dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):No cóż mam głupi komputer i samo się nie owteiera, albo chyba,że jest taki mądry i nie chce mnie uzależnić od DGM :lol: :lol: hehehe gloopiutk ;) Quote
Wojtek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Sprawa prosta, trzeba władować przeglądarke do autostartu, a stronę startową mieć z dogo :D Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 a to jedna czesc prezetu urodzinowego mojej Szpili :D w domu od wczoraj fetujemy :D Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Wojtek napisał(a):Sprawa prosta, trzeba władować przeglądarke do autostartu, a stronę startową mieć z dogo :D hihihi ale widzisz u mnie palec szybszy niz mozg ;) ja nie mam startowej dogo a sie jednak otworzyla :D Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 niom dzis :D :tort: i cos specjalnie dla Kary :D Quote
Ariadna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 jedna czesc prezentu to swinskie kopytko , ktore szpila lyka lezac na odlodze, a druga czesc?... moze swinski ryjek ...czakajacy na nia ...przy stole?! :lol: Szpila, twoje zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: :new-bday: p.s. dbsst jak tam "milion dollar kurs"? 8) Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Ariadna napisał(a):jedna czesc prezentu to swinskie kopytko , ktore szpila lyka lezac na odlodze, a druga czesc?... moze swinski ryjek ...czakajacy na nia ...przy stole?! :lol: Szpila, twoje zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: :new-bday: p.s. dbsst jak tam "milion dollar kurs"? 8) hehe dzieki z jednej atrakcji zdjec nie ma bo nam baterie padly a dzis byla juz micha niespodziewanka i zaraz dostanie pilke (moze beda zdjecia ;) a powoli sie toczy ku ;) a cio :D Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Sto lat dla Szpili !!! A zdjecie świetne trufelka :angel: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Musiałam się dobrze przyjrzeć żeby zobaczyć z której strony ta fota została zrobiona :lol: świetna! Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):Musiałam się dobrze przyjrzeć żeby zobaczyć z której strony ta fota została zrobiona :lol: świetna! ciesze sie ze sie podoba niestety pozniej aparat pokazal :eviltong: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 No to nie grzeczny ten aparat :lol: Dobra ja na 10min lece bo próbuje od 30min wyjść z DGM i mi się nie udaje, a chcę iść nazrywac sobie truskawek :lol: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):No to nie grzeczny ten aparat :lol: Dobra ja na 10min lece bo próbuje od 30min wyjść z DGM i mi się nie udaje, a chcę iść nazrywac sobie truskawek :lol: o qrde myslalam ze uda mi sie odzis bez truskawek ale chyba do sklepu musze wyskoczyc :evilbat: Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='dbsst']i ostatnia fota mniam hahahhaha faktycznie trzeba się powpatrywać troszeczkę, żeby zobaczyć gdzie rreszta Szpilakówny może stać :D :D :D suuuperaśna foteczka Dbsst ja się chyba obraże na ten Twój aparat bo on zawsze w najciekawszych momentach robiiii :eviltong: a my potem przez to foteczek nie mamy :cry: :cry: Musisz go ładnie poprosić to może przestanie robic :eviltong: SZPILAKU SŁODZIAKU 100 lat :tort: :laola: to zaraz zaczynamy Szpilakową imprezkę :B-fly: :beerchug: :beerchug: KARA tylko zostaw troszke tych truskaweczek dla nas :wink: :D Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):No to nie grzeczny ten aparat :lol: Dobra ja na 10min lece bo próbuje od 30min wyjść z DGM i mi się nie udaje, a chcę iść nazrywac sobie truskawek :lol: o qrde myslalam ze uda mi sie odzis bez truskawek ale chyba do sklepu musze wyskoczyc :evilbat: hehe, może chesz troszke?bo zerwałam cały koszyczek? :lol: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):hehe, może chesz troszke?bo zerwałam cały koszyczek? :lol: jaki to jest maly zlosliwy czlek a tak jej ladnie z avantarka patrzy ;) SAYMA :buzi: bedziesz musiala sama wysciskac Szpilankolade :d a imprezke uwazam za otwarta ;) WASZE od Szpili :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 no co ja chciałam tylko poczęstować :lol: A są takie duże, czerwone, soczyste i pyszne 8) Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):no co ja chciałam tylko poczęstować :lol: A są takie duże, czerwone, soczyste i pyszne 8) normalnie ja zaraz ukatrypie :snipersm: sayma trzymaj mnie :fadein: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a)::evilbat: :evilbat: :evilbat: Ty bestio :lol: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a)::evilbat: :evilbat: :evilbat: Ty bestio :lol: Buuu poskarze sie mamie :( ja tu z grzecznosci truskawkami czestuje a tu od besti mnie wyzywają :lol: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a)::evilbat: :evilbat: :evilbat: Ty bestio :lol: Buuu poskarze sie mamie :( ja tu z grzecznosci truskawkami czestuje a tu od besti mnie wyzywają :lol: zaraz normalnie teleportuje sie przez monitor i zjem Ci wszystkie tuskawy Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a)::evilbat: :evilbat: :evilbat: Ty bestio :lol: Buuu poskarze sie mamie :( ja tu z grzecznosci truskawkami czestuje a tu od besti mnie wyzywają :lol: zaraz normalnie teleportuje sie przez monitor i zjem Ci wszystkie tuskawy dobrze,że dużo jest owoców :lol: aaa na koniec sierpnia będą u mnie brzoskwinie, lubisz? :lol: Quote
Recommended Posts