daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 jutro jeszcze tone gruzu musze wywalic z ogrodu :lol: ...moze w niedziele siade na kompem i doprowadze go do porzadku :roll: Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 To ja na jutro mam lepsze zadanie :lol: bo zaczeły się u mnie truskawki i spędze cały wolny czas na poszukiwaniu w krzaczkach truskawek i zrobie jakieś ciasto :lol: Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 to jak znajdziesz truskawki-zapros dbst :lol: ...ona sie tak w nich lubuje :lol: .ja zjadlam 2 kilo w ciagu 2 dni i juz mam dosc :lol: Quote
Maga100 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Chciałam tylko wtrącić, ze Szpilunia piękna jest :loveu: Taka mordka :loveu: Mam zamiar obejrzeć całe 200coś stron w wolnej chwili, na razie oglądałam wybiórczo :D Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 daga10011 napisał(a):warte obejrzenia Maga-naprawde :D :P Popieram :lol: Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):U mnie jest gigantyczne pole truskawek :lol: KARA to ja z tego L.......... dobiegne nawet na piechotke jak Ty masz truskaweczki :wink: :D Quote
Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Dziewczyny, zajrzyjcie do mnie, chcę się z Wami podzielić ważną wiadomością i usłyszeć Wasze opinie w tej sprawie. Taka jestem podekscytowana, że aż się cała trzęsę. Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 tuj est czesc linkow z tej galerii wieksza czesc ;) qrde tyle truskawek bedzie na nas czekac :D :D :D :D :D Maga100 szaraduszka dziekuje :D a Wy ,i tu o truskawkach nie mowcie bo resztki wlasnie wyjadam :D Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='dbsst']tuj est czesc linkow z tej galerii wieksza czesc ;) qrde tyle truskawek bedzie na nas czekac :D :D :D :D :D Maga100 szaraduszka dziekuje :D a Wy ,i tu o truskawkach nie mowcie bo resztki wlasnie wyjadam :Da ja wróciłam z pracy i truskawek nie ma w domku :evil: Kubek mówi że się wyprowadziły :( ale mu nie wierzę :evilbat: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 qrcze kto wie moze dostaly nozek ;) to na pocieszenie zeszloroczny jeszcze menelik ;) Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 buziacek tochany , daj Szpilci buziaka w centralkę /od ciotki Alicji/ :calus: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):buziacek tochany , daj Szpilci buziaka w centralkę /od ciotki Alicji/ :calus: hihihihi robi sie wlasnie ma wystawione systko co bede zaraz calowac ;) Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 całować, całować i to dobrze i sprawiedliwie :lol: a ja se ide dziś na piwelko i kiełbaskę , a to z okazji spotkania po wygranym korowodzie dzielnic /no to juz nie będe teraz jeśc purskawek ,bo mi się bałagan w brzuszku porobi/,no i mam fajny początek weekendu :wink: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):całować, całować i to dobrze i sprawiedliwie :lol: a ja se ide dziś na piwelko i kiełbaskę , a to z okazji spotkania po wygranym korowodzie dzielnic /no to juz nie będe teraz jeśc purskawek ,bo mi się bałagan w brzuszku porobi/,no i mam fajny początek weekendu :wink: a i ja dzis ide na browarka ale truskawy wciagne trudno weme moj brzuchola na dwa ognie a jutro...............................moza szum lililoilil ;) :lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):całować, całować i to dobrze i sprawiedliwie :lol: a ja se ide dziś na piwelko i kiełbaskę , a to z okazji spotkania po wygranym korowodzie dzielnic /no to juz nie będe teraz jeśc purskawek ,bo mi się bałagan w brzuszku porobi/,no i mam fajny początek weekendu :wink: a i ja dzis ide na browarka ale truskawy wciagne trudno weme moj brzuchola na dwa ognie a jutro...............................moza szum lililoilil ;) :lol:oj z tym szumem :evil: ...............no chyba ze ty faftycznie nad morze :o kurcze ja byłam 8 godz. w pracy i ciężko myślę :-? Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 hihi moze mi sie marzy a poki co spuszczam wode w wc zamykam oczy i sobie wyobrazam czesto tez w strone swiatelek wystawiam twarz coby tak realnie bylo ;) :D Quote
agabass Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Cmok dla Szpili menelika pospolitego. A od kogo ona tego się nauczyła? hiihihihi pewnie od Pana. Pozdrawiam Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 dbsst napisał(a):hihi moze mi sie marzy a poki co spuszczam wode w wc zamykam oczy i sobie wyobrazam czesto tez w strone swiatelek wystawiam twarz coby tak realnie bylo ;) :Dtylko nie idż w strone światła.... :lol: ja se namiastke morza to robie w wannie ,leże sobie ,wentylator robi szum a stopemi plumskam i robie fale :oops: :lol:a o piasek na podłodze to Ozzy dba :wink: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 agabass napisał(a):Cmok dla Szpili menelika pospolitego. A od kogo ona tego się nauczyła? hiihihihi pewnie od Pana. Pozdrawiam no wiadomo ze nie odemnie hahahahahahhahaha o Ala to Ty masz luksusy ja nie mam wanny :( chyba ze sie w miske wpakuje hahahahaha Quote
sayma Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']Cmok dla Szpili menelika pospolitego. A od kogo ona tego się nauczyła? hiihihihi pewnie od Pana. Pozdrawiam no wiadomo ze nie odemnie hahahahahahhahaha o Ala to Ty masz luksusy ja nie mam wanny :( chyba ze sie w miske wpakuje hahahahaha Dbsst po co Ci wanna bierz przykład ze Szpili: Quote
Recommended Posts