dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ode mnie tam jest ok 8km wiem bo jezdze tam nad jezioro na rowerze, Więc tak ok 10km od Poznania :wink: oo a jaki dojazd jest z Poznania??? i gdzie tam jest jakis dworek czy cosik Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 suuuper to bliziutko :wink: :D hahah to poznamy Twoje pieski Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a):oj sayma i ja dzis sobie piffko chyba chlapne :D Ala wystawimy ja jako naszego czarnego konia ;) :D hahaha hihihih chyba jako truskawkowego konia :wink: :D to za zdrówko :beerchug: Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a)::popcorn: sayma :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Dojaz z Poznania??tak chyba nie ma żadnego dojazdu tak mi się wydaje...żaden autobus tam raczej nie kursuje i PKP chyba nie ma :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dojaz z Poznania??tak chyba nie ma żadnego dojazdu tak mi się wydaje...żaden autobus tam raczej nie kursuje i PKP chyba nie ma :lol: :o o cholera Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dojaz z Poznania??tak chyba nie ma żadnego dojazdu tak mi się wydaje...żaden autobus tam raczej nie kursuje i PKP chyba nie ma :lol: :o :o :o łłłłłooooo matko to jak my z Poznania tam dojedziemy :-? :D Dbsst rowery bierzemy :wink: :D Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):A jakaś ruina jest tam nazywana dworkiem :lol: ruina tam ma byc cos do mieszkania a nie ruina sayma slyszysz Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Przypomniało mi się jest tam autobus do Poznania :lol: Mam nadzieje,że jeszcze on kursuje :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Dojaz z Poznania??tak chyba nie ma żadnego dojazdu tak mi się wydaje...żaden autobus tam raczej nie kursuje i PKP chyba nie ma :lol: :o :o :o łłłłłooooo matko to jak my z Poznania tam dojedziemy :-? :D Dbsst rowery bierzemy :wink: :D qrcze nie wiem bedziesz niosla mi bagaz ;) 8) :lol: a jak ten bus sie nazwya zeby go mozna bylo sprawdzic Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 http://www.man.poznan.pl/~marcinp/pages/polska/poznan75.html to jest ten dworek 8) Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Przypomniało mi się jest tam autobus do Poznania :lol: Mam nadzieje,że jeszcze on kursuje :lol: KARA dzięki :buzi: ulżyło mi tylko jeszzce ta ruina mnie przeraża hihih :wink: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Kara jestes kochana my tam bedziemy mieszkac - narazie Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):http://www.man.poznan.pl/~marcinp/pages/polska/poznan75.html to jest ten dworek 8) :o :o :o hahahha nie może być ihihihih suuuperancki :D :D Dbsst jedziemy napewno?? :wink: :D Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 http://www.tpbus.com.pl/roz-n/mapaTPBUS.htm tu jest o tych autobusach i jest zanzaczone Lusówko,że przejezdza :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):http://www.man.poznan.pl/~marcinp/pages/polska/poznan75.html to jest ten dworek 8) :o :o :o hahahha nie może być ihihihih suuuperancki :D :D Dbsst jedziemy napewno?? :wink: :D qrde aparaty trzeba by wziasc tylko gdzie to zrzucac :roll: Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 qrcze nie wiem bedziesz niosla mi bagaz ;) 8) :lol: jako truskawkowy koń poniosę Cie na moim grzbiecie :) Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 A co Wy tam będziecie robić? :o Mam nadzieje,że do mnie wpadniecie :lol: Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):A co Wy tam będziecie robić? :o Mam nadzieje,że do mnie wpadniecie :lol: no pewnie że tak jeszzce bedziesz miała nas dosyć :wink: :) Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 [quote name='sayma']qrcze nie wiem bedziesz niosla mi bagaz ;) 8) :lol: jako truskawkowy koń poniosę Cie na moim grzbiecie :) hahaha stoi ;) :d Kara tam bedziemy na kursie :D i ja mysle ze predzej Ty nas odwiedzisz bo my ofiary sie zaraz zgubimy no i nie mamy transportu jakim jest ROWER Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Czego kursie? :o W tej wiosce sa jakies kursy? :o Ja tam umiem ledo rowrem dojechać i to do Lusowa wieś obok:lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Czego kursie? :o W tej wiosce sa jakies kursy? :o Ja tam umiem ledo rowrem dojechać i to do Lusowa wieś obok:lol: terapii manualnej :roll: bedziemy tam teraz mieszkac przez tydzien 26 przyjedziemy :D Quote
Recommended Posts