Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
hehe to to ja wiem ze od brateczka ale ta twojeczka tez extreczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buahahah ale to glupio brzmi :evil_lol:

dziękujeczka moja jedna wnuczeczka ma dobrego gusteczka

hahha to za to brzmi dumnie ;)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']

no staram sie sisterka ale jakoś mnie to nie idzie jeszcze mi zostało kilka dni do wybrania leków może wtedy :p
staraj się staraj :razz:

dzis jak TZ mnie zwiezie na pocztę to Wam wyśle słowo nie chce wychodzic i sie włóczyc a poczte mam kawałek:razz:
poczekam ...musisz ozdrowieć i nie wylaź z domeczku ....;)

Posted

dbsst napisał(a):
dziękujeczka moja jedna wnuczeczka ma dobrego gusteczka

hahha to za to brzmi dumnie ;)

hyhyhy i to bardzo dumnie:cool:
:evil_lol:

aa zapomniala bym.. troszke ciepelka zeby babcia szybko do zdrowia wracala...:evilgrin: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
hyhyhy i to bardzo dumnie:cool:
:evil_lol:

aa zapomniala bym.. troszke ciepelka zeby babcia szybko do zdrowia wracala...:evilgrin: :evil_lol:

hłe hłe hłe odrazu mi cieplej :diabloti:

Posted

doberek DOMINISIU :diabloti:

wyogladałam Shpamele... i Shpilipsa............. beznadzieja :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

i życze szybkiego powrotu do zdrówka... mnie dziś bierze... czuje że gorączka mnie dopada... poce sie jak skunx a telepie mną jak cholera...

NIE MOGE iść na L4 :shake: bo .........

dogo :placz::placz::placz:

Posted

hehe ja tez nie chciałam iśc na L4 ale niestety............tak mnie zmogło, że nie miałam wyjścia -----jeszcze kilka dni chodzenia i szpital welcome by było :roll:

tylko dwa tygodnie chodziłam z bólem klatki i osłabieniem ----- w tym czasie 2x przemarzłam raz zmokłam..........kto by pomyślał, że jednak pójde na L4 :mad::mad::mad:

trzymaj sie moja niebieskowyfryzowana królowo ---sniłaś mi sie dziś Ty i Sis ksero ----byłyscie w Wawie :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa REWELKA!!!! SHPILIPS RULEZ!!!!! aż sama bym chciała taką koszulkę, ale jak ja będę wyglądała w koszulce z bokserem :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Twoje zdrówko :drinking:

hehhe jak to jak ODLOTOWO :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dbsst']

trzymaj sie moja niebieskowyfryzowana królowo ---sniłaś mi sie dziś Ty i Sis ksero ----byłyscie w Wawie :cool1:to nie był sen :cool1: byłyśmy... ale obróciłaś sie na bok i spałaś dalej... więc se poszłyśmy :p

ale ty siedząc na L4... masz kompka... a ja???? :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='bigos']To ja podaje ciepłe kakałko albo herbatkę z rumem:diabloti: <mjami>

mniaaaaaam rumek masz racje ide zrobić sobie herbate z wkładką

[quote name='BBeta']A ja sobie właśnie zrobiłam herbatke, ale z cytryną, nie z rumem :diabloti:

łe tam citrinka ;)

[quote name='bigos']no nie mozna tak o suchym pysku siedzieć:diabloti::diabloti::diabloti:

<polewa>

tak jestem uzalezniona od rumu :sabber:

[quote name='Medorowa']Witamy sie i zdrowia życzymy:multi::multi:

witamy i zyczonka do serca przykładamy :multi::multi:

[quote name='clockwork']to nie był sen :cool1: byłyśmy... ale obróciłaś sie na bok i spałaś dalej... więc se poszłyśmy :p

ale ty siedząc na L4... masz kompka... a ja???? :placz::placz::placz:

ale masz myśli ,ożesz leżać i myśleć o tym i o owym ;)

maupy wredziochy se poszły i mnie nie obudziły :placz::placz::placz:

Posted

BBeta napisał(a):
I 6 łyżeczek cukru :diabloti:

O KURCZE to Ty w ogole słodka nie jesteś jak musisz się tak dosładzać :eviltong::eviltong:;):evil_lol::evil_lol:

a w ogole w szklance mieści się tyle cukru
i czy czujesz smak czegoś oprócz słodyczy
i w zasadzie po co Ci citrinka w tej herbacie jak ona i tak jest zasłodzona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bigos napisał(a):
a ja od samochodu:tard::wallbash::flaming: <ratunku>

e tak samochód..................ale rum :sabber:

bigos napisał(a):
...i 100cm w obwodzie:errrr::errrr::errrr:

hahhaha ale chyba nie nasza Beata no chyba, że -100 w obwodzie
właśnie jak Ty to robisz 6 łyżek cukru a Ciebie [rawie nie widac na fotach :roll:

Posted

dbsst napisał(a):
O KURCZE to Ty w ogole słodka nie jesteś jak musisz się tak dosładzać :eviltong::eviltong:;):evil_lol::evil_lol:

a w ogole w szklance mieści się tyle cukru
i czy czujesz smak czegoś oprócz słodyczy
i w zasadzie po co Ci citrinka w tej herbacie jak ona i tak jest zasłodzona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Musze sobie podnieść poziom cukru we krwi :diabloti: Herbate pije zawsze z takiej dużej szklanki o pojemności dwóch normalnych, więc nie jest tak źle :cool3:

dbsst napisał(a):
właśnie jak Ty to robisz 6 łyżek cukru a Ciebie [rawie nie widac na fotach :roll:

Nie mam pojęcia :niewiem:

bigos napisał(a):
No siakoś tak sugeruję:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Póki co mi to nie grozi, waże 43kg, więc moge sobie pozwolić :diabloti: