KaRa_ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Przyznam się Ci Dbsst,że za truflami nie przepadam :lol: uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Szpila jestes bezpieczna wylas z pod stolu ;) :lol: Hmmm trzeba Szpile jeszcze postraszyć, powiedz jej,że ma oczka jak migdałki :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Atomic napisał(a):Jaki śliczny nosek :o :o :lol: hihihihi dziekuje :D Kara a czy Ty lubisz migdlaki Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='dbsst'] a to ostatnie z serii slizgawkowej ;)zjechała :o Quote
Atomic Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 dbbst , gdzie jestes ?? :lol: czekamy na kolejne sliczne foteczki Twojego cuda :) Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Lubię :lol: :lol: Szpila uciekaj Kara na horyzacie ;) :lol: Alu ona wniega i zjezdza :D Atomic Ty diable ;) :lol: nie dosc Ci fot ;) Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Tanczonca z tolami ;) a fafelki jak patelnie Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='dbsst']Tanczonca z tolami ;) a fafelki jak patelnie no cudo moje ,pomiziańce tochane :calus: Quote
agabass Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 hahahaha Szpilka a co Gomez na to też się śmieje Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 hehehehe bedzie dym bedzie dym ;) :lol: 8) Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 [quote name='agabass']hahahaha Szpilka a co Gomez na to też się śmieje Gomez czemu sie z mnie smiejesz :( :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Jaka słodziakowata :loveu: :angel: :loveu: :angel: :loveu: więcej :angel: :evilbat: :angel: Quote
sayma Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='dbsst'] :lilangel: boooossssshhhhhheee, aż mnie coś za serduszko ścisnęło mojaaa mordeczka koofannaa :loveu: :loveu: :loveu: czy to też Marcin robił?? Quote
sayma Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 przepraszam ihihi :oops: :oops: :oops: suuuperaśne jest :buzi: Szpilakowa modelina pierwsza klasa i cierpliwość ma....... mój na widok aparatu zawija sie szybciutko i ucieka do łazienki :D :D Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 No rozkocha moja :calus: :loveu: A twój rumak to panu nauczycielowju w słowo wchodzil , bo na koniec juz mu sie nudziło i jak pan robił wykład o zębach , żarciu i etc to horsik robił tak : ołłłuuuuuuuuuuuuu , mniiiiiiam , ałłłłłłłłu, no i takie tam wow wow wow . A zajęcia nam się przedlużyły bo była burza i oberwanie chmury ,a potem ćwiczenia w wodzie po kostki /jak wróciłam robiłam pranie :evil: /jak było waruj to Ozzy walił się prosto tam gdzie było więcej wody a nie tam gdzie stał :evilbat: .No i państwo n-le przywiezli nam z Czech kagańczyk dla chłopczyka /teraz w nim dopiero wygląda jak zbój Madej. Jak Kuba wróci z Ozzym i TZ tem ze spaceru to go nakuszę żeby machnął fotkę w namordniku Rumakowi :wink: Quote
daga10011 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Szpilencja slodziacha :D :P ..w koncu fotki na galerii-ale czytania tez duzo :lol: .Ala-czekamy na fotki zboja madeja :lol: :lol: :lol: ..wy juz zaawansowani na komendzie waruj :P :D .jak dlugo juz uczeszczacie na PT??? Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No rozkocha moja :calus: :loveu: A twój rumak to panu nauczycielowju w słowo wchodzil , bo na koniec juz mu sie nudziło i jak pan robił wykład o zębach , żarciu i etc to horsik robił tak : ołłłuuuuuuuuuuuuu , mniiiiiiam , ałłłłłłłłu, no i takie tam wow wow wow . A zajęcia nam się przedlużyły bo była burza i oberwanie chmury ,a potem ćwiczenia w wodzie po kostki /jak wróciłam robiłam pranie :evil: /jak było waruj to Ozzy walił się prosto tam gdzie było więcej wody a nie tam gdzie stał :evilbat: .No i państwo n-le przywiezli nam z Czech kagańczyk dla chłopczyka /teraz w nim dopiero wygląda jak zbój Madej. Jak Kuba wróci z Ozzym i TZ tem ze spaceru to go nakuszę żeby machnął fotkę w namordniku Rumakowi :wink: hahahahaha moj Ci on moj :D dzielny chlopak :d czekam oczywiscie na zdjecie :D dziekuje Wam za mile slowa ;) sayma jutro Cie dopadne ;) mam aparacik :D ale nie mam baterii :( :lol: Quote
Recommended Posts