dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 evaxon napisał(a):hehe to to ja wiem ze od brateczka ale ta twojeczka tez extreczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahah ale to glupio brzmi :evil_lol: dziękujeczka moja jedna wnuczeczka ma dobrego gusteczka hahha to za to brzmi dumnie ;) Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='dbsst'] no staram sie sisterka ale jakoś mnie to nie idzie jeszcze mi zostało kilka dni do wybrania leków może wtedy :p staraj się staraj :razz: dzis jak TZ mnie zwiezie na pocztę to Wam wyśle słowo nie chce wychodzic i sie włóczyc a poczte mam kawałek:razz: poczekam ...musisz ozdrowieć i nie wylaź z domeczku ....;) Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dbsst napisał(a):dziękujeczka moja jedna wnuczeczka ma dobrego gusteczka hahha to za to brzmi dumnie ;) hyhyhy i to bardzo dumnie:cool: :evil_lol: aa zapomniala bym.. troszke ciepelka zeby babcia szybko do zdrowia wracala...:evilgrin: :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 evaxon napisał(a):hyhyhy i to bardzo dumnie:cool: :evil_lol: aa zapomniala bym.. troszke ciepelka zeby babcia szybko do zdrowia wracala...:evilgrin: :evil_lol: hłe hłe hłe odrazu mi cieplej :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dbsst napisał(a):hłe hłe hłe odrazu mi cieplej :diabloti: :loveu::loveu::loveu: cieszkam sie ze moglam cie ocieplic hahah Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 doberek DOMINISIU :diabloti: wyogladałam Shpamele... i Shpilipsa............. beznadzieja :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: i życze szybkiego powrotu do zdrówka... mnie dziś bierze... czuje że gorączka mnie dopada... poce sie jak skunx a telepie mną jak cholera... NIE MOGE iść na L4 :shake: bo ......... dogo :placz::placz::placz: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 hehe ja tez nie chciałam iśc na L4 ale niestety............tak mnie zmogło, że nie miałam wyjścia -----jeszcze kilka dni chodzenia i szpital welcome by było :roll: tylko dwa tygodnie chodziłam z bólem klatki i osłabieniem ----- w tym czasie 2x przemarzłam raz zmokłam..........kto by pomyślał, że jednak pójde na L4 :mad::mad::mad: trzymaj sie moja niebieskowyfryzowana królowo ---sniłaś mi sie dziś Ty i Sis ksero ----byłyscie w Wawie :cool1: Quote
malawaszka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 aaa REWELKA!!!! SHPILIPS RULEZ!!!!! aż sama bym chciała taką koszulkę, ale jak ja będę wyglądała w koszulce z bokserem :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twoje zdrówko :drinking: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 malawaszka napisał(a):aaa REWELKA!!!! SHPILIPS RULEZ!!!!! aż sama bym chciała taką koszulkę, ale jak ja będę wyglądała w koszulce z bokserem :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twoje zdrówko :drinking: hehhe jak to jak ODLOTOWO :multi::multi::multi::multi: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 To ja podaje ciepłe kakałko albo herbatkę z rumem:diabloti: <mjami> Quote
BBeta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A ja sobie właśnie zrobiłam herbatke, ale z cytryną, nie z rumem :diabloti: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 no nie mozna tak o suchym pysku siedzieć:diabloti::diabloti::diabloti: <polewa> Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Witamy sie i zdrowia życzymy:multi::multi: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='dbsst'] trzymaj sie moja niebieskowyfryzowana królowo ---sniłaś mi sie dziś Ty i Sis ksero ----byłyscie w Wawie :cool1:to nie był sen :cool1: byłyśmy... ale obróciłaś sie na bok i spałaś dalej... więc se poszłyśmy :p ale ty siedząc na L4... masz kompka... a ja???? :placz::placz::placz: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='bigos']To ja podaje ciepłe kakałko albo herbatkę z rumem:diabloti: <mjami> mniaaaaaam rumek masz racje ide zrobić sobie herbate z wkładką [quote name='BBeta']A ja sobie właśnie zrobiłam herbatke, ale z cytryną, nie z rumem :diabloti: łe tam citrinka ;) [quote name='bigos']no nie mozna tak o suchym pysku siedzieć:diabloti::diabloti::diabloti: <polewa> tak jestem uzalezniona od rumu :sabber: [quote name='Medorowa']Witamy sie i zdrowia życzymy:multi::multi: witamy i zyczonka do serca przykładamy :multi::multi: [quote name='clockwork']to nie był sen :cool1: byłyśmy... ale obróciłaś sie na bok i spałaś dalej... więc se poszłyśmy :p ale ty siedząc na L4... masz kompka... a ja???? :placz::placz::placz: ale masz myśli ,ożesz leżać i myśleć o tym i o owym ;) maupy wredziochy se poszły i mnie nie obudziły :placz::placz::placz: Quote
BBeta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dbsst napisał(a):łe tam citrinka ;) I 6 łyżeczek cukru :diabloti: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dbsst napisał(a): tak jestem uzalezniona od rumu :sabber: a ja od samochodu:tard::wallbash::flaming: <ratunku> Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 BBeta napisał(a):I 6 łyżeczek cukru :diabloti: ...i 100cm w obwodzie:errrr::errrr::errrr: Quote
BBeta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 bigos napisał(a):...i 100cm w obwodzie:errrr::errrr::errrr: Sugerujesz, że mi pójdzie w biodra ?? :diabloti: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 BBeta napisał(a):I 6 łyżeczek cukru :diabloti: O KURCZE to Ty w ogole słodka nie jesteś jak musisz się tak dosładzać :eviltong::eviltong:;):evil_lol::evil_lol: a w ogole w szklance mieści się tyle cukru i czy czujesz smak czegoś oprócz słodyczy i w zasadzie po co Ci citrinka w tej herbacie jak ona i tak jest zasłodzona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bigos napisał(a):a ja od samochodu:tard::wallbash::flaming: <ratunku> e tak samochód..................ale rum :sabber: bigos napisał(a):...i 100cm w obwodzie:errrr::errrr::errrr: hahhaha ale chyba nie nasza Beata no chyba, że -100 w obwodzie właśnie jak Ty to robisz 6 łyżek cukru a Ciebie [rawie nie widac na fotach :roll: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 BBeta napisał(a):Sugerujesz, że mi pójdzie w biodra ?? :diabloti: No siakoś tak sugeruję:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Rum - :eating::sabber::chlup::popcorn::beerchug::drinka::drinking::drink1::sabber::sabber::sabber: Quote
BBeta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dbsst napisał(a):O KURCZE to Ty w ogole słodka nie jesteś jak musisz się tak dosładzać :eviltong::eviltong:;):evil_lol::evil_lol: a w ogole w szklance mieści się tyle cukru i czy czujesz smak czegoś oprócz słodyczy i w zasadzie po co Ci citrinka w tej herbacie jak ona i tak jest zasłodzona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musze sobie podnieść poziom cukru we krwi :diabloti: Herbate pije zawsze z takiej dużej szklanki o pojemności dwóch normalnych, więc nie jest tak źle :cool3: dbsst napisał(a):właśnie jak Ty to robisz 6 łyżek cukru a Ciebie [rawie nie widac na fotach :roll: Nie mam pojęcia :niewiem: bigos napisał(a):No siakoś tak sugeruję:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Póki co mi to nie grozi, waże 43kg, więc moge sobie pozwolić :diabloti: Quote
Recommended Posts