Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']hehe, może chesz troszke?bo zerwałam cały koszyczek? :lol:

jaki to jest maly zlosliwy czlek a tak jej ladnie z avantarka patrzy ;)

SAYMA :buzi: bedziesz musiala sama wysciskac Szpilankolade :d

a imprezke uwazam za otwarta ;)

WASZE od Szpili :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

a to nasze do Szpilakównej :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

:drinking:

EHhhh jak ja tylko dorwe tooo tak wycałuje że ąż jej fafelki zbieleją :buzi:

KARA cały koszyczek???? A co zostanie dla nas???

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

hihihi sayma trzymam Cie za slowo z tymi buziakami ja dzis gnebe tego pokemona i juz ma chyba dosc odemnie ae od Ciebie buziaka przyjmie ;)

Kara ja uwielbiam brzoskwinki Ty mnie dzis nerwowo wykonczysz :D

Posted

[quote name='sayma']

Z koszyczka zjadłam ledo kilka truskawek bo jak zbierałam to jedna truskawka szła do koszyczka, a druga truskawka do brzucha.

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma']

Z koszyczka zjadłam ledo kilka truskawek bo jak zbierałam to jedna truskawka szła do koszyczka, a druga truskawka do brzucha.

heheheheheh skad ja znam ta metode zbierania :roll: :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma']

hahahhaha ja tak zawsze zbieram jagody i nigdy prawie nic nie przynosze do domu :lol: :lol:

a teraz ide wcinać falafelki ale zaraz wracam oblewać Szpilakównej urodzinyyyy ( bo drugie to tzreba podwójnie oblać :wink: :lol: )

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma']

hahahhaha ja tak zawsze zbieram jagody i nigdy prawie nic nie przynosze do domu :lol: :lol:

a teraz ide wcinać falafelki ale zaraz wracam oblewać Szpilakównej urodzinyyyy ( bo drugie to tzreba podwójnie oblać :wink: :lol: )

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

hihihihihihihihihi niooooooooooooooo trzeba podwojnie oblac :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Koma napisał(a):
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Szpilki !!! :D :D :D
:new-bday:

za jej zdrówko!!
:drinking: :drinking: :drinking:

hihihi dzieki :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Kochanej Szpiluni wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj najlepszego z okazji 2 urodzin życzy ciotka Alicja , wujek TZ Cezary i młodszy wujek Jakub oraz rumak OZZY :new-bday: :tort: :smilecol: :multi: :laola: :HUT012: :loveu: :Dog_run: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinka: :popcorn: :BIG: :BIG: :bday: :B-fly: :laola:

a my nie mamy truskawek ,bo od wczoraj co chwilę leje i są burze i nie było na targowisku jak szłam do pracy :cry: :bigcry: :cry:

Posted

a my nie mamy truskawek ,bo od wczoraj co chwilę leje i są burze i nie było na targowisku jak szłam do pracy :cry: :bigcry: :cry:

Ala to ja się z Toba podzielę, jeszzce cały talerz przede mną stoi a mi sie już miejsce w brzuchalu skończyło :lol: :lol:

Posted

Alu :buzi: dziekujemy :D

a to dla wujka Cezarego :buzi: w nos
i dla wujka Kuby :buzi w nos

od Szpili

a to dla Rumaka krejzi horsa ;) :iloveyou:

Atomoc :buzi:

a ja wlasnie wrocilam ze sklepu nie dosc ze przeplacilam to jeszcze OCHYDNE te truskawki

nie lubie tej kobity ani jej sklepu to po co sie tam pchalam mam za swoje :evil:

Posted

Urodziny urodziny na imprezkę uderzymy. Parę kości, uszy świni i imprezkę rozkręcimy. Mięsa szponder, dwa kurczaki, no i tochę wołowiny, pobrykamy, polatamy, bo są Szpili urodziny. Oczywiście trochę coli, piwa, wina i radości, kabanosy, psie przysmaki można tego pozazdrościć. A w prezencie od Gomeza niech dziś Szpila w świat uderza i do Baskokraju zmierza.
Pozdrawiam

Posted

agabass napisał(a):
Urodziny urodziny na imprezkę uderzymy. Parę kości, uszy świni i imprezkę rozkręcimy. Mięsa szponder, dwa kurczaki, no i tochę wołowiny, pobrykamy, polatamy, bo są Szpili urodziny. Oczywiście trochę coli, piwa, wina i radości, kabanosy, psie przysmaki można tego pozazdrościć. A w prezencie od Gomeza niech dziś Szpila w świat uderza i do Baskokraju zmierza.
Pozdrawiam

o jaaaaaaaaa :modla: niesamowity wierszyk

dziekujemy :buzi:

Posted

Ło ranyśku :o wierszem gada :roll: super życzonka :wink:
no to rozkręcajcie imprezkę :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :kociak: :kociak: :drink_2: :eating: :popcorn: :tort: bo coś tu cicho

sayma to przechowaj ten talerzyk z owocem już płynę ,bo leje jak z cebra :wink:

Posted

Szpila dostala prezent naj naj Pilke pleciona z gumy ktora gra i spiewa oraz pali sie na czerwono ja sie nia rzuci odpowoednio mocno

posiusialam sie teraz na nia patrzy ale co ona z nia robila to ja nie wierze

szok chyba jej sie podoba

(a pilka sama w sobie tandetna jak 150) :(

Posted

dbsst napisał(a):
Szpila dostala prezent naj naj Pilke pleciona z gumy ktora gra i spiewa oraz pali sie na czerwono ja sie nia rzuci odpowoednio mocno

posiusialam sie teraz na nia patrzy ale co ona z nia robila to ja nie wierze

szok chyba jej sie podoba

(a pilka sama w sobie tandetna jak 150) :(
no to nie paskudż w gacie tylko rób fotki . Harley jak dostał ode mnie dużego piszczącego kuraka to się go przez godzine bał bidulek :wink:

Posted

[quote name='dbsst']

dzis sa moje urodzinki,

Wszystkich kostka dzis czestuje,

a zabawa uraduje ;)

:lol: 8)ummmmmmmmmhmmmmmm kostka rewelka , aż mi po brodzie pociekło :kaffee_2: :tort: :pepsi: :beerchug: