dla niego za duza troszkieee :roll: :D :D :drinking: :drinking: :drinking: hehehe Alu nieporozumienie :D wracajcie tanczyc :Dno sayma żeby mi to było ostatni raz :evil: rumak się w sobie zamknie , oko mu zacznie latać i co wtedy :evil: kto za rumaka dbsst posłuży :wink: no to Szpilka do tańca z Ozzambrem :D :Dog_run: :Dog_run: :beerchug: :o :D hahahah ALA ale ja o swoim mówiłam psiaku że jest za mały a nie o Ozzym (przecież ten to olbrzym ) Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 hahahahahahahahaahahsayma :beerchug: w końcu impreza juz trochę trwa :wink: więc już oczy nie te :lol: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):hahahahahahahahaahahsayma :beerchug: w końcu impreza juz trochę trwa :wink: więc już oczy nie te :lol: nooo baaa przecież już się troszkiee za to Szpilencjowe zdrowie buteleczek wypiło :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst a gdzie ty :o no tak pewno ze Szpilą gdzieś leżą :evil: Sayma :drinking: :drinking: :B-fly: :B-fly: :beerchug: :BIG: :beerchug: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst a gdzie ty :o no tak pewno ze Szpilą gdzieś leżą :evil: Sayma :drinking: :drinking: :B-fly: :B-fly: :beerchug: :BIG: :beerchug: naprawialam ta beznadziejna poilke szpili bola mnie paluchy :evil: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ala chyba zostałyśmy same na placu boju :B-fly: :beerchug: :beerchug: ale za Szpile to do upadłego :drinking: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst a gdzie ty :o no tak pewno ze Szpilą gdzieś leżą :evil: Sayma :drinking: :drinking: :B-fly: :B-fly: :beerchug: :BIG: :beerchug: naprawialam ta beznadziejna poilke szpili bola mnie paluchy :evil: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: łooooo matko już popsuła Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 samo sie popsula :evil: ale narazie naprawione ;) i zabawa wre ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze , co Szpila zeżarła :o ta pilka jest pleciona z gumy wilo kolorowa i w laczeniech puszcza :-? zrobili to tak na odchrzan sie ze szok :o i te laczenia zszylam a na zdjeciu jedna ze zdewastowanych pilek :evil: Quote
Justi0022 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Mnóstwo całusów urodzinowych dla Szpilówy :drinka: :tort: :pepsi: :BIG: Widzę, że prezencików i uciech ma 100 :P i ciotki z różnych krańców Polski mają okazję do :drinking: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 ihihhi no właśnie to za zdrowie SZpilakówny żeby jej sie piłeczki juz więcej nie psuły :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: czy moge prosić solenizantkę do tańca: tylko proszę nie zadeptać kruszyny :wink: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 [quote name='sayma']ihihhi no właśnie to za zdrowie SZpilakówny żeby jej sie piłeczki juz więcej nie psuły :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: czy moge prosić solenizantkę do tańca: tylko proszę nie zadeptać kruszyny :wink: alez oczywiscie ;) Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Nie było mnie tu troche i już tyle się napisaliście??? A co ja mówiłam macie pisać kiedy ja jestem :evilbat: Quote
Recommended Posts