daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 :o :o :o a dyplom to kupila w kiosku pewnie :o :o :o :-? Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a)::o :o :o a dyplom to kupila w kiosku pewnie :o :o :o :-? hahahaha pewnie tak a ile lat miala i jesli mozna wiedziec to ile Ty masz Kara Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ja mam 17lat :oops: Wiem dzieciak przy was jestem :oops: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ja mam 17lat :oops: Wiem dzieciak przy was jestem :oops: i kiedy ta pani tak powiedziala w tym roku Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 i nie dzieciak jescze ni atak dawno temu to w Twoim wieku niezamezna panna to byla stara pana ;) a zreszta to ile kto ma w metryce o niczym nie swiadczy Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 powiedziała miesiąc temu :-? ja narazie o tych no sprawach nie myślę to jak mam o nich myśleć przy odpowiedzi :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):powiedziała miesiąc temu :-? ja narazie o tych no sprawach nie myślę to jak mam o nich myśleć przy odpowiedzi :lol: a czy powiedziala ze masz myslec o bezpiecznym sexsie czy o takim nieodpowiedzialnym i co masz zrobic jak sie zaczniesz rumienic :roll: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ona pewnie myśli,że wszystkie dziewczyny w moim wieku są "puszczalskie"... :o Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 ona psychologiem nie byla..albo takim co to sam pomocy potrzebuje :roll: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ona pewnie myśli,że wszystkie dziewczyny w moim wieku są "puszczalskie"... :o Ty nie mysl o sexsie tylko o tym ze on starsznego udaje w szole bo w domu dostaje walkiem od zony ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 wątpię z niego taki tyran,że sami anuczyciele czują do tego starego dziadka respekt :o Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 haha..i pewnie tak jest :lol: i na uczniach sie wyzywa :roll: Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 stary dziadek-to wszystko tlumaczy :-? ....sa czasem cudowni pedagodzy-ja mialam tylko jednego-mlodego kolesia....on byl niesamowity w nauce...moj wychowawca :P Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 ja mam fajnego księdza ma 29lat :lol: ksiąz lubi nam opowiadać zboczone kawały :o Quote
Koma Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Oj Kara też mam wspaniałego księdza :D Jest niesamowity, właściwie rozmawia się z nim jak nie z księdzem. Ma jakąś 30-tkę ;) Niestety prowadził z nami niewiele lekcji, teraz znów katechetka... eehhhhh :P Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):wątpię z niego taki tyran,że sami anuczyciele czują do tego starego dziadka respekt :o wolno mi dziala dgm :evil: 0X :evilbat: to na stowe zona go oklada i w chacie chodzi jak klapouch mowie Ci a nauczyciele wola z nim nie zaczynac bo jak jest starszy to zawsze moze w akcie rozpaczy swoj zyciorys opowiedziec i przynajmniej godzina w plecy ;) :lol: podejdz do niego jak do nieudacznika z problemem (bo musi jakis miec skoro tak sie zachowuje) moze nie spelnil sie w zyciu jego uczniowie nie zdobywaja nagrod itd ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ja ledwo odważe się mu na korytarzu powiedzieć dzieńdobry to jak z nim pogadać :o Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ja ledwo odważe się mu na korytarzu powiedzieć dzieńdobry to jak z nim pogadać :o podejdz w sensie ze przedstaw sobie go tak a w sumie dobrze jak bedziesz mowic do niego pewnie i wyraznie dzien dobry i staraj sie pewnie do niego mowic mysl o dgm i o tym ze my trzymamy kciuki za Ciebie i wiemy ze jestes inteligetna i baaaaaaaaaaaaaaaardzo wartosciowa i ze jak pokazalas to obcym ludzom to jemu tez pokazesz ;) nie boj sie go on cie nie zje ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Postaram się jak mnie następnym razem spyta :D ale mało gwarantuje,że coś powiem. Na innych przedmiotach buzia mi się nie zamyka,że aż pare uwag mam :oops: a na polskim cicha myszka... Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Postaram się jak mnie następnym razem spyta :D ale mało gwarantuje,że coś powiem. Na innych przedmiotach buzia mi się nie zamyka,że aż pare uwag mam :oops: a na polskim cicha myszka... nie poddawaj sie to troche potrwa a jak bedzie krzyczec to mysl ze my a napewno ja uwazam zupelnie inaczej od tego pana ja uwazam ze jestes naprawde WARTOSCIOWA :D a ten pan Cie nie zna i to jego problem a i pewnie Ci zazdrposci ze Ty masz bcale zycie przed soba i mozesz zostac kims a on juz jest u schylku i pewnie bedzie szedl na emeryture i sie tego bardziej boi niz Ty jego ;) a teraz koniec tych przemadrzalosci :oops: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 co do wartościowości to tu mogę polemizowac :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):co do wartościowości to tu mogę polemizowac :lol: dobra dobra ;) ja trzymam kciuki z calego serca a Ty sie nie napedzaj a za jakiszz czas powiedz mi jak Ci poszlo ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):co do wartościowości to tu mogę polemizowac :lol: dobra dobra ;) ja trzymam kciuki z calego serca a Ty sie nie napedzaj a za jakiszz czas powiedz mi jak Ci poszlo ;) zostało 20pare dni szkoły więc nie wiem czy mi się uda :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):co do wartościowości to tu mogę polemizowac :lol: dobra dobra ;) ja trzymam kciuki z calego serca a Ty sie nie napedzaj a za jakiszz czas powiedz mi jak Ci poszlo ;) zostało 20pare dni szkoły więc nie wiem czy mi się uda :lol: oj ale czemu ma sie nie udac musi sie udac ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):co do wartościowości to tu mogę polemizowac :lol: dobra dobra ;) ja trzymam kciuki z calego serca a Ty sie nie napedzaj a za jakiszz czas powiedz mi jak Ci poszlo ;) zostało 20pare dni szkoły więc nie wiem czy mi się uda :lol: oj ale czemu ma sie nie udac musi sie udac ;) spróbować zawsze można Quote
Recommended Posts