Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

sayma napisał(a):
hmmmm jak by Ci tu powiedzieć taki jeden pan pozbawił mnie towarzystwa pani, z którą bardzo lubie przebywać :cry: :(

mmmmmmmm ciekawe kto to mogl byc i ciekawe czyjego towarzystwa Cie pozbawil :roll: :lol: 8)

Posted

dbsst napisał(a):
sayma napisał(a):
hmmmm jak by Ci tu powiedzieć taki jeden pan pozbawił mnie towarzystwa pani, z którą bardzo lubie przebywać :cry: :(

mmmmmmmm ciekawe kto to mogl byc i ciekawe czyjego towarzystwa Cie pozbawil :roll: :lol: 8)

czekaj dam Ci małą podpowiedź iihihhih pani ta ma psa ufoka, który robił ostatnio za kornika korniszewskiego ii........... hipopo....... i menelice... :wink: :D

Posted

sayma napisał(a):
dbsst napisał(a):
sayma napisał(a):

czekaj dam Ci małą podpowiedź iihihhih pani ta ma psa ufoka, który robił ostatnio za kornika korniszewskiego ii........... hipopo....... i menelice... :wink: :D

hmmmmmmmmmmmmmmmmm pomyslmy :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
sayma napisał(a):
dbsst napisał(a):
sayma napisał(a):

hahahhahaha no to jeszzce jedna podpowiedź: spędzi niedługo ze mną cały tydzień :jumpie: :jumpie:

Posted

sayma napisał(a):
dbsst napisał(a):
sayma napisał(a):
dbsst napisał(a):
sayma napisał(a):

hahahhahaha no to jeszzce jedna podpowiedź: spędzi niedługo ze mną cały tydzień :jumpie: :jumpie:

heheheh eee ja aaaaaaaaaaaaaa :D

spoko bede sie zakradac do Ciebie niczym skrzat ;)

nie uda sie temu komus wejsc miedzy nas jua ja na to nie pozwole ;)

Posted

brawooo :multi: zgadła pani w nagrodę :beerchug: na ochłodę

nie uda sie temu komus wejsc miedzy nas jua ja na to nie pozwole

hahaha no pewnie, że nie pokonamy trolla, kanałami, piwnicami damy radę :wink: :D

Posted

[quote name='sayma']

brawooo :multi: zgadła pani w nagrodę :beerchug: na ochłodę

nie uda sie temu komus wejsc miedzy nas jua ja na to nie pozwole

hahaha no pewnie, że nie pokonamy trolla, kanałami, piwnicami damy radę :wink: :D

hihihihiiihihi bedziemy jak alo alo ;) konspira gleboko zakorzeniona :D

Posted

daga10011 napisał(a):
Szpilencja jak zwykle powalajaca :lol: .Ja dziz tez zle dzien zaczelam :evil: Welcome to the club :roll:

a witaj, witaj w klubie poniedziałkowych nieszczęśników
a u Ciebie co się wydarzyło :roll: :)

Posted

daga10011 napisał(a):
Szpilencja jak zwykle powalajaca :lol: .Ja dziz tez zle dzien zaczelam :evil: Welcome to the club :roll:

Ja też, nie dosyć,że spóźniłam się do szkoły, to z polaka uwziął się na mnie profesor i całą lekcje słuchałam jego wykładów :( a teraz ledo żyje chora jestem :(

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='daga10011']Szpilencja jak zwykle powalajaca :lol: .Ja dziz tez zle dzien zaczelam :evil: Welcome to the club :roll:

Ja też, nie dosyć,że spóźniłam się do szkoły, to z polaka uwziął się na mnie profesor i całą lekcje słuchałam jego wykładów :( a teraz ledo żyje chora jestem :(

daga a co sie u Ciebie wydarzylo :(

Kara bidoku :D

ale pocieszajce jest to ze my systkie sie trzymamy i razem zaczelysmy fatalnie hahahahaha ;)

Posted

a mnie Tz o 9 rano zimna woda oblal :evil: ...a tak sie slodko mi spalo..i snilam ze mam poteznego dlugowlosego leona :P :evil: ..a on mnie tak obudzil-na lincz z nim :evil:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja oblałam pytanie z polskiego :( Tak krzyczł na mnie od niełuka,że już marzyłam,żeby lekcja się skończyła :(

hahaha Kara to widze ze i Ty dzis swoje wysluchalas ja tez tylko ze ja u mojego pana i wladcy ;)

a jak profesor tak mowi to znaczy ze ma nie poukladane w bani a skoro uczen nie umie to jego wina ;)

bo albo zle przekazal a;bo nie potrafi zainteresowac swoim przedmiotem

a jezyk polski naprawde jest interesujacy :D

Posted

dbsst napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
Ja oblałam pytanie z polskiego :( Tak krzyczł na mnie od niełuka,że już marzyłam,żeby lekcja się skończyła :(

hahaha Kara to widze ze i Ty dzis swoje wysluchalas ja tez tylko ze ja u mojego pana i wladcy ;)

a jak profesor tak mowi to znaczy ze ma nie poukladane w bani a skoro uczen nie umie to jego wina ;)

bo albo zle przekazal a;bo nie potrafi zainteresowac swoim przedmiotem

a jezyk polski naprawde jest interesujacy :D

Ja się uczyłam na polski, ale na widok tego profesora mam poprostu zaniki pamięci ze strachu :( Taka blokada mi się utworzyła na niego :(

Posted

"KaRa_TC napisał(a):
Ja się uczyłam na polski, ale na widok tego profesora mam poprostu zaniki pamięci ze strachu :( Taka blokada mi się utworzyła na niego :(

o jaaaaaaaaaaaaa

:stupid: jak mozna do takiego stanu doprowadzac uczniow, niestety moja przeszklosc szkolna ma wiele takich wspomnien

ale Kara nie masz sie czego bac tego typa jestes od niego lepsza bo masz wiecej wrazliwosci

musisz na spokojnie przed spotkaniem z nim sobie powtarzac no co on mi zrobi postawi pale albo nakrzyczy a JA i tak wiem ze znacze wiecej niz on sobie tu gada i ju

no i uczysc sie zeby mu pokazac ze nie z Toba te numery ;)

Posted

Ale jak on stoi na przeciwko mnie i patzry tymi przekrwionymi oczami i zwisają mu olbrzymie wory pod oczmi to aż strach sam paraliżuje :-? A wczoraj jak zeszłam o 00:00 z DGM to jeszcze do 2w nocy sobie powtarazłam a musiałam wstać na 5rano :-?

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ale jak on stoi na przeciwko mnie i patzry tymi przekrwionymi oczami i zwisają mu olbrzymie wory pod oczmi to aż strach sam paraliżuje :-? A wczoraj jak zeszłam o 00:00 z DGM to jeszcze do 2w nocy sobie powtarazłam a musiałam wstać na 5rano :-?

qrcze to nie patrz na niego tylko obok albo patrz mu na usta albo na brode a nie w oczy

i staraj sie o nim nie myslec tak bo sie sama napedzasz ;)

i pomysl sobie ze pierdzi przy stole ;) i jest oblesny

musisz zrobic z niego czlowieka bo narazie jest potfforem ;)

Posted

daga10011 napisał(a):
dbst-na psychologie idz :lol: ...zarabiste rady dajesz :lol: :lol: :lol:

hehehehehhehehe sama parktykuje to na sobie ;)

u mnie dzialaja ;)

a na psychologa sie nie nadaje hihihihihihihihihihi :D

Posted

Kiedyś na wychowawczej mieliśmy lekcje z psychologiem i spytałam się pani psycholog co właśnie mam zrobić takiej sytuacji a ona,że najlepiej myśleć o seksie :o :o :o

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Kiedyś na wychowawczej mieliśmy lekcje z psychologiem i spytałam się pani psycholog co właśnie mam zrobić takiej sytuacji a ona,że najlepiej myśleć o seksie :o :o :o

hahaha z profesorem :o