Ariadna Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='agabass']Cmok dla Szpili menelika pospolitego. A od kogo ona tego się nauczyła? hiihihihi pewnie od Pana. Pozdrawiam no wiadomo ze nie odemnie hahahahahahhahaha o Ala to Ty masz luksusy ja nie mam wanny :( chyba ze sie w miske wpakuje hahahahaha Dbsst po co Ci wanna bierz przykład ze Szpili: O! O! O! wlasnie... dbsst i jeszcze tak pozuj!!!! :lol: :lol: Moze Wind da sie namowic? 8) Co dziewczyny? Chcemy zobaczyc zdjecia dbsst i szpili , razem "facet to face" w blotku? :lol: Quote
daga10011 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='dbsst']qrcze kto wie moze dostaly nozek ;) to na pocieszenie zeszloroczny jeszcze menelik ;) ale boska fota!!! :P :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Ariadna'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='agabass']Cmok dla Szpili menelika pospolitego. A od kogo ona tego się nauczyła? hiihihihi pewnie od Pana. Pozdrawiam no wiadomo ze nie odemnie hahahahahahhahaha o Ala to Ty masz luksusy ja nie mam wanny :( chyba ze sie w miske wpakuje hahahahaha Dbsst po co Ci wanna bierz przykład ze Szpili: O! O! O! wlasnie... dbsst i jeszcze tak pozuj!!!! :lol: :lol: Moze Wind da sie namowic? 8) Co dziewczyny? Chcemy zobaczyc zdjecia dbsst i szpili , razem "facet to face" w blotku? :lol: jestem za i nigdy przeciw :lol: :lol: :lol: Tylko obawiam sie ze dbst bedzie miala inne zdanie-chociaz zdjecia z corcia :wink: Quote
sayma Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='daga10011'][quote name='Ariadna'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='agabass']Cmok dla Szpili menelika pospolitego. A od kogo ona tego się nauczyła? hiihihihi pewnie od Pana. Pozdrawiam no wiadomo ze nie odemnie hahahahahahhahaha o Ala to Ty masz luksusy ja nie mam wanny :( chyba ze sie w miske wpakuje hahahahaha Dbsst po co Ci wanna bierz przykład ze Szpili: O! O! O! wlasnie... dbsst i jeszcze tak pozuj!!!! :lol: :lol: Moze Wind da sie namowic? 8) Co dziewczyny? Chcemy zobaczyc zdjecia dbsst i szpili , razem "facet to face" w blotku? :lol: jestem za i nigdy przeciw :lol: :lol: :lol: Tylko obawiam sie ze dbst bedzie miala inne zdanie-chociaz zdjecia z corcia :wink:] ja kceeem zdjęcia z córcią!!!!! Ale myslę, że dla modeliny naszej Dbsst się poświęci i ............... :wink: :D Quote
sayma Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 dbsst napisał(a):N I G D Y w zyciu 8) no tak, jest taka ksiązka :wink: :D to kiedy sesja?? Quote
Alicja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 dbsst napisał(a):N I G D Y w zyciu 8)uparta jestes :-? Quote
KaRa_ Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Dbsst zrób takie zdjęcie :D Bo jeśli nie zrobisz to truskawek nie dostaniesz :lol: Ja zmykam bo jade na Lednice :wink: Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 malawaszka napisał(a)::evilbat: nie kokietuj :evilbat: hehehe waszeczka widze ze masz wejscie smoka ;) bez szantazy ja sie w blocie nie taplam :evilbat: Quote
Alicja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a)::evilbat: nie kokietuj :evilbat: hehehe waszeczka widze ze masz wejscie smoka ;) bez szantazy ja sie w blocie nie taplam :evilbat:a podobno kąpiele błotne oczień zdrowe :lol: Quote
sayma Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 :evilbat: hihihih no jak to dla córci sie nie wytaplasz hehehe Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 sayma napisał(a)::evilbat: hihihih no jak to dla córci sie nie wytaplasz hehehe nie nie nie ja sie w blocie kompac sie nie bede TZ nie wpusci mnie potem do domu :lol: Quote
sayma Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma']:evilbat: hihihih no jak to dla córci sie nie wytaplasz hehehe nie nie nie ja sie w blocie kompac sie nie bede TZ nie wpusci mnie potem do domu :lol: hahahahh wpusci, wpuści bo zrobimy tak jak TZ ze Szpilakówną :wink: :D Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 nie nie nie mam naowe zdjecia szpili :D :D :D :D :D ale narazie ide na obiad :D Quote
sayma Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 no właśnie czekamy i czekamy i fotek niet.......... :( :( :( Quote
Atomic Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 No właśnie... Gdzie dbsst i fotki ? :evil: :lol: Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 zjadlam wyszlam z psem teraz jakas fote moge wstawic ;) Quote
sayma Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 hahahahahha ale ma fafliska upiaszczoneee :D buziak byłby nieco szorstki hihihihhih Quote
dbsst Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 sayma napisał(a):hahahahahha ale ma fafliska upiaszczoneee :D buziak byłby nieco szorstki hihihihhih ale spojrzenie jest takie buzikowe strasznie podoba mi sie ta fota zgadnijcie kto robil :D jest w moim pokoju aparat cyfrowy :D ;) Quote
Recommended Posts