Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='Alka']Alicja, dobrze powiedziane - pokazałam Dogo.Ale Ty mnie na świadka nie bierz jak cię Twój TZ wypisze z rodziny. :wink: :D :wink: :D Foty Szpili -niesamowite.Figurka suni jak się patrzy! :thumbs:do ciebie się z kompem wprowadze :lol: Quote
agabass Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Znam ten ból ja też jestem ścigana. No to co dobrej i gwieździstej, Quote
Siostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Nooo, niezła laska ze Szpili jest, Cindy Crawford to przy niej pokraka hehehe. Quote
Justi0022 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 dbsst napisał(a): Alu haha moj liczy do trzech i wylacza mi kompa ;) A mój mnie bierze na litość - woła, że Borek leży bidny albo mnie szuka po pokoju na dole. A w komputerowym Borek nie lubi siedzieć no i masz :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Wszystkim psiaczkom :BIG: :laola: :BIG: dogomaniaczkom dogomaniakom i Tz-tom/ :D / wszystkiego najlepszego w Dniu Dziecka Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wszystkim psiaczkom :BIG: :laola: :BIG: dogomaniaczkom dogomaniakom i Tz-tom/ :D / wszystkiego najlepszego w Dniu Dziecka :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: dzieki dzieki dzieki i systkim Dziecim ale to systkie duuuuuuuuuuuuuzo slodyczy ;) Quote
Justa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 :o Co za linia :o Piękna Szpilencja jest!!! :angel: :o Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 ach zapomnialam :buzi: dla systkich za odwiedziny i za mile slowa w kierunku mojego pokemona :D Quote
Magda-Amir Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 ah jak dawno nie odwiedziałam Szpilci :oops: nie no ona ma piękną figurkę, tylko pozazdrościć... :D :D cała jest piękna Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Magda&Amir napisał(a):ah jak dawno nie odwiedziałam Szpilci :oops: nie no ona ma piękną figurkę, tylko pozazdrościć... :D :D cała jest piękna no moja droga opuszczacie sie ;) :D dziekujemy :D Quote
Magda-Amir Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 no troszeczke sie opuściliśmy bo kurcze nawał w szkole ale powoli staram sie wyszystko nadrabiać :D Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Magda&Amir napisał(a):no troszeczke sie opuściliśmy bo kurcze nawał w szkole ale powoli staram sie wyszystko nadrabiać :D hehehehe no ja mysle ze Amirkowa galeryjke nadrabiacie ;) :D Quote
Magda-Amir Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 za chwilke będą nwe photos :D serdecznie zapraszamy :wink: Quote
Pasavera Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Jak siem ślicznie szpila wystawia :o :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: Quote
Tora Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='Justa'] :o Co za linia :o Piękna Szpilencja jest!!! :angel: :o figura do pozazdroszczenia heheh ;) Ile Szpilek ma lat? :> Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 dzieki dzieki dzieki 6 czerwca bedzie na karku miec 2 lata :D Quote
Tora Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 No to młoda panna jeszcze ;) zapytałabym jeszcze, skąd imię Szpilka, ale zaraz na mnie ktoś naskoczy, że musi cooś powtarząć po raz seeetny... jakbymja miała czas czytać całe forum heeh :P dbsst pogłaszcz Szpiluchnę od nas ;) A ja jak wróce z Londynu postaram się reanimować galerię Toski mojej :D :P Quote
Alicja Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 A poproszę dac Szpilci duże BUZI :calus: z okazji święta :D Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 hehehe spoko spoko 6 czerwca bedzie impra ;) szpilkowa ;) Tora imie jest z alternatyw 4 ;) Quote
sayma Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='dbsst']a to na dobranoc :D poza wystawowa ;) :lol: ahahaha urodzinowe przyjęcie :D :D i dlatego szpilak mój kofffany jakąś zwierzynkę kceee upolować na grillika?? Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 hihihiihihihi nie wiem czy gumowa pilka to taki rarytas ;) Quote
agabass Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Ach ta modelka nasza Szpilk, czym nas jeszcze zadziwi. Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 hihihi no wlasni enarazie Szpilk :) ;) nieczym nie zaskoczy :( ale........................... Quote
Recommended Posts