sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']hehe, może chesz troszke?bo zerwałam cały koszyczek? :lol: jaki to jest maly zlosliwy czlek a tak jej ladnie z avantarka patrzy ;) SAYMA :buzi: bedziesz musiala sama wysciskac Szpilankolade :d a imprezke uwazam za otwarta ;) WASZE od Szpili :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a to nasze do Szpilakównej :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: EHhhh jak ja tylko dorwe tooo tak wycałuje że ąż jej fafelki zbieleją :buzi: KARA cały koszyczek???? A co zostanie dla nas??? Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 hihihi sayma trzymam Cie za slowo z tymi buziakami ja dzis gnebe tego pokemona i juz ma chyba dosc odemnie ae od Ciebie buziaka przyjmie ;) Kara ja uwielbiam brzoskwinki Ty mnie dzis nerwowo wykonczysz :D Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='sayma'] KARA cały koszyczek???? A co zostanie dla nas??? Z koszyczka zjadłam ledo kilka truskawek bo jak zbierałam to jedna truskawka szła do koszyczka, a druga truskawka do brzucha. Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'] KARA cały koszyczek???? A co zostanie dla nas??? Z koszyczka zjadłam ledo kilka truskawek bo jak zbierałam to jedna truskawka szła do koszyczka, a druga truskawka do brzucha. heheheheheh skad ja znam ta metode zbierania :roll: :lol: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'] KARA cały koszyczek???? A co zostanie dla nas??? Z koszyczka zjadłam ledo kilka truskawek bo jak zbierałam to jedna truskawka szła do koszyczka, a druga truskawka do brzucha. hahahhaha ja tak zawsze zbieram jagody i nigdy prawie nic nie przynosze do domu :lol: :lol: a teraz ide wcinać falafelki ale zaraz wracam oblewać Szpilakównej urodzinyyyy ( bo drugie to tzreba podwójnie oblać :wink: :lol: ) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 [quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'] KARA cały koszyczek???? A co zostanie dla nas??? Z koszyczka zjadłam ledo kilka truskawek bo jak zbierałam to jedna truskawka szła do koszyczka, a druga truskawka do brzucha. hahahhaha ja tak zawsze zbieram jagody i nigdy prawie nic nie przynosze do domu :lol: :lol: a teraz ide wcinać falafelki ale zaraz wracam oblewać Szpilakównej urodzinyyyy ( bo drugie to tzreba podwójnie oblać :wink: :lol: ) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: hihihihihihihihihi niooooooooooooooo trzeba podwojnie oblac :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Koma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Szpilki !!! :D :D :D :new-bday: za jej zdrówko!! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Koma napisał(a):Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Szpilki !!! :D :D :D :new-bday: za jej zdrówko!! :drinking: :drinking: :drinking: hihihi dzieki :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Daisunia napisał(a):wszystkiego naj naj naj naj dla Szpilluni very dziekujemy :D :drinking: Quote
Atomic Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Wszystkiego naj, naj , naj ... I wielu smakowitych kosteczek ;) :lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Kochanej Szpiluni wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj najlepszego z okazji 2 urodzin życzy ciotka Alicja , wujek TZ Cezary i młodszy wujek Jakub oraz rumak OZZY :new-bday: :tort: :smilecol: :multi: :laola: :HUT012: :loveu: :Dog_run: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinka: :popcorn: :BIG: :BIG: :bday: :B-fly: :laola: a my nie mamy truskawek ,bo od wczoraj co chwilę leje i są burze i nie było na targowisku jak szłam do pracy :cry: :bigcry: :cry: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 a my nie mamy truskawek ,bo od wczoraj co chwilę leje i są burze i nie było na targowisku jak szłam do pracy :cry: :bigcry: :cry: Ala to ja się z Toba podzielę, jeszzce cały talerz przede mną stoi a mi sie już miejsce w brzuchalu skończyło :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Alu :buzi: dziekujemy :D a to dla wujka Cezarego :buzi: w nos i dla wujka Kuby :buzi w nos od Szpili a to dla Rumaka krejzi horsa ;) :iloveyou: Atomoc :buzi: a ja wlasnie wrocilam ze sklepu nie dosc ze przeplacilam to jeszcze OCHYDNE te truskawki nie lubie tej kobity ani jej sklepu to po co sie tam pchalam mam za swoje :evil: Quote
agabass Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Urodziny urodziny na imprezkę uderzymy. Parę kości, uszy świni i imprezkę rozkręcimy. Mięsa szponder, dwa kurczaki, no i tochę wołowiny, pobrykamy, polatamy, bo są Szpili urodziny. Oczywiście trochę coli, piwa, wina i radości, kabanosy, psie przysmaki można tego pozazdrościć. A w prezencie od Gomeza niech dziś Szpila w świat uderza i do Baskokraju zmierza. Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 agabass napisał(a):Urodziny urodziny na imprezkę uderzymy. Parę kości, uszy świni i imprezkę rozkręcimy. Mięsa szponder, dwa kurczaki, no i tochę wołowiny, pobrykamy, polatamy, bo są Szpili urodziny. Oczywiście trochę coli, piwa, wina i radości, kabanosy, psie przysmaki można tego pozazdrościć. A w prezencie od Gomeza niech dziś Szpila w świat uderza i do Baskokraju zmierza. Pozdrawiam o jaaaaaaaaa :modla: niesamowity wierszyk dziekujemy :buzi: Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ło ranyśku :o wierszem gada :roll: super życzonka :wink: no to rozkręcajcie imprezkę :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :kociak: :kociak: :drink_2: :eating: :popcorn: :tort: bo coś tu cicho sayma to przechowaj ten talerzyk z owocem już płynę ,bo leje jak z cebra :wink: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Szpila dostala prezent naj naj Pilke pleciona z gumy ktora gra i spiewa oraz pali sie na czerwono ja sie nia rzuci odpowoednio mocno posiusialam sie teraz na nia patrzy ale co ona z nia robila to ja nie wierze szok chyba jej sie podoba (a pilka sama w sobie tandetna jak 150) :( Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst napisał(a):Szpila dostala prezent naj naj Pilke pleciona z gumy ktora gra i spiewa oraz pali sie na czerwono ja sie nia rzuci odpowoednio mocno posiusialam sie teraz na nia patrzy ale co ona z nia robila to ja nie wierze szok chyba jej sie podoba (a pilka sama w sobie tandetna jak 150) :(no to nie paskudż w gacie tylko rób fotki . Harley jak dostał ode mnie dużego piszczącego kuraka to się go przez godzine bał bidulek :wink: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 spoko bateryjki sie laduja zaraz jej schowam i oddam pozniej pilke ;) Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 dzis sa moje urodzinki, Wszystkich kostka dzis czestuje, a zabawa uraduje ;) :lol: 8) Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 no to czekam :wink: chłopaki dziękują za całusy w nos :P :B-fly: :beerchug: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to czekam :wink: chłopaki dziękują za całusy w nos :P :B-fly: :beerchug: :popcorn: Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='dbsst'] dzis sa moje urodzinki, Wszystkich kostka dzis czestuje, a zabawa uraduje ;) :lol: 8)ummmmmmmmmhmmmmmm kostka rewelka , aż mi po brodzie pociekło :kaffee_2: :tort: :pepsi: :beerchug: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 heheh pyszota nie ;) a jak chrupie ;) hahahahha :drinking: Quote
Recommended Posts