dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 [quote name='Atomic']Świetna fota :) Chcemy wiecej :) hehehehe mowisz i masz ;) i narazie wiecej nie daje bo ide sie pobawic ;) Quote
Atomic Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 dbsst napisał(a):Atomic napisał(a):Świetna fota :) Chcemy wiecej :) hehehehe mowisz i masz ;) Cudoooo :) Quote
sayma Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):hahahahahha ale ma fafliska upiaszczoneee :D buziak byłby nieco szorstki hihihihhih ale spojrzenie jest takie buzikowe strasznie podoba mi sie ta fota zgadnijcie kto robil :D jest w moim pokoju aparat cyfrowy :D ;) no jasne, że Ty :D :roll: czyli teraz zasypiesz nas fotami mam nadzieję :) a do kiedy masz aparacik???? Quote
Pasavera Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: Hi hi kochana Szppiluńka :calus: A jaki piaseczek osiedlowy :lol: 8) I całe fafelki w nim :P Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):hahahahahha ale ma fafliska upiaszczoneee :D buziak byłby nieco szorstki hihihihhih ale spojrzenie jest takie buzikowe strasznie podoba mi sie ta fota zgadnijcie kto robil :D jest w moim pokoju aparat cyfrowy :D ;) no jasne, że Ty :D :roll: czyli teraz zasypiesz nas fotami mam nadzieję :) a do kiedy masz aparacik???? tylko dzis ale Marcino teraz z nim lata ;) i Szpile meczy a ta fota to Marcina nie moje PAs dziekujemy Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 a to cos speeeeeeeeeeecjalnego dla WSZYSTKICH WYTRWALYCH ;) :lol: Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Atomic napisał(a):Słokie fafelki :) :lol: hihihi ciesze sie ze firanellki sie podobaja :D Quote
sayma Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 buuuuuuuuuhahahhahahahha nie mogę kosmoszpilak :D Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 [quote name='sayma']buuuuuuuuuhahahhahahahha nie mogę kosmoszpilak :D hehehehehe kosmoszpilak podoba mnie sie :D Quote
sayma Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma']buuuuuuuuuhahahhahahahha nie mogę kosmoszpilak :D hehehehehe kosmoszpilak podoba mnie sie :D hihihih i to tez Paziutek pstrykał?? Quote
agabass Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ach ta Szpila zalotnica. Nic więcej nie powiem. Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Justi0022 napisał(a):czekamy na dalsze efekty sesji :D hihihihi wlasnie obrabiam zdjecia mam tez filmiki ;) jak moj pies gada i jak gryzie pilke :D ;) Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 agabass napisał(a):no to czekamy na rozmowę z Gwiazdą tylko czy na dgm mozna wstawic film :roll: wie ktos Quote
agabass Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 zapytaj baskomaniaka napewno Ci odpowie i poomoże Pozdrawiam Quote
Atomic Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):no to czekamy na rozmowę z Gwiazdą tylko czy na dgm mozna wstawic film :roll: wie ktos No własnie... Tez mam ten dylemat... Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 agabass napisał(a):zapytaj baskomaniaka napewno Ci odpowie i poomoże Pozdrawiam oki ;) Quote
daga10011 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ale party na topicu :lol: ..musialam kopac tyle stron :P ..sliczne foteczki :lol: .a filmik-ja kce 8) Quote
Justa Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 :o :o :o Bosz, jaka ona chudziutka jest! :o :o :o Quote
Recommended Posts