dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 jestem zla :( papa rozrabiajcie sobie dalej na dgm ;) Quote
daga10011 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ja tez jestem zla..ja kce szpili wiecej na filmiku :wink: :cry: :cry: :cry: :cry: ..a ja tyz spac ide zaraz-bo PT jutro :lol: Quote
sayma Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 hahahhaahha Szpila śpiewaczka number ONE !!!! hahahah szkoda, że piłeczki niiiii maaaa :( :( Quote
anetta Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 :D ja tez chce filmik :D Jak juz bedzie wszystko Ok z nim to poprosze neta.hard@wp.pl :Fade-col: Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 [quote name='anetta']:D ja tez chce filmik :D Jak juz bedzie wszystko Ok z nim to poprosze neta.hard@wp.pl :Fade-col: nie ma sprawy ;) Quote
KaRa_ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Wystarczyło,że mnie troche czasu nie było a tu tyle stron miałam do czytania, zlitujcie się nad moimi gałkami ocznymi :lol: :lol: :lol: A Szpilunia miodzio :angel: Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Wystarczyło,że mnie troche czasu nie było a tu tyle stron miałam do czytania, zlitujcie się nad moimi gałkami ocznymi :lol: :lol: :lol: A Szpilunia miodzio :angel: hheheheehehe to nie czytaj tylko przez zdjecia przelatuj ;) Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Jakie mięśnie :lol: hehehe raczej jaka szybka ;) Quote
KaRa_ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Trufelek jak słodziutko śpi :angel: Dbsst Ty taką masz lodówe w domu,że Szpilka musiała wejść pod koc???Widać czynszu się nie płaci :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Trufelek jak słodziutko śpi :angel: Dbsst Ty taką masz lodówe w domu,że Szpilka musiała wejść pod koc???Widać czynszu się nie płaci :lol: :lol: zartujesz sobie chyba to dama ona pod kocem zawsze spi :D i powiem ze zima jak sie przekreca to tak zeby z siebie nie zrzucic kocyka ;) Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Taaa każda ściema jest dobra :lol: ale slowo a teraz spi na łabedzia :-? ze jej wygodnie Quote
KaRa_ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ja sobie zrobiłam łóżeczko, bo zaraz idę spać ale niestety już mi dwa psy zajeły mi łóżko oraz 3 koty :-? Quote
sayma Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 hihihihih Kara to Tobie nic innego nie pozostało bidulko jak zejść na podłoge :wink: :D Quote
KaRa_ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Hehe będą miały miłą pobudkę zwalenia z kołdry :lol: Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 sayma napisał(a):hihihihih Kara to Tobie nic innego nie pozostało bidulko jak zejść na podłoge :wink: :D nie jeszcze mozesz zostac z nami to druga opcja ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Jaki ten trufel śliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miodzio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 hihihihihihi tylko z dala z zabkami od niego ;) Quote
KaRa_ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Przyznam się Ci Dbsst,że za truflami nie przepadam :lol: Quote
dbsst Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Przyznam się Ci Dbsst,że za truflami nie przepadam :lol: uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Szpila jestes bezpieczna wylas z pod stolu ;) :lol: Quote
Recommended Posts