dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nie na innych fotach tez bedzie wdac ze miala ladniejszy kolor zobaczysz jaka miala klatecke ;)to może podfarbój :roll: cholercia ale jaki kolor to byl 8) Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Szpilka teraz ladniej wyglada :P .Co ty wygadujesz,ze klatke miala wieksza :roll: :lol: ide gruz przewalac-do 10 niemoge czekac bo kontener wynajelam od mpo tylko na 24 godziny :-? Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 daga10011 napisał(a):Szpilka teraz ladniej wyglada :P .Co ty wygadujesz,ze klatke miala wieksza :roll: :lol: ide gruz przewalac-do 10 niemoge czekac bo kontener wynajelam od mpo tylko na 24 godziny :-? cholercia a na serio kcialam Ci pomoc :D Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sama musisz nie pomożemy :( mozemy wspierac cie duchowo :D cholrea ale ciezki ten gruz Alu pomoz mi bo nie uniese :bigcool: Quote
Siostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 debe miła, trochę bredzisz ( za przeproszeniem ofkors) rok temu Szpila była pięknym - ale dzieckiem jeszcze, a teraz jest piękną - ale już młodą damą. Ty tez nie wyglądałaś identycznie, weźmy na to 6 lat temu, co nie? :wink: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Siostra napisał(a):debe miła, trochę bredzisz ( za przeproszeniem ofkors) rok temu Szpila była pięknym - ale dzieckiem jeszcze, a teraz jest piękną - ale już młodą damą. Ty tez nie wyglądałaś identycznie, weźmy na to 6 lat temu, co nie? :wink: no niby tak ale proporcjonalnie :roll: moze to zdjecie nie jest takie wyrazne ;) teraz robie porzadek w zdjeciach szpila ale pozniej jak powstawiam te zeszloroczne to zobaczycie ;) :D Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 [quote name='Siostra']uprzedzam lojalnie:ja nie zobaczę :D hehehehehehe why :D Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 hihihi no i jak Debeściarko zmieniłaś się już w truskawencję?? Hihihih i tak nie pobijesz mojego wczorajszego rekordu :wink: :D a ja się właśnie zabieram do pierwszego talerza truskaweczek :eating: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 sayma napisał(a):hihihi no i jak Debeściarko zmieniłaś się już w truskawencję?? Hihihih i tak nie pobijesz mojego wczorajszego rekordu :wink: :D a ja się właśnie zabieram do pierwszego talerza truskaweczek :eating: konam Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 hahahhaha no to dobrze było a te moje dzisiejsze po prostuuuu pycha :P Quote
agabass Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 No piękna ta Szpilka fajna sunia nawet Gom przeglądał ze mną zdjęcia. Cudo Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 KLATA teraz juz jak sie tak kladzie to nie ma takiej buly :( Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 agabass napisał(a):No piękna ta Szpilka fajna sunia nawet Gom przeglądał ze mną zdjęcia. Cudo Pozdrawiam hihih mowisz :D sayma jeszcze jedna truskawka i pekne :D Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):No piękna ta Szpilka fajna sunia nawet Gom przeglądał ze mną zdjęcia. Cudo Pozdrawiam hihih mowisz :D sayma jeszcze jedna truskawka i pekne :Dtyle czasu mnie nie było a tu dopiero kilka fotek :o to wszytko przez te truskawencje :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 niooooooooo truskawki zjedzone sezon rozpoczety :D Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 oojjjjj chyba sie normalnie steskniłam za śpiącą szpilakówną :cry: :cry: sayma jeszcze jedna truskawka i pekne weź już mi nic nie mów mój brzuch wygląda juz jak truskawka :lol: ale niedługo lece na pifffko to sie przepłucze brzucho (hihihh tylko ciekawe co będzie jutro :-? ) Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='sayma'] oojjjjj chyba sie normalnie steskniłam za śpiącą szpilakówną :cry: :cry: sayma jeszcze jedna truskawka i pekne weź już mi nic nie mów mój brzuch wygląda juz jak truskawka :lol: ale niedługo lece na pifffko to sie przepłucze brzucho (hihihh tylko ciekawe co będzie jutro :-? )nie bojasz się ze możesz jutro mieć problem z dobiegiem do WC /kurcze następna na olimpiade :lol: / Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'] oojjjjj chyba sie normalnie steskniłam za śpiącą szpilakówną :cry: :cry: sayma jeszcze jedna truskawka i pekne weź już mi nic nie mów mój brzuch wygląda juz jak truskawka :lol: ale niedługo lece na pifffko to sie przepłucze brzucho (hihihh tylko ciekawe co będzie jutro :-? )nie bojasz się ze możesz jutro mieć problem z dobiegiem do WC /kurcze następna na olimpiade :lol: / hahahha pewnie że sie boje a najbardziej tego jak dojadę do pracy (a spóźnić sie nie mogę bo chef się uwziął i zolnieniem straszy gremlin jeden) ale cóż jak tu sobie odmówić takich przyjemności ?? Ja nie potrafię :lol: :D Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 oj sayma i ja dzis sobie piffko chyba chlapne :D Ala wystawimy ja jako naszego czarnego konia ;) :D Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ale świetne nowe zdjęcia Szpili :wink: :pissed: ;) Quote
sayma Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 KARA mam pytanko daleko jest z Poznania do tego L............ hmmmm nie pamiętam :oops: Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Ode mnie tam jest ok 8km wiem bo jezdze tam nad jezioro na rowerze, Więc tak ok 10km od Poznania :wink: Quote
Recommended Posts